Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 01:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:11 

tai vat jau nusipirkau su tokiai "apmirusiais"langais E36 sedana.nukeliant berods lango nekraipo, o va keliant atgal vaikshto i sonus,arba isvis is remo iseina :oops: kai pirkau is draugo sake kad tipo sitie mechanizmai ,pakeleju varikliukai pareje, bet tai jis nlb nusimanantis,o ten kaip ir vis tvarkoj .tai girdejau kad kregzdziu liga buvo plastmasiniai kreipikliai, tode ir man kraipo gal langus abu priekinius.. :roll: o kur cia skaitosi tie kreipikliai , gal sioj foto yra? http://www.bmwe36tips.20m.com/fookin-windows.htm

nes snd manau reik susitvarkyt. nes brolis pasiskolines siandie vel antra langa sulauzee :cry: gal kas ka padesit naujokeliui?

beje dar stogo apmusalas viduj "nukares" truputi kabo, nors liuko nera..bet draugas irgi sake kad cia ju liga,bet sake kad yra kazkokiu tai tam dalykui specialiu kliju ,tipo supurski ta apmusala, ir graziai priglunda..gal kam teko susidurt su siom bedom?

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
nu tai coupe pas tave ar sedanas? nu
ir beje, ta tema tiek pripilstyta, kad paieška tikrai verta pasinaudoti.
o žodžiai, paieškoj ieškojau, bet nieko neradau" šiuo atveju netiks :)

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:20 

sedanas..nu teisybe sakai kad yra , bet kad nieko konkretaus neradau.. :oops: xebra ten minejo forume kad kokie tai klijai yra tipo, bet tai kad ten tos bedos taip ir nedasprende.. :roll:

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
pas mane sedane buvo atsileidęs mechanizmas lango, ko pasekoje lipdavo langas iš rėmo lauk prieš viršų. bet pas mane ne elektriniai langai.

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:30 

jap, maciau tavo beda..tai reiks eit ir man ardytis apsifkes , zet kas ten biesinas..galbut irgi tas varstas atsilaisvines.. :oops:

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:37 

paziurek gal pats lango pakelimo mechanizmas jau i pabaiga

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:39 

tai as ir galvojau kad i pabaiga , bet negi ims sutapimas ir abu uzlinks i gala, o gal.. :oops: :roll:

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 11:41 

buna kartais ir tokiu atveju, kartais ziema pasitampo tie pakelejai kai salta buna ir poto ima siltu metu ir linksta abu, man tai buvo vienoj auto visai langas ikrites, visai is mechanicmo pabego :)

StandartinėParašytas: 14 Lap 2006, 18:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.16
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m42b18 coupe, vw golf variant
bus tie plasmasiniai fiksatoriai suluze, nusiimk apsifke ir pasizierek, gali buti ir pats pakelejas itrukes ir lauzo tous fiksatorius, man taip buvo atsitike :evil:

StandartinėParašytas: 15 Lap 2006, 11:52 

pziurek ar gerai insidejas pakelejas i tuos plasmasinius fiksatorius jie ten sunkokai isideda pas mane buvo ta pati problema keldavo kreivai langa tai pasirodo kad nebuvau pilnai idejas i tuos plasmasiukus kai ydejau normaliai tai viskas buvo ciki :D beja gali langu pakeleja pabandyti susireguliuoti pagal kitos benes sureguliavimus manau turetu tada buti gerai :roll:

StandartinėParašytas: 19 Lap 2006, 22:52 

Tai vat nusiardziau as snd tas apsifkes duru , ir ka gi matau,o gi ir keleivio ir vairuotojo puses plastmasiniai fiksatoriai visi sulauzyti..po kampa nuluze, ko pasekoje i juos istacius pakelejai visvien issoksta..ten jau ir bandyta ximicint,nes matyt zmogaus nezinota kad tie plastmasiniai fiksatoriukai ar kiap juos pavadint perkasi.. tai vat gal galit patart kur ju Vilniuj butu galima isigyt,kaina berods kazkas sake tai vnt ~1.5lt. bet tai kaip ten juos tada pakeist.Keleivio desiny lengva bus istatyt, o va kaip prie kairio prieit reiks kad istatyt.hmm..nes ten neina ranka ikist,ar reiks visa pakeleja ardyt? :roll: o va vairuotojo puses kairysis lengvai prieinamas,o desinysis ne.. :oops:

StandartinėParašytas: 20 Lap 2006, 17:10 

gal pasakysit kur galima butu vilniuj nusipirkt tu plastmasiniu fiksatoriu langam,kurie E36 daznai luzta.. :roll:

StandartinėParašytas: 20 Lap 2006, 21:17 

lango pilnai nenuliaisk ir uzdesi mazdaug atsistatyk kad butu geriausias prieimas :)

StandartinėParašytas: 28 Gru 2006, 02:09 

pas mane irgi tokia beda... langa pakelia netiesiai... lipa lauk is remu. bet langu plastmasiniai fiksatoriai tvarkoj. kur cia slypi tvarka? :D :?:

StandartinėParašytas: 28 Gru 2006, 08:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
bet idomus tu zmogus, aliosa. Pats net nuoroda idejes su aprasymu kaip problema su stringanciais langais spresti, ko tau dar reikia? Persiskaityk ir daryk taip kaip ten parasyta...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: