Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 15:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 22:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
39
Problema tokia, kad uzvedus auto kazkur variklio priekyje nuolat girdisi tratejimas, panasus i dyzelinio variklio darba... daugiau apsuku - tankesnis tratejimas (tikrai ne kompensatoriai). Gal kam panasiai buvo? Patarkite, kur Klaipedoje butu galima rasti koki rimta meistra, kuris uziima variklio remontu?

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 22:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330d '03m
E30 318iS
seniai taip/ bus kompensatoriai bet ne del to kads blogi o kad velenelis isidevejes. savo atrestoravau ir ledas! nais! :D

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
39
siaip pries sventes kazkur cia taip atsirado tas tratejimas, pakeitus tepala (vasara) klaksedavo ir kompensatoriai uzvedus auto, paskui dingdavo garsas... kartais ir uzvedus jo nebudavo...

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 00:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
kiek suprantu pas tave m43 mataras,tai ten su veleneliais lygu nera jie jau nedyla taip kaip pas m40,pas tave greiciausiai gali but grandines arba jos itempejo garsas, nes esu emes ne viena m43 ant ardymo tai budavo kad grandines grodavo,siaip reiktu ta garsa isgirst ir pasakyciau konkreciau

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 01:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
39
Taip, pas mane motoras M43, taigi grandine stovi, nebe dirzelis. Esu girdejes, kad ant siu motoru jau veleneliu liga istaisyta, beto taip pat turiu varianta, kad gali buti priezastis susijusi su grandine. Toje srityje ir kalena, kur ji yra...

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.10
Amžius:
52
Automobiliai:
E46 320d '04
BMW variklius tvarko sodu 4, Klaipedoi. Ten tevas ir sunus dirba. Jie tik varikliais uzsiima.

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.13
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330CI 04
aitras rašė:
BMW variklius tvarko sodu 4, Klaipedoi. Ten tevas ir sunus dirba. Jie tik varikliais uzsiima.

O kaip darbu kokybe?
nera taip kad puse daliu pamirsta uzdet?

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 13:34 

tai pas tave su grandine beda tiriausiai bus, (na speju kaip nupasakojai), o tvarko tai netoli minijos g. ir naikupes g. ankryzoj, pres spausdos kioska pasukimas i desine butu, ten tokiuose garazuose, geras mestrelis yra vien tik su varikliais uziima :wink:

StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
aitras rašė:

aitras pats pas juos tvarkei kanors? kaip kainos? kaip darbu kokybe?
gal tel turi?
p.s. gal kas dar kokiu geru varikliu meistru zinote Klaipedoje?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 13:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
buvau nuvaziaves tuo adresu, ten kavine kazkokia... yra garazai is galo, bet reiktu tel nr, kad sukontaktuoti.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 17:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.10
Amžius:
52
Automobiliai:
E46 320d '04
Pasakyk jiems, kad darai masina sau tai ir padarys kaip reikent, o jei nesakysi tai gali padaryt ir pardavimui. Kainos aukstokos pas juos, bet padaro darbus gerai. As patenkintas. Tel ju galiu i pm parasyt jei reikia. Klijentu siaip jie turi labai daug ir nauju nelabai iesko. Pagrinde jie atstatineja uzkaltus variklius ir toliau jau tos masinikes vaziuoja i ruskyna.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 17:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
aitras rašė:
Pasakyk jiems, kad darai masina sau tai ir padarys kaip reikent, o jei nesakysi tai gali padaryt ir pardavimui. Kainos aukstokos pas juos, bet padaro darbus gerai. As patenkintas. Tel ju galiu i pm parasyt jei reikia. Klijentu siaip jie turi labai daug ir nauju nelabai iesko. Pagrinde jie atstatineja uzkaltus variklius ir toliau jau tos masinikes vaziuoja i ruskyna.

atsiusk, pameginsiu uzklausti. siaip jei tokie uzimti, tai manau, kad net neapsiims mano bedos, nes per ta laika daugiau gali uzsidirbti rimtesnes bedas spresti.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 17:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.13
Amžius:
37
pas mane irgi toks pats kalenimas.bet buna ne visada..bet jau kai atsiranda,tai dirba baisiau uz golfa dyzelini :evil: buvau nuvaziaves i pora servisu,kad pasiklausytu,tai viename pasake,kad kompensatoriai,kitame kad velenelis,o dbr dar perskaiciau kad grandine gali but :? :D aisku as pats turbut ta garsa ir pasidariau per durna galva :) du kartus jau keiciau tepalus ir abu kartus sintetika ipyliau...galvojau bus geriau masinai:oops:dbr palindus po masina,tai kraupus vaizdas,per visas siules tepalas sunkiasi :cry: na va pasiguodziau :lol:

StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 00:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
39
mafijuozas rašė:
pas mane irgi toks pats kalenimas.bet buna ne visada..bet jau kai atsiranda,tai dirba baisiau uz golfa dyzelini :evil: buvau nuvaziaves i pora servisu,kad pasiklausytu,tai viename pasake,kad kompensatoriai,kitame kad velenelis,o dbr dar perskaiciau kad grandine gali but :? :D aisku as pats turbut ta garsa ir pasidariau per durna galva :) du kartus jau keiciau tepalus ir abu kartus sintetika ipyliau...galvojau bus geriau masinai:oops:dbr palindus po masina,tai kraupus vaizdas,per visas siules tepalas sunkiasi :cry: na va pasiguodziau :lol:

Tai va, bėda, dėl kurios sukūriau šią temą, buvo susijusi su vandens pompa... :) Nei grandinė, nei kompensatoriai, nei velenelis, nei dar kas... vandens pompa buvo susirgusi :) Matyt propeleris jos pasibaigęs buvo, tai pakeitė ir nebeliko nė kvapo to garso :)

StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 00:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
39
Beje buvau nuvažiavęs tąkart ir aš į Sodų 4, tai ilgai reikėjo laukti, vis atidėliodavo (tai nėra laiko, tai šalta), todėl nusprendžiau nebelaukti ir važiuoti į servisą (tvarkiausi servise "Arajonė").

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: