Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Vas 2025, 19:05

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 65 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Rgs 2010, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
saltam gal ok, nes riebesnis misinys. tikrai niekur oro netraukia papildomai? :) taip pat ir ismetima patikrint reiktu iki LZ

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2010, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
all in music rašė:
saltam gal ok, nes riebesnis misinys. tikrai niekur oro netraukia papildomai? :) taip pat ir ismetima patikrint reiktu iki LZ

Tai ko gero, kad traukia, tik aš nesugebu surast. :)
Šiandien apardžiau aplink variklį, kad galėčiau prieiti pajudinti visokias šlangutes, laidukus, apžiūrėti vizualiai ir t.t., po visų krapštymų, judinimų, lyg ir buvo dingęs tas springimas kažkurį laiką, po kiek laiko vėl atsirado, bet toks silpnesnis, sutapimas ko gero. :roll:
Su išmetimu lyg ir viskas OK, apžiūrėjau į duobę įlipęs.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 08:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.24
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 Compact 318ti M44 M tech 98''
subaru justy 1.2 94 4wd darbininkas..
pas mane seniau an m40 buvo nuluzus spilka an ismetimo koliko kur junges su kelnem , labai i galva neemiau nes nesimate kad leistu toj vietoj , bet veliau pastebejau kad atsirado variklio drebejimas pasilus ir pakritusios apsukos , ir kad leidzia toj vietoj pamaciau tik uzkurus salta motora , veliau pasilus tiesiog nesimatydavo :)

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2010, 10:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
valant cilindrus, kai marmalas per dusle eit pradeda, pasimato nesandarumai ismetime taip pat :)
bet galima ir pro sujungimus su cigarete pereit. aisku reik patalos, kad skersveju nebutu. uzvedi ir eini per sujungimus, jei pus kazkur, tai matysis ant dumu :)

StandartinėParašytas: 09 Spa 2010, 00:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.02
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E36 M50b20
ex E36 M40B16
ex E39 M52B25
ex E39 M52B28

Dabar E38 M62B44
Nikas:
Ernis
springimas ir traukos pradingimas sekundei tai LZ pozymiai, po sprogimo diagnostika siaip jau turetu pardodyti ar LZ.Pas mane panasi beda buvo pries numirstant LZ, pakeiciau kitu, kompa nuresetinau ir beda dingo.pabandyk is kokio draugo pasiskolint LZ ir paziuresi ar beda dingo.

StandartinėParašytas: 09 Spa 2010, 00:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Kas įdomiausia, palaipsniui tas springimas praėjo.
Dabar keli pastebėjimai, buvau pradėjęs pilti E95 ecto (atrodo toks pavadinimas) benziną. Kažkaip man po kelių pilimų prasidėjo ta nesamonė, gal čia tik sutapimas nežinau, po to vėl grįžau prie E95, užpylus, kaip minėjau, palaipsniui tas springimas vis mažėjo, dabar jo iš vis nebėra. :roll:
Ai, dar radau kelis laidukus pažeistus, kurie ateina nuo diagnostinės jungties iki žvaklaidžių, vienas laidas oksidais apėjęs ant kelių gyslelių laikėsi, viskas sutvarkyta.
Bet variklio vibracijos priežasties vis dar nepavyksta rast. :|

StandartinėParašytas: 09 Spa 2010, 07:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E-34 m20b25 89'
E-39 m54b25 00'
Nikas:
wiperis
Ginchius rašė:
Kas įdomiausia, palaipsniui tas springimas praėjo.
Dabar keli pastebėjimai, buvau pradėjęs pilti E95 ecto (atrodo toks pavadinimas) benziną. Kažkaip man po kelių pilimų prasidėjo ta nesamonė, gal čia tik sutapimas nežinau, po to vėl grįžau prie E95, užpylus, kaip minėjau, palaipsniui tas springimas vis mažėjo, dabar jo iš vis nebėra. :roll:
Ai, dar radau kelis laidukus pažeistus, kurie ateina nuo diagnostinės jungties iki žvaklaidžių, vienas laidas oksidais apėjęs ant kelių gyslelių laikėsi, viskas sutvarkyta.
Bet variklio vibracijos priežasties vis dar nepavyksta rast. :|

Seip tokia "negalavima" turi ir mano m20b25. Taciau viskas perziureta,krapstyta ir valyta isskyrus purstukus..nebus taip,kad po 20 metu tarnybos,kuris kreivai purskia arba "myza"? Ka manot apie toki purkstuku "remonta?
http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=319418

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 00:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Mano atveju, purkštukai buvo pravalyti su "wynns" produkciją, pajungė aparatą į kuro sistemą, ir per ją sumaitino tą marmalą, apie 1h. variklis dirbo ant šito marmalo, bet rezultato jokio. :roll:
Purkštukams, varžą buvo pamatuota, turi būti nuo 14-20 omų, man pamatavus rodė 16omų. Įtampa iki jų taip pat ateina.
Dėl tų filtrų, tai šiek tiek problematiška, reikia užsakinėti iš ebay, aišku prieš tai įvertinat senų filtrų būklę. Kas liečia purkštukų gumeles, tai jau senai žadu užsisakyt ir pasikeist, vis neprisiruošiu. :)
Jei kartais užsakinėtum iš ebay tuos filtriukus, tai pranešk man, aš sutikčiau vieną komplektą paimt. :)

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 09:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E-34 m20b25 89'
E-39 m54b25 00'
Nikas:
wiperis
Ginchius rašė:
Mano atveju, purkštukai buvo pravalyti su "wynns" produkciją, pajungė aparatą į kuro sistemą, ir per ją sumaitino tą marmalą, apie 1h. variklis dirbo ant šito marmalo, bet rezultato jokio. :roll:
Purkštukams, varžą buvo pamatuota, turi būti nuo 14-20 omų, man pamatavus rodė 16omų. Įtampa iki jų taip pat ateina.
Dėl tų filtrų, tai šiek tiek problematiška, reikia užsakinėti iš ebay, aišku prieš tai įvertinat senų filtrų būklę. Kas liečia purkštukų gumeles, tai jau senai žadu užsisakyt ir pasikeist, vis neprisiruošiu. :)
Jei kartais užsakinėtum iš ebay tuos filtriukus, tai pranešk man, aš sutikčiau vieną komplektą paimt. :)

"autura" turi siuos filtriukus.. o gumeles tanagroj yra. Logiskai mastant.. jei tu filtriuku pralaidumas sumazejes.. per purkstuko atidarymo laika..ipurskiamas mazesnis kiekis kuro..vnz.pilnai tiketina ,kad pasekoje ant laisvu jausim vibracija.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 12:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
Ex E36 coupe 318is M42
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... on_system/

gal kas parodys kur cia tie filtriukai?

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 16:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
lowrider rašė:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/318is-M42/LHD/M/1992/june/browse/fuel_preparation_system/

gal kas parodys kur cia tie filtriukai?

Jų OEM atskirai neparduoda, todėl ir nėra parodyta.
"Wiperis" yra įdėjęs nuorodą aukščiau, kaip jie atrodo, kaip juos pakeisti ir t.t.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 16:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
wiperis rašė:

"autura" turi siuos filtriukus.. o gumeles tanagroj yra. Logiskai mastant.. jei tu filtriuku pralaidumas sumazejes.. per purkstuko atidarymo laika..ipurskiamas mazesnis kiekis kuro..vnz.pilnai tiketina ,kad pasekoje ant laisvu jausim vibracija.

Reikės parašyti el. laišką į "autura" ir paklaust ar turės ir ar galima pirkti internetu. Dėkingas už nuorodą ir nurodytą firmą. Tokia procedūra bet kokiu atveju yra gerai. Jei pavyks susitarti su firmą, bandysim pasikeist.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
Ex E36 coupe 318is M42
nalauksim tavo darbu ir rezultatu :)

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 19:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E-34 m20b25 89'
E-39 m54b25 00'
Nikas:
wiperis
Ginchius rašė:
Reikės parašyti el. laišką į "autura" ir paklaust ar turės ir ar galima pirkti internetu. Dėkingas už nuorodą ir nurodytą firmą. Tokia procedūra bet kokiu atveju yra gerai. Jei pavyks susitarti su firmą, bandysim pasikeist.

patarsiu issimt ta filtriuka pries vaziuojant i autura,nes purkstuku modeliai skirtingi.. filtriuku forma taipogi.. tad,kad po 100 kart nevazinet ir purksta ir filtriuka rodom pardavejui.

StandartinėParašytas: 10 Spa 2010, 20:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
wiperis rašė:

patarsiu issimt ta filtriuka pries vaziuojant i autura,nes purkstuku modeliai skirtingi.. filtriuku forma taipogi.. tad,kad po 100 kart nevazinet ir purksta ir filtriuka rodom pardavejui.

Aš mielu noru nuvažiuočiau, jei gyvenčiau Kaune, Dabar iš Šiaulių belstis tokį kelią, ir dar klausimas ar turės. Parašiau el. laišką, bus matyt. Kada Tu planuoji keisti tuos filtriukus, gumeles ir t.t.? Gal Tu jau viską turi susipirkęs?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 65 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery