Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Vas 2025, 20:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 30 Bir 2012, 10:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Sveiki forumieciai, nu ka noriu patarimo del garso aparaturos i E36,pas mane orginaliai stovejo hi fi sistema 3juostu,bet deja viskas suplyse.Tad reik det kitka,tai buvau pas viena zmogeli kuris muzika dejimu uzsimineja,patare det 13tokus prie koju jbl gto kazkokius,net nepamenu,ir piscialkes o stoikes,nes duryse neapsimoka det neskambes,nebent 16tukus det.Ir svarbiausia gera maga,o jei noresiu dar stiprintuvo ir bosiuka.
Taip,kad esu jaunas ir tikrai neklausau mocartu ir pan,tad kokias koloneles geriausiai butu det prieki,idomi ne vieno zmogaus nuomone.
P.s jei galima komentuokit tik tie kuria turi klausa ir nededa po 20 garsiakalbiu kokiu tik garaze randa :)

StandartinėParašytas: 30 Bir 2012, 13:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
E63 M6 coupé
Nikas:
Exeed
Jei nori, kad viskas tilptų į originalias vietas, pasirinkimas kolonėlių nemažas yra. Pas mane patį šiuo metu HK visa garso sistema ir tam metui kai ji buvo gaminama buvo top segmento produktas, bet dabar gan atgyvenęs reikalas. Sau asmeniškai esu domėjęsis nemažai šiuo klausimu ir apsistojau ties BSW garso sistema, kurią planuoju įsigyti. Pliuas tas, kad viskas susideda į originalias skyles ir jokių mod`ų visiškai nereikia. Kitas dalykas - ne vienas pažįstamas turėjo savo BMW automobiliuose DLS garsiakalbius. Tik geri atsiliepimai ir iš jų pusės ir kiek aš pats esu girdėjęs skambesį. Tiek vienos, tiek kitos sistemos atveju garsas yra švaresnis, nei OEM kolonėlių, bei sodresni žemi dažniai. O BSW giriami dėl midrange skambesio.

StandartinėParašytas: 30 Bir 2012, 23:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Na taip pjaustyt perdaryt nenoriu,man patare 13tukus palikt I duris nieko ir piscialkes I stoike ir viskas liuks,nes pagal ideja garsas mum turi eit is priekio. Bet as aparaturos be stiprintuvo,tai kokias koloneles kokios firmos,kad ateicei is bedos nebijotu stiprintuvo?

StandartinėParašytas: 01 Lie 2012, 01:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Del aukstadaznio i stoki tai labai supreistarauciau nebet butu kazkokie specifinio skambesio ausktadazniai. auksta dazni patarciau deti i duris. pats esu prasitestaves an savojo ir tikrai galiu pasakyti kad aukstadaznis geriau skamba duryse tiek scenos tiek faziniu iskraipymu atzvilgiu.

Paskutinį kartą redagavo Arunas B 05 Lie 2012, 12:28. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 01 Lie 2012, 17:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
teoriskai ausktadazniai turi buti stoikei mazdaug galvos lygyje, bet teoriskai pas E36 daryti gera garso sistema neapsimoka, ne tas modelis :) pas koki E38 dar suprasciau kazka idomiau pasidaryti, pats i E36 touringa esu susidejes Harman Kardon is E46 touringo, halturinti truputi reikejo, bet sakyciau visai normaliai, nebrangiai gavosi, ideciau foto, bet dar nesu apdailos uzbaiges. Groja visai normaliai, aisku zemu galetu buti daugiau, (paprastai uztenka) ateity desiu hertz nedidelei dezei gale. nuo magiuku irgi daug kas priklauso, teko pora ismeginti ant tos HK sistemos tai su vienu auksti nekokie buvo, su kitu normaliai, bet truksta garso nustatymu, tai planuose deti cda 9887r, manau turetu skambeti dar graziau :)

StandartinėParašytas: 01 Lie 2012, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Grojantys is alpine pigesniu CDA 9813, 9815, 9835, 9855.

Paskutinį kartą redagavo Arunas B 02 Lie 2012, 00:31. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 02 Lie 2012, 00:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Maga kazka is pionieriu zadu det,man tik klausimas kas kainos ir grojimo atzvilgiu tiktu priekiui?

StandartinėParašytas: 02 Lie 2012, 10:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
dek viska i standartines vietas, kitaip akustika dings. pas hifi sistema ten visai protingai padayta gamykliskai yra. piscialkas jei perkelsi - pasijaus tikrai. i standartines vietas 13tukus, piscialkas (jei blogos esamos) + subelis su stiprintuvu bosui. o jei magas bus naujas, tai kolonkes 13kines ves gerai.
nemazas pliusas jei magas palaiko funkcija, kad galima reguliuoti nuo kiek Hz zema turi per kolonkes duoti, o viska kitka per suba. cia kad kolonkes zemu negrotu, jei subas yra. tada garsas grazesnis ir subas savo darba dirba :)

StandartinėParašytas: 02 Lie 2012, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Nu jo,o ka det i tas kur duryse pas mane stovi kaio piscialkos bisky didesne dar kokios firmos ir kokios firmos 13tukus?

StandartinėParašytas: 03 Lie 2012, 10:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
netikiu, kad piscialkos suplysusios butu, tai kam ir keist :) ir tos piscialkos daznai brangiau kainuoja nei 13tukai...
firma pagal pinigine. bet issiimk bent viena, paziurek palyginimui kokio gylio kalasa gali isideti, kiek ten vietos yra.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2012, 11:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E60 530i M53 2008'
pas mane apacioj prieki buvo sudeti mazi bosai per filtrus. duryse buvo cikcikai per filtrus ir vidutiniu (daugiau link aukstu). stoikese labai mazi cikcikai tik labai aukstam. bagazinej bosas ir kiausai. siaip vietoj kiausu geriau butu buve komponentai su filtrais. prieki skambojo gan graziai. gale galejo but ir geriau.
priekis visas buvo nuo mano. gale buvo stiprintuvas. kiausai filtruoti (ant stiprintuvo) iki vidutiniu buvo. prieki aukstu ir zemu lygi valdydavau per maga. jei prisuki bosus per stiprintuva gali juos susikelt.

firmu tiksliai nepasakysiu. bet ir garso ir skambejimo mano ausiai uzteko.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2012, 14:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
cezarius rašė:
pas mane apacioj prieki buvo sudeti mazi bosai per filtrus. duryse buvo cikcikai per filtrus ir vidutiniu (daugiau link aukstu). stoikese labai mazi cikcikai tik labai aukstam. bagazinej bosas ir kiausai. siaip vietoj kiausu geriau butu buve komponentai su filtrais. prieki skambojo gan graziai. gale galejo but ir geriau.
priekis visas buvo nuo mano. gale buvo stiprintuvas. kiausai filtruoti (ant stiprintuvo) iki vidutiniu buvo. prieki aukstu ir zemu lygi valdydavau per maga. jei prisuki bosus per stiprintuva gali juos susikelt.

firmu tiksliai nepasakysiu. bet ir garso ir skambejimo mano ausiai uzteko.

Totalus briedas, tau dramlys ant ausu uzlipes buvo :mrgreen:

Paskutinį kartą redagavo Arunas B 05 Lie 2012, 12:29. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 05 Lie 2012, 00:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Bet ar galit pasakyt,kokius 13tukus ir piscialkes det i prieki,noriu kokybiskos,aparatura naudota pirkciau manau :)

StandartinėParašytas: 05 Lie 2012, 03:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Ant kiek pasiryzes pasidarbuoti pre sistemos tobulinimo. As patarciau be didesniu islaidu nuvaziuoti i srota ir pasiimti kad ir is kokio E39 orginalius nesuplysusius dinamikus uz kelis litus ir bus tau isganymas. Jei deti kakza rimciau tai gali pamastyti ir apie 16-17cm dinamikus i orginaliasvietas bet su jais pavargt reiks kad teisingai jie ten uzgrotu. Kas del gamintojo tai gali pasiziurineti i alpine spr serija.

StandartinėParašytas: 05 Lie 2012, 11:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.14
Nezinau,bet man e 39 neskamba.geriau daugiau sumoket bet turet garsa,priekiui galiu uz naudota iki 200lt

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery