Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 13:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
Sveiki,
Pirmas klausimas del greiciu dezes salniko. Ne ten gale pas mane jis tepaliuku apsi...ko. Kiek tas salnikas ir kiek jo keitimas? nu plius minus. Lygtais ten nereikia isimt greiciu dezes? Ar labai baisu jei su tokiu salniku pavazinesiu, nes reiks i palanga is kauno vaziuot, nenoriu dezes suest.
O antras klausimas del sankabos isminimo guolio. Cia jau buvo tema kad atleidus sankaba atsiranda uzesys. Pas mane tik ant laisvo, vaziuojant nieko nesigirdi. Manau kad ismynimo guolis. Kiek jis kastuoja ir ar sudetingas pakeitimas? Deze kelt reikia?
Dekui uz atsakymus

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 14:30 

Del guolio pakeitimo tai uzteks deze ir atitraukti, o del salniko, tai jei gerai supratau,manau reiks deze pacia ardyti,nu bet del to negaliu garantuoti.Salnikas apie 20lt kainuoja.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
48
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Del salniko tai manau reiks imti kardana, ir manau pasikeis, nes pas mane irgi tas pats nusimato, bet kai ziurejau po apacia tai ismetimo vamzdziai trukdo, tai kiek suprantu reiks atsukti nuo ismetimo kolektoriaus juos, nu pats remonatas ne pigus nusimato, o salnikas, kiek galvoju, nebrangus.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 20:00 

Manau kad pas tave ne isminimo guolis parejes, nes jis gali uzt kai paspaudi sankaba.O kai atleidi sankaba tai jis atrodo neturetu uzt. Man taip atrodo.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 21:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
man kai kardano guma keite, tai siule ir salnyka pakeisti, nes kad prie jo prieiti, reikia kardana atsukt ir ismetima issimt. siaip nemanau, kad reikes visa deze ardyt, jeigu man siule viska is kart pakeist, kad nereiktu kita karta nuimineti kardano. ech tada neturejau $ net tu 20lt, tiesa kardano guma neblogai kainuoja ~ 110LT tai tiek, protingieji kurmiai

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 10:53 

Yra taip. Salnikui pakeisti reiks nusiimti kaminą, kardaną atleisti prie dėžės ir tokią apdailą ir labai nesunkiai pakeisi salnyką. Patarimas keisk abu: ir pagrindinio veleno ir svirties mechanizmo ašelės, nes brangiausiai kainuoja čia prieiti prie tų salnykų, o be to jie tarnauja labai panašiai.
Dėl išminamojo guolio reiks padaryti viską tą patį ką ir dėl salnykų plius reikės nusiimti dėžę, o ten jau be problemų pasikeisi, bet ir vėl patarsiu keisti ir abu salnikus, guolį smadratyje ir aišku sankaba pažiūrėti kokioj būklėj, nes atsiardymas sudėtingiausias dalykas, tai geriau pasikeisti, nes gali tekti rytoj vėl ardyti, nes supranti jei pasibaigė vienas salnikas, tai kiti ne stebuklingi irgi eis į pabaigą.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 11:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
nu aisku, dekui uzatsakymusir patarimus, siandien lyg ir alga ismoket turi :D , tai bus cia tu reikalu :) o iki palangos ir su prakurusiu salniku nuvaziuot tureciau be dideliu pasekmiu, tik tepalo lygi patikrinsiu jeika dapilsiu ir jau veliau keisiu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: