Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 21:03

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 17:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
41
mano bmw E36 su m pilna apdaila. taigi siandien ryte ateiniu prie masinos, ziuriu nulupti sleksciai (ko pasekoje sulankste dar ir priekini sparna), moldingai visi nuo duru ir sparnu, bei nuo galinio buferio, o priekini buferi viskuo nufyzdino.
nors apsidraudst spejau. casko draudimas yra gerai, bet blogybiu irgi yra. Is kur dabar viska susipirkt? kitas dalykas, kadangi masina 10metu senumo, tai jei pirksiu dalis naujas, tai 43% teks man paciam susimoket. o ir uzsakinesiu jei is kokios nors krastos, tai tie 43% man bus kosminiai pinigai.
kaip siulote pasielgti? ar galima isreikalaut draudimo, kad man ivertintu zala ir patys ismoketu grynais, o paskui jau as susirasiu (arba tiesiog parduosiu bmw) ko reikia. Nors jau esu patyres, kad srotuose ir pan m apdailos detaliu rast be sansu...
kitas variantas duot masina remontuot vienam is draudimo siulomu servisu, jie suremontuoja, o as susimoku 10% (francize) uz dalis.
patarkite
p.s. pirksiu sautuva ir sesiu uz ### uz vagiu issaudyma, manau kad bus verta. :evil:

StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 18:07 

duok i servisa ir [CENZŪRA] :) sakyk darykit kaip buvo...uz ka tu lt moki... o jei mazai tau siulys lt del bamperiu ir t.t kaip uz paprastus, tada daryk samata krastoj.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 00:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Na tikiuosi apdraudžiant mašina viska nupaveikslavo? nes kitaip gali siūlyti paprasta orginalią apdaią. Pažėk ką tau draudimas pasiūlys... ir tada spręsk

StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 09:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Susipirksti //M apdaila ir vel nurinks. Jiegu vagia, net is stiklo pluosto pagamintus //M buferius... Susipirk paprastas orginalias dalis ir busi ramus. Tada gali islupti nebent halogenus.

Atmink, LT gyvenam, cia net prie pardos ramiai masinos negali palikti. Sugeba viduri dienos is saliono rankinukus surinkti ir magus isimti.

O kas del kasko, tai kai as savo draudziau, klausiau kaip butu jei dalys kitokios, negu eina serijineje gamyboje. Man paaiskino, kad reikia juos perspeti, kad pas tave neeilines dalys ir primoketi prieda. Tada pavogus, skaiciuos padidinta kaina.

Beto jei masina tiurlinguota draugimas atlygina tik uz orginalias dalis. Jiems dzin kiek tu investavai i tiuninga.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 10:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Grill rašė:
Susipirksti //M apdaila ir vel nurinks. Jiegu vagia, net is stiklo pluosto pagamintus //M buferius... Susipirk paprastas orginalias dalis ir busi ramus. Tada gali islupti nebent halogenus.

Atmink, LT gyvenam, cia net prie pardos ramiai masinos negali palikti. Sugeba viduri dienos is saliono rankinukus surinkti ir magus isimti.

O kas del kasko, tai kai as savo draudziau, klausiau kaip butu jei dalys kitokios, negu eina serijineje gamyboje. Man paaiskino, kad reikia juos perspeti, kad pas tave neeilines dalys ir primoketi prieda. Tada pavogus, skaiciuos padidinta kaina.

Beto jei masina tiurlinguota draugimas atlygina tik uz orginalias dalis. Jiems dzin kiek tu investavai i tiuninga.

na kad nevisiskai dzin... kaip pats jau minejai, tai ivertins didesne suma ir daugiau uz kasko mokesi.

fakez - jei ir paliksi masina servise, tipo "padarykit kokia buvo", na tai gla ir padarys, tik kiek lauksi? :) drauge tigra tvarke (bamperi galimi), tai panasiai menesi laike masina, o tu M apdailos uzsimanei :)

gal geriau paciam ieskoti, jei M nori, arba palikti draudimui ,kad stock padarytu.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 16:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
41
sake draudimas kad krastoj tikrinsis pagal vin numeri ar su m apdaila is gamyklos masina isejo. pas mane jokiu tiurlingu nebuvo, m apdaila originali (isskyrus tai kad priekinis buferis is audinio, bet ir tai tipo tiksli kopija- draudimas aisku nezino, kad ten is audinio buvo). o draudziant masina fotografavo ir daug. nieko nesikabino, nes sakiau, kad visa apdaila originali ir tokia is gamyklos isejo (is tikruju taip ir buvo). todel jie man ir turi skaiciuoti kainas pagal visas apdailas M. tuo labiau kad nuotraukas turi. Tai siandien skambinau i draudima - sakau, gal jus man geriau ivertinkite zala pinigais - sako per tris savaites tik - sakau gerai, davai per tris - lauksiu.
kolkas taip pasivazinesiu, na buferi laikinai uzsidesiu koki nors gal. o tie moldingai dzin kolkas. palauksiu.
tiesa maciau autopliuse - yra panevezy visas komplektas tiek sedanui tiek coupe. (bet is nuotrauku ne maniskiai). tik nzn ar pirkt is anksto kol draudimas nepaskaiciavo. be to tie skelbime aiskiai irgi bus vagys - taip nenoreciau jiems duot uzdirbt...aisku jei ne as tai kiti pirks... uztat nebezinau ka daryt, nesinori ir pramazint, paskui sunku daut ta apdaila. beje kainos tokios - coupe komplektas 550, sedanui 450Lt.

StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 17:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Jo ir aš tą skelbima mačiau dėl tų M apdailų...
Na man greičiau paskambino iš draudimo, porai savaičiu nepraėjus...
Šendiena šiaulių pardavimo aikštelėj mačiau BMW323 bet su galu su M buferiu, slenksčiais ir Moldingais :) Na gražiai atrodo, bet labai jau lengvai ten viskas nusijama...
Ryt lėksiu į paneveži į laužyna, jei bus kas iš tokių dalių pranešiu...

StandartinėParašytas: 22 Bir 2007, 17:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
fakez rašė:
sake draudimas kad krastoj tikrinsis pagal vin numeri ar su m apdaila is gamyklos masina isejo. pas mane jokiu tiurlingu nebuvo, m apdaila originali (isskyrus tai kad priekinis buferis is audinio, bet ir tai tipo tiksli kopija- draudimas aisku nezino, kad ten is audinio buvo). o draudziant masina fotografavo ir daug. nieko nesikabino, nes sakiau, kad visa apdaila originali ir tokia is gamyklos isejo (is tikruju taip ir buvo). todel jie man ir turi skaiciuoti kainas pagal visas apdailas M. tuo labiau kad nuotraukas turi. Tai siandien skambinau i draudima - sakau, gal jus man geriau ivertinkite zala pinigais - sako per tris savaites tik - sakau gerai, davai per tris - lauksiu.
kolkas taip pasivazinesiu, na buferi laikinai uzsidesiu koki nors gal. o tie moldingai dzin kolkas. palauksiu.
tiesa maciau autopliuse - yra panevezy visas komplektas tiek sedanui tiek coupe. (bet is nuotrauku ne maniskiai). tik nzn ar pirkt is anksto kol draudimas nepaskaiciavo. be to tie skelbime aiskiai irgi bus vagys - taip nenoreciau jiems duot uzdirbt...aisku jei ne as tai kiti pirks... uztat nebezinau ka daryt, nesinori ir pramazint, paskui sunku daut ta apdaila. beje kainos tokios - coupe komplektas 550, sedanui 450Lt.

na tada kitas reikalas... tik belieka beda, kad uz nauju daliu skirtuma uz amortizacija nenori moketi, o jei paliksi, kad tvarkytu servisas, tai gali ilgai uztrukti... siaip masina atiduoda ir vazinesi pora menesiuku be apdailos, o kai ras, paims masina, ir sutvarkys :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: