Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 12:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Sau 2007, 22:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
blin jau nerwuot pradejo,keleiwio puses langas labai cypia darinejant,kartais net trukcioja,wairuotojo puses darinejas idialiai, cypia ta gumyte kur yra duru gale kuri prispaudzia panga,tokia trumpa gal cemo ilgio,nebezinau ka daryt,idejau kita gumyte wistiek tas pats,swarbiausia kai wasara sausa buwo necypdawo o wa kai tokie orai kai lyja nuolat tai jau nesweikai nerwuoja. gal kam taip buwo,gal turit kokiu minciu kaip ka daryt? beja uzdarius duris netolygei kyla langas,pirma galas i gumas isistato poto priekis. buciau dekingas uz patarimus.

StandartinėParašytas: 14 Sau 2007, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.25
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 525 TDS 96m. buvo
dabar Subaru Outback 2005
Pasireguliok gal langa,jeigu kreivai uzeina,tai tikrai reguliok.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 00:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
reguliawau cia kazkada,nes uzdarinejant lango kampas kliudawo uz remo,gal perdaug pakeliau truputi. dekui uz minti reiks pamegyt. galwoju gal reiks pamegyt pakeist pakelimo mechanizma su warikliuku,gal kas su mechanizmu negerai.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 13:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
zillwa
gal gali parodyti http://www.realoem.com/bmw/ kur reguliavai? pas mane truputi liecia langas rema (metalinis, kur jungias su galiniu stikliuku), uzdarant duris. tai man truputi ta kampa reiktu pakelti...
p.s. pas mane cypia irgi ir siuo metu laiku ypac (kaip ir tau), bandziau valyti, bet dar labiau cypia... liaudiska patarima pasake vienas senukas garaze, jie valytuvus sutepa obuoliu sultymis (prapjauni ir su prapjauta obuolio vieta patepi valytuvo gumele) ir tai padedavo... tiesa pats dar nebandziau, bet gal tai pagelbes :) o garsas tai erzina ir visiems noras didelis kyla pazaist su tuo cypianciu langu...

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.21
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 325 M50 92'
E36 M3 96' coupe
E34 525 89'
Man tas pats buvo, tai as nuemes duru apšyvkes sutepiau visus krumpliaracius ir kitus kilnojimo mechanizmus. Tik aisku tepk ne kokia WD ar panasiai, bet geriau kokiu solidoliu ar tam skirtu tepalu.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 14:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.23
Amžius:
47
Automobiliai:
BMW 330
all in music rašė:
zillwa
gal gali parodyti http://www.realoem.com/bmw/ kur reguliavai? pas mane truputi liecia langas rema (metalinis, kur jungias su galiniu stikliuku), uzdarant duris. tai man truputi ta kampa reiktu pakelti...
p.s. pas mane cypia irgi ir siuo metu laiku ypac (kaip ir tau), bandziau valyti, bet dar labiau cypia... liaudiska patarima pasake vienas senukas garaze, jie valytuvus sutepa obuoliu sultymis (prapjauni ir su prapjauta obuolio vieta patepi valytuvo gumele) ir tai padedavo... tiesa pats dar nebandziau, bet gal tai pagelbes :) o garsas tai erzina ir visiems noras didelis kyla pazaist su tuo cypianciu langu...

Apacioj dureliu yra du varztai juos atsukus galima siek tiek pareguliuot

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
all in music rašė:
zillwa

ten yra toks warstelis kuri atleidus tokia traukute apatine pakelsi truputi ir langas pasikels. tam realome nelabai rasiu as. buwo anksciau tema kur parodyta su fotkem kaip reguliuot,pameginkt tos temos paieskot,bus tikrai aisku tada.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
D__SC rašė:
Man tas pats buvo, tai as nuemes duru apšyvkes sutepiau visus krumpliaracius ir kitus kilnojimo mechanizmus. Tik aisku tepk ne kokia WD ar panasiai, bet geriau kokiu solidoliu ar tam skirtu tepalu.

as ir ten wiska sutepiau su salidolu,bet ne tame esme,cypia langas nes i guma liecias. draugas sako yra kazkoks specialus silikonas tokiem dalykam tipo padeda,bet cia jauciu laikinas dalykas butu,nes pwz kitas langas darinejas idealiai ir be jokiu tepimu.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 18:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 M57B30 AT
Pas mane lygiai tokia pati bėda. Tik keleivio langas jau seniai "miręs". Trūkčioja darant, t.y. nėr vientisumo kad galėtum pastoviai atidarinėt, pajuda pora cm ir vel turi spaust knopkę. Dėl šito deladoj pas pažįstamą kreipiaus, sako 2 gabalus kainuotų pakeitimas. :shock: Nors ir nepatikėjau, bet nuo tada nebesidomėjau šituo reikalu.

Cypimas irgi bjaurus yra, yra net ir vairuotojo pusėj bet ten tikrai dar ne taip. Dažniausiai tik kai sudrėksta langas... tai jei kas ką patarsit tai ir aš labai apsidžiaugsiu :)

StandartinėParašytas: 15 Sau 2007, 20:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.24
Amžius:
44
Automobiliai:
E90 320d N47D20C 2010 LCI M Power kit
E46 325ti M54 2002
visi reguliavimo varztai zinomi bet neatsikratau sios problemos

suede langa net dryziai matosi

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 13:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
ok, bandysiu pareguliuoti, nes kai kas uzdaro duris stipriau, tai toks jausmas kad taip ir liksiu be lango...
reiks ir su obuoliu isbandyti :) nors juoka kelia tokios teoremos, bet jei netycia veiksminga bus, tai problemos neliks :)

StandartinėParašytas: 16 Sau 2007, 14:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
Bandit rašė:
visi reguliavimo varztai zinomi bet neatsikratau sios problemos