Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 18:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 15:59 

Sveiki, viena firma pasiūlė atnaujinti mano priekinius žibintus. Visa bėda su žibintais ta, kad stiklai ar plasmasės yra pageltonavę. Už paslaugą prašo 100LT, motyvuodami, kad reikia pjauti žibintus, nes jie sulydyti is dviejų dalių. Norėjau pasiteirauti, visu pirma ar tikrai įmanoma atnaujinti iki tokio lygio, kad nebūtų pageltonavimų? IMHO aš maniau, kad tai nuo karščio atsiradę pokyčiai, kurių neimanoma panaikinti. antra ar čia normali kaina? Ačiū.

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 16:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
na jei pageltonavimas tas kazkoks matosi kad nusivalo tai ir pats gali isardyt lempa ir isivalyt. lempos tikrai atsinaujina.. o jei turi pinigu tai gali ir nusipirkt sia paslauga 8)

StandartinėParašytas: 23 Geg 2006, 17:49 

Nusiima pageltonavimas tikrai.Draugas varineja masinas,tai kur is JAV parvaro,daznai lempos buna kaip matines ir jau nugeltusios.
O procedura tokia pat,kaip ir poliruojant su 2000popieriu ir masinka automobili.Labai puikiai viskas atsinaujina.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 11:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
Zmogus rašė:
Sveiki, viena firma pasiūlė atnaujinti mano priekinius žibintus. Visa bėda su žibintais ta, kad stiklai ar plasmasės yra pageltonavę. Už paslaugą prašo 100LT, motyvuodami, kad reikia pjauti žibintus, nes jie sulydyti is dviejų dalių. Norėjau pasiteirauti, visu pirma ar tikrai įmanoma atnaujinti iki tokio lygio, kad nebūtų pageltonavimų? IMHO aš maniau, kad tai nuo karščio atsiradę pokyčiai, kurių neimanoma panaikinti. antra ar čia normali kaina? Ačiū.

o kur tau cia ta paslauga pasiule, nes man reikia isimti priekinius stikliukus, bet niekaip nepavyksta, visa diena pjoviau su visokiais peiliukais, neisemiau...???

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 12:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.11
Amžius:
42
Automobiliai:
Ex.E39 520 M52 96; Citroen Xsara Picaso 05. E91, 07
Zmogus rašė:

nesupratau kokiam auto reikia.jei E36 tai viskas be jokiu pjaustymu kuo puikiausiai issiardo.
o apie kainas tai bent pries puse metu stiklo nuemimas isvalymas ir pasodinimas ant hermetiko kainavo apie 40-50 lt.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 12:56 

tamuks rašė:
nesupratau kokiam auto reikia.jei E36 tai viskas be jokiu pjaustymu kuo puikiausiai issiardo.
o apie kainas tai bent pries puse metu stiklo nuemimas isvalymas ir pasodinimas ant hermetiko kainavo apie 40-50 lt.

E36 issiado be problemu,bet cia kiek supratau,zmogus klause apie E34 lempas.Va ten tai jau sunkiau.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
aga, kur nuima tuos stikliukus E34?

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 14:45 

Pas mane E36. Dėl viso pikto galite pasukti ir paklausti ar E34 modeliuko faras pjausto. Firmelės pavadinimas "Stiklo era" Dariaus ir Girėno g. 5a , Šiauliai. Mob.: 865620457.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 14:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Zmogus rašė:
Pas mane E36. Dėl viso pikto galite pasukti ir paklausti ar E34 modeliuko faras pjausto. Firmelės pavadinimas "Stiklo era" Dariaus ir Girėno g. 5a , Šiauliai. Mob.: 865620457.

tai E36 ten nieko sudėtingo nėra :)
labai gražiai išsiardo. pažiūrėk nuoroda naudingų nuorodų skurelyje (temos pavadinimas: Įsidėk angel eyes pats), ten aprašyta mano, kaip išsiardo E36 lempa.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 14:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
jo vaziuosim lempu valyt i siaulius :D

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 15:08 

Taip, kas ne iš Šiaulių, tam tikrai neapsimoka:). Paskaičiau apie lempų išėmimą. Sudomino vienas dalykas, pas mane su lempomis buvo ta problema, kad prieš tai buvęs savininkas įsidėjo per galingas lemputes, ir tos apdegino apvalius stiklus (tuos, kurie su silikonu priklijuoti). Mąstant logiškai, jei tai stiklas, tai apdeginti neįmanoma. Tai dabar nžn ar meistrai meluoja ar ne. Gal tos dalys iš plasmasės?

Paskutinį kartą redagavo Zmogus 24 Geg 2006, 15:11. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 15:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Zmogus rašė:
Taip kas ne iš Šiaulių, tam tikrai neapsimoka:). Paskaičiau apie lempų išmėmimą. Sudomino vienas dalykas, kam reikalingas silikonas ant apvalių lempų stiklų? Pas mane su lempomis buvo ta problema, kad prieš tai buvęs savininkas įsidėjo per galingas lemputes, ir tos apdegino stiklus (turbūt tą patį silikoną).

faros būna skirtingos: vienose būna tas silikonas, kitose ne. silikonas šiaip jau laiko apvalius stiklus kad jie neįkristų nafik į faros vidų :)
kitose gi (kur stiklai apvalūs plastmasiniai) nėra to silikono, nes stiklas laikosi už tokiūų "ausyčuų" užsikabinęs. ten viduje vistiek ertmės tarp skyrių yra, tad sandarumo silikonas nepriduoda, nors daug kam atrodo kitaip.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 16:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E36
pas mane lempu apvalius stikliukus ir silikonas ir dantukai laikai. Bet ne apie taip kaip nuardyt didiji priekini stikla nuo plasmasines dalies nes jis juk priklijuotas niekaip neissilupa :oops:

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 16:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
hmm. man atrodo jis ir neturi isiimt, tuos tik stikliukus isimi ir isvalai data, nebent pas tave lb didele ranka nelys :)

StandartinėParašytas: 24 Geg 2006, 17:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.11
Amžius:
42
Automobiliai:
Ex.E39 520 M52 96; Citroen Xsara Picaso 05. E91, 07
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal