Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Spa 2025, 09:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 1234 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 83  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 30 Lie 2012, 22:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.07.31
Automobiliai:
E30
Na matot man darbai butu nemokami ir detales uz savikaina visos + srotuose draugu yra, tai ji sutvarkyt po truputi butu galima, ir man tai nekainuotu tik detales, kebulai nera pati silpniausia BMW dalis manau, juk cia ne civicai kibirai, tai kazkokias rudeles nebutu sunku sutvarkyt, nes kam imt padaryta jei paciam galima padaryt ;) ir pigiau butu, ir zinotum kad pats pasidarei, tai realiai kokia nuomone apie 1.8is ar pakanka galios ir kaip kiti reikalai su situo varikliu, nes planuose tik arba 1.8is arba 2.0 vanusa. 325 manau man nereiktu

StandartinėParašytas: 30 Lie 2012, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.02.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i 1993m. Sedan
as sugebejau uz 2500lt (nusiderejus) paimt paprasta 318i ir nera jis puvekas aisku reik dar idet pinigu bet kebulo bukle kaip uz 2500lt tai labai gera

StandartinėParašytas: 30 Lie 2012, 23:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.07.31
Automobiliai:
E30
Bet manau 318i truputi mazoka, nebent kasdien tiesiog vazinet

StandartinėParašytas: 30 Lie 2012, 23:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.02.26
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 318i 1993m. Sedan
nu jo traukos tai nera daug bet kolkas gana veliau planuoju det 1.8is

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 08:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.24
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 Compact 318ti M44 M tech 98''
subaru justy 1.2 94 4wd darbininkas..
German rašė:
Na matot man darbai butu nemokami ir detales uz savikaina visos + srotuose draugu yra, tai ji sutvarkyt po truputi butu galima, ir man tai nekainuotu tik detales, kebulai nera pati silpniausia BMW dalis manau, juk cia ne civicai kibirai, tai kazkokias rudeles nebutu sunku sutvarkyt, nes kam imt padaryta jei paciam galima padaryt ;) ir pigiau butu, ir zinotum kad pats pasidarei, tai realiai kokia nuomone apie 1.8is ar pakanka galios ir kaip kiti reikalai su situo varikliu, nes planuose tik arba 1.8is arba 2.0 vanusa. 325 manau man nereiktu

IS (m42) varikliuose silpna vieta grandine. Perkant m42 reik atkreipt i tai demesi ,nes remontas apie 1000lt. O siaip bent jau kiek paciam teke vazinet su 320 ,tai dabartinis m42 tikrai gyvesnis ir ekonomiskesnis. Jei rinsiesi is 4 cilindru, tai patarciau ieskotis m44 variklio ,jis naujesnis, tylesnis, ekonomiskesnis ir labai nedaug greitesnis uz m42 :mrgreen:

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 09:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
Nikas:
Exeed
M50B20 arba dviejų litrų varianto 320i nepatarčiau rinktis, nes variklis gan nerangus, nors teoriškai 150AG, kurių žinoma per eksploatacijos laiką nemažai išsilakstę. Dėl naujesnio 320i su M52 motoru manau nieko neišeis, nes atnaujinti modeliai bus brangesni, nei tavo planuojama išleisti suma.
Jei nori turėti antrą automobilį ir tikrai planuoji jį prižiūrėti ir tvarkyti, juoba turi sąlygas ir galimybes tai pats atlikti, tai valio. Kodėl gi ne. Ieškokis iS (M42B18) arba 325i (M50B25), stebuklų pasitaiko, gal pavyks paimti gan gero stovio už protingą kainą. Patarimas - venk tokio automobilio kuriame jau kažkas keista, modifikuota ir prikišta negamyklinio brudo, kad nereikėtu paskui svetimų klaidų taisyti. Ieškok auto su geru kėbulu, svarbiausia kad sveikos būtu nekeičiamos dalys kai pantai galiniai sparnai ar stogas. Priekinius sparnus ar kapotą pasikeiti paprasta, jei surūdiję, bet jei reikės pjauti ir įvirinti kitas skardas, tada prasidės hemarojus.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 09:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
German rašė:

Taip tik tau atrodo :wink: nes pasidaryt kainuos tikrai ne mazai, bet tas darymas yra ne kaina, o konstravimo malonumas ;)

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 20:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.07.31
Automobiliai:
E30
Ne neatrodo "manijakas" as paskutine masina is triju susirinkau nes apverciau, taip kad ir BMW prikelt galeciau tik norejau isgirst ka geriau butu pirkt, o del 325i esu girdejas kad matorai nelabai laiko...

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
Nikas:
Exeed
German rašė:
Ne neatrodo "manijakas" as paskutine masina is triju susirinkau nes apverciau, taip kad ir BMW prikelt galeciau tik norejau isgirst ka geriau butu pirkt, o del 325i esu girdejas kad matorai nelabai laiko...

Viskas laiko, tik tinkamai prižiūrėti reikia ir nepjauti kasdien. Tas susirinkimas iš kelių kažin ar geras sprendimas, nes pats susirinkęs savo E36 tikriausiai iš kokių daugiau kaip 30 modelių. Vistiek ką nori tą sakyk, kad ir kaip bedarytum, nebus kaip originaliai gamykliškai. Tai kur tarpas koks liks, tai kažkas braškės ar girgždės salone, netiks smulkios detalės, nes renkant iš daugelio kėbulų pagal metus skyrėsi smulkmenos ar dar koks velnias. Dėl entuziazmo ir turint laiko tiesiog kaip hobi, jo galima užsiimti, bet jei automobilis bus naudojamas kasdien ir tikrai žinai ko nori, tai galų gale rezultatas nebus kaip išriedėjus nuo konvėjerio. Aišku kas liečia variklio skyrių ir važiuoklę, ten mažiau precizikos ir milimetrinės paklaidos nėra tragedija.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 21:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
mkiniai varikliai irgi nelaiko jeigu sporte naudoti :)

StandartinėParašytas: 31 Lie 2012, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.07.31
Automobiliai:
E30
Exeed tai aisku kad nebus jau kaip buvo, na bet uztat zinau jog pats perinkau, ir siaip pamoka sioke tokia kad uz tai ka padarai ir atsakai, tai su vyresniuju paskatinimu susirinkau atgal savo masina :) o BMW automobilis butu kaip pramogai jeigu tai taip galima pavadint siaip laisvalaikiui ir uzsiemimui, juk nebera jau daug tarkim graziu E36 coupe, papuve uzdrozti tiesiog tik kad BMW ir "kietas" mano noras ji ne tik "kankint" bet ir uzsiimt juo, nes istikro patiko ir patrauke dar labiau po avarijos prie automobiliu, ir ju darymo netgi tarkim is 0

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2012, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.01
Norejau paklausti ,
Gal kas zinot, esate mate tokio tipo E36 modelyje klimatronika?
Kaip siame skelbime matosi nuotraukoje nezymiai.

http://www.autogidas.lt/bmw-318-e36-is- ... 01627.html

Pirma karta toki matau, bet esu susidomejes situ variantu tai idomu kas cia bus ideta gal kas galit info duot jei ka zinot?

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2012, 22:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
Nikas:
Exeed
Maironis rašė:
Norejau paklausti ,
Gal kas zinot, esate mate tokio tipo E36 modelyje klimatronika?
Kaip siame skelbime matosi nuotraukoje nezymiai.

http://www.autogidas.lt/bmw-318-e36-is- ... 01627.html

Pirma karta toki matau, bet esu susidomejes situ variantu tai idomu kas cia bus ideta gal kas galit info duot jei ka zinot?

Žinomas toks variantas. Po tuo bjauriu skydeliu slepiasi gamyklinė elektroninė klimato kontrolė. O tie apvalūs mygtukai, tai tik kažkieno išsidirbinėjimas ir pavyzdys, kaip OEM išvaizdą galima sugadinti. Tik pats snukis ir mygtukai pakeisti, o valdymo blokas tas pats kaip foto.

Paveikslėlis

O čia to idiotiškumo pavyzdys iš arčiau:

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2012, 19:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.08.01
Dekui labai , nu slykstus skydelis tai kaip reikiant.
Tai kaip supratau jeigu gaunu as ta pati skydeli ( is 1 tavo foto) tai atsiardes pasikeiciu visa dezute , laidus tik perjungiu ir viskas tinka tip top , taip?

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2012, 21:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
Nikas:
Exeed
Maironis rašė:
Tai kaip supratau jeigu gaunu as ta pati skydeli ( is 1 tavo foto) tai atsiardes pasikeiciu visa dezute , laidus tik perjungiu ir viskas tinka tip top , taip?

Viską teisingai supratai.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 1234 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 83  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery