Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 08:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 11:32 

Kokia turetu buti variklio darbine temperatura? Pas mane vaziuojant (pasilus varikliui) prietaisu skydelyje rodo kad ji pakyla iki pirmosios padalos. Ar tai normalu?

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 11:40 

Rodykle turi buti ties viduriu ten yra mazdaug 90 laipsniu. Pas tave gal termostatas parejes.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 11:45 

O termostata pakeisti daug reikalu?

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 11:48 

Dr.Zoidberg rašė:
pelisianas rašė:
O termostata pakeisti daug reikalu?

apie 30min. darbo.

O kurioje vietoje jo ieskoti?

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 12:40 

ieskok jo tiesei uz sparnuotes siek tiek auxciau. po metaliniu dangteliu-vamzdziu :) iki jo ateina slanga nuo antifrizo nuo apacios radiatoriaus, berods.
atsuki 3-4 varztus iskrapstai jy ir ydedi nauja. tiesa pries tai antifriza isleisk.
sekmes darbetemostatas 30-40 lt

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 15:04 

tai visgi gal cia ne termostatas kaltas variklis syla tik ne iki pakankamos temp. ar cia su gedusio termostato pozymis?

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 15:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.19
DonceBMW rašė:
ieskok jo tiesei uz sparnuotes siek tiek auxciau. po metaliniu dangteliu-vamzdziu :) iki jo ateina slanga nuo antifrizo nuo apacios radiatoriaus, berods.
atsuki 3-4 varztus iskrapstai jy ir ydedi nauja. tiesa pries tai antifriza isleisk.

30-40 lt - tai disovo termostato kaina, normalaus kaina 60-70 lt.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 15:27 

O kaip disova atskirt nuo ne dishovo? pagal kaina?

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Kaina dar nebutinai parodo kokybe. Esme yra firma kur pagaminta ir kur prekiaujama (sudejus situos du komponentus gauni kainos/kokybes santyki).
pelisianas rašė:

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 15:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.09.19
pelisianas rašė:

As kai pirkau, tai man taip ir aiskino, kad tas uz 30-40lt nu tipo levas, o uz 60 (70) jau rimtesnis, tai ji ir nusipirkau. Nu cia gi kaip ir su kokiom stabdziu kaladelem, visokiu pilna su ivairiom kainom.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 15:33 

O gera firma termostato galit isduot kad dishovo neikistu us 60 70LT.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 16:04 

Deividaz rašė:
DonceBMW rašė:

30-40 lt - tai disovo termostato kaina, normalaus kaina 60-70 lt.

Tik nereikia... Nezinau kaip pas jus Vilniui, bet cia Kaune nusipirkau vokiska w(nepamenu kaip) normalu.
Reikia zinot kur pirkt ir rasi pigei ir gera. :roll:

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 16:56 

Dr.Zoidberg rašė:
pelisianas rašė:
tai visgi gal cia ne termostatas kaltas variklis syla tik ne iki pakankamos temp. ar cia su gedusio termostato pozymis?

Jei variklis nepasiekia darbines temp. greiciausiai bus termostatas uzstriges atidarytoje padetyje. Man TDS'e tas pats buvo - radau termostata issiziojusi ;) Pirk Wahler termostata , pasikeisti manau nesunku.

bet peciukas pas mane pradeda kaisti kai variklio temperatura pasiekia darbine, panasu kad jis darinejasi...

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.12
Amžius:
45
Automobiliai:
ex.Bmw E38 M52B28. 98m.
exbmw e60 3.0d 04m
bmw e90 2.0d 09m
X5 e70 3.0sd 10m
for Pelisianas

Tai nesuprantu rasai kad nepasiekia darbines temp "Kokia turetu buti variklio darbine temperatura? Pas mane vaziuojant (pasilus varikliui) prietaisu skydelyje rodo kad ji pakyla iki pirmosios padalos. Ar tai normalu?" Tai jau rasai kad pasiekiabet "peciukas pas mane pradeda kaisti kai variklio temperatura pasiekia darbine, panasu kad jis darinejasi..."

darbine temperatura yra 90C tai yra rodykle per viduriuka turi stoveti O ar kaltas termostatas gali patikrint ir neisemus jo Kai pas tave temperatura pakila iki pirmos padalos kaip rasei atsidaryk variklio dangti islipk ir paciupinek slanga einancia is radiatoriaus (esancia keleivio puseje) ir jei ji silta tai tavo termostatas atviras ,nes jeigu termostatas veikiantis ta slanga uzkaista negreit :lol:

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 08:35 

bet peciukas pas mane pradeda kaisti kai variklio temperatura pasiekia darbine, panasu kad jis darinejasi...[/quote]
norejau pasakyti kad peciukas pradeda kaistis kai rodykle pakyla uz melinos zymos... :oops:
o slanga vos vos silta ar gali buti tai pozymiai kad sistemoje yra oro?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: