Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Geg 2025, 04:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Bir 2014, 15:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2014.06.16
Automobiliai:
[ex] E36 2,5 TD sedanas, ex E36 2,5 TD sedanas, ex E36 Touring 1,8 TDS
E36 Compact 1,8 TDS
Sveiki, taigi rašau su tokia problema, nes konkrečiai temos neradau pagalvojau sukursiu gal kam praves kaip ir man... Taigi prasidėjo mano problemos nuo kuro sanaudu uzsipildavau 10l mieste dyzelio pralekdavau gal 50 km po kurio laiko pastebėjau kad dyzelis bega ant bloko... visos salngutes jau sutrunyjusios buvo, pakeičiau... kita diena uzsikuriau masina ir palikau kad variklis apsiltu gal 5 min... ateinu po masina gera bala dyzelio... nuimu kolektoriu per siurblio tarpinę kibirais bėga dyzelis... Nesukau galvos, nes turiu lygiai toki pati varikli iš seno savo touringo... issiemiau aš ta siurblį isimečiau i kompaktą (siurblys buvo tikrai geras jokio kalimo ant touringo nebuvo, prieš metus turėjau tokia pat problema su touringu kaip ir su kompaktu bėgo kuras per siurbli pakeite man tarpinę viskas čiki 400 sumokėjau su viskuo) dabar nenorejau 400 vel moket kadangi turejau gera siurbli.
taigi isidejau as siurbli susijungiau... Dabar siurblys kala... ant laisvu nedirba tik laikant gaza, duminasi kaip kamazas gerai pakrautas...
HELP vyrai. Buvau pas meistrus... pasakė dėdamas siurbli i degima nepataikiau. nesamone siurblys viena skyva turi ir jo bet kaip neidesi plius jis ant grandines stovi ir neatjungus grandines neprasuksi degimo... As nezinau gal siurblys dar ant kompo turi programintis? #-o

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2014, 23:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.12.27
Automobiliai:
E39 Touring
Ne degimas, o ipurskimo kampas. Jis reguliuosi ne su grandine, o pacio siurblio padetim. Pasuksi siurbli link bloko - ankstyves, nuo bloko - velyves. Daug maz i tema pataikius turi normaliai dirbti ir kurtis. Ir patikrink ar teisingai sujungiai ankstinimo voztuvo laidus.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: