Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 14 Vas 2025, 22:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 12:24 

sveiki, turiu bmw 320 kupe 92m. ir atsirado tokia problemele su keleivio puses langu. kai atidarai dureles langas turetu automatiskai atsidaryti ~1cm, bet jis pakyla tik iki tos padeties ir nereaguoja uzdarinejant dureles, visa laika lieka tarpas, idejus signalizacija su peidzeriu, rodo kad dureles visa laika atidarytos, tai kiek sake yra parejes kazkoks daviklis dureliu, tai idomu ar galima ji sutvarkyti, ar nauja reik ziureti? ir dar prie to pacio vairuotojo puses langas paspaudus mygtuka atsidaro ~3cm ir taip reik spaudinet kol nusileis iki galo :shock: buvau issiardes mechanizmo mikrochema, ji siek tiek pasvilusi, tai irgi klausymas, sutvarkoma problema ar keisti reikia? dekuj uz atsakymus.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 16:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 M57B30 AT
Sveikas, čia yra kupų liga.
Pas mane keleivio pusėj buvo tas pats, reikėdavo spaudinėt ir po biškį tik kilnodavosi. Už 100lt nusipirkau naują visą pakėlėją, įdėjo ir viskas ok.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 16:24 

Sato rašė:
sveiki, turiu bmw 320 kupe 92m. ir atsirado tokia problemele su keleivio puses langu. kai atidarai dureles langas turetu automatiskai atsidaryti ~1cm, bet jis pakyla tik iki tos padeties ir nereaguoja uzdarinejant dureles, visa laika lieka tarpas, idejus signalizacija su peidzeriu, rodo kad dureles visa laika atidarytos, tai kiek sake yra parejes kazkoks daviklis dureliu, tai idomu ar galima ji sutvarkyti, ar nauja reik ziureti? ir dar prie to pacio vairuotojo puses langas paspaudus mygtuka atsidaro ~3cm ir taip reik spaudinet kol nusileis iki galo :shock: buvau issiardes mechanizmo mikrochema, ji siek tiek pasvilusi, tai irgi klausymas, sutvarkoma problema ar keisti reikia? dekuj uz atsakymus.

nu jo kiek zinau tai ir pas mane kazkokia liga su tais langais, tik pas mane normaliai pries atidarant ir uzdarant dureles vazineja stiklas po 1cm, ir paspaudus viena karta langu knopke kad atsidaryt langa iki galo viskas normaliai, bet vot kai nori uzdaryt tipo automatiskai su vienu paspaudimu tai iki viduriu davaziuoja ir kertasi kazko ir pradeda vos ne atgal vaziuot :?: tai uzdarinejant turiu istisai knopke laikyt kol uzsidarys pilnai langas :evil: tai manau cia tikra kupu liga kazkokia, ir teks man turbut keist tuos datcikus, ir tau patarciau....

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 19:02 

tai tik 100lt visa ta iranga kainuoja, cia ajsku vienos puses? tas daviklis kur dedasi? kartais ne su pacia spynele eina? o jei ten koks elektrikas prikistu nagus gal jo nereiketu keisti :?:

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 19:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.25
Amžius:
39
jokiu pakeleju nereikia pirkti del langu paprashiausias sprendimas kuris man tikrai padejo coupe http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=238468 ten yra magnetines apvijos kurios skaiciuoja apsisukimus jis bus bishki pasislinkes ir ji reikia atstumti su atsuktuvu atgal ir viskas pujkiai veiks man visa tai padaryt uztruko apie 30min dvi duris sutvarkyt. Jai reikia sakyk paaiskinsiu nes ten viskas anglu kalba. o del dachiko tai susirasi atsidarius duris aplink slenkscius apsiziurek bus tokia knopke.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 20:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
o tada ir as su savo "problema" noreciau prisdeti :) mane kankina toks reiskinys: kazkur kas 3-5 dienas perdega langu kelimo saugiklis, jis 5 A. idejau 7.5A vis tiek perdege, o perdega jis, kas keisciausiai, nekeliant langa o tik tada, kai ji bent 2 - 3 valandas buna neuzkurta, tarkim atvaziuoju i darba, pasistatau masina, viskas ok, ateinu po kokiu 3 val - langu knomkes jau nebegyvos..., kame kampas, gal kas irgi tokia beda esat tureje?

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2007, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Trumpina. Perziurek laidus.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2007, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.31
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E36 M52B20 97'
turiu as irgi panasia problema.. pas mane vairuotojo puseje isvis atidarinejant ir uzdarinejant duris langas nenusileidizia to 1 cm... jis visada stovi vietoje.. seip darinejant vaiksto normaliai...
auto 97m coupe...

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2007, 12:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
42
gal kaune yra kurie tvarko tokias problemas? nes ziuriu dauguma problemu tu paciu turi su langais

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2007, 20:35 

keturiu duru E36 turbut bus ta pati liga :idea: nes norint atidaryti langa reikia spaudineti jungikli :cry: kol atsidaro o uzdaryti vel tas pats,pakelejai visi tvarkoje gal kartais varikliukas kelia baikas :?:

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2007, 20:41 

4duru BMW tai atskira skiltis bei tema :wink:

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2007, 12:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.25
Amžius:
39
Taigi parashiau sprendima kaip sutvarkyt negi niekas nesugeba patys pasidaryt. Jai norit gailu pats jums sutvarkyt ir tai uzims vienu duru padarymas 10-15min.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2007, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.25
Amžius:
39
4 duru tai dar lendviau sutvarkyt nes nereikia varikliuko dangtelio nuimineti ten matosi viskas reiki elektromagnetini ratuka pastumti i savo vieta ir viskas veiks. Savo coupe taip susitvarkiau

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2007, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.31
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E36 M52B20 97'
atsirado tokia gal ir nedidele problemele su keleivio puses langu. atidarant dureles jis 1 cm pakrenta. ir kai bandai uzdaryt pats krastas lieciasi prie fortkes tos plasmases. nu pakrypsta per daug. isiardziau as tas duris jokiu kaip ir vidiniu remu nera tik tas mechanizmas. kaip suprantu duoda ta laisvuma kai langas pakeltas.. ymanoma ten kaip nors sutvarkyt ar jau naujo mechanizmo ziuret..?

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2007, 21:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.15
Amžius:
39
Turiu problema nuimant sedano duru panele. Gal kas galetu padaryti nuotraukas ir nurodyti veiksmu seka su nuorodomis nuotraukose? :?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: