Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Vas 2025, 02:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 79 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 10:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
bachuras24 rašė:
tai vat nuvariau ant duobes,gal valanda prasiknisom niekaip negalejom issukt LZ,bet jis toks labai jau ziaurus,puse jo apjuode,varganai atrodantis:Dprikepes gal nzngal nuo 91m nejudintas,su rakt be sansu issukt,bandem su vamziu tas pat nejuda net jis,tai vat kaip man ji issukt?kas issukineje buvot?

o kam tu ji issukineji? atjunk fyske. jei fyskes nera, issukes ji vis tiek jo nenuimsi, tai teks karpyt, ar kitaip nuiminet.

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 10:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
lowrider rašė:
tai pagal ideja jeigu as vaziuosiu su sugedusiu LZ mano sanaudos bus gerokai didesnes, o jeigu as LZ tiesiog issuksiu tai padides tik keliais litrais? :)

auksciau postas buvo sake kad ir trauka dingo tai kai neveikia LZ trauka dingsta ar kai ir issukciau as LZ tada irgi dingtu?

seip kiek girdejau tai reik DME koreguot jeigu is bosch sistemos issimtas LZ

ribos LZ veikimo yra 0.2-0.8. kai sugenda vejus rodo. pas mane 1V rode.
o su atjungta LZ kompas ima 0.41V, kaip ir saltam varikliui.
atjungimas pabandymui, ne remontui.
norint be LZ vazineti reik ir matuokle keist ir kompa perprogramuot - pigiau naujas LZ originalus.

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 19:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
nuvariau krc pas meistra viena kad issuktu LZ tai jis sako kam tau ji keist gal jis geras,tai prisijunge gazkoki aparata prie mases ir liambda kur eile lempuciu tokiu (nelabai zinau kaip nupasakoti) ir jos kaip uzvedi rodo kaip liambda reguliouoja kuro misini,tai i viena puse tai i kita puse dega,vienu zodziu sake 100% kad geras LZ

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 19:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
ir tuo metu (nu kaip tycia) gal koki puse valandos krapstesi jis,variklis uzvestas,gazuojamas buvo kol sukilo temp,norma nei ant salto,nei ant silto nesudurniavo apsukos,nebezinau jau ka ir daryti,dar jis sake kad jei liamda pareina tai pareina,o negali buti taip kad tai veikia tai ne,kokios jusu mintys?

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 19:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
tam kad gavau kita LZ galvojau sukeisiu ir tiek,bet va sako geras,nzn net

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 20:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
tai ar gali buti taip kad tai veikia gerai tai grybauja LZ?ar jei veikia tai veikia gerai,jei ne tai psio mires?????

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 20:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.13
Amžius:
40
Automobiliai:
E36
Pas mane meistras pasake, kad prie zemu veikia blogai, bet prie dideliu gerai, del to gali issaukti kuro sanaudos ir apsukos svyruoti. Bet kol kas neissiaiskinau, kaip suprasti tuos zemus ir didelius? :)

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 20:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
nzn kaip suprasti,bet pats maciau kaip ta altitude voltu sokineja,jei laikosi vietoj sake jis tai LZ ragai,tada pastovaus riebumo misini paduoda,gal puse val varikli birbinom,tai buvo gal du kartus ant maziausios padavos stabtelejus gal 1s ir viskas,sako taip turi buti,bet siaip variklis netolygiai dirba pas mane tiek ant salto tiek ant karsto,ir apsuku rodykle mazdaug sokineja apie 10-20 rmp,o kas pas tave isvis darosi kolega?

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 21:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
ant salto pradejo tikrint ir tas ten jo aparatas buvo pajungtas kol isilo normaliai,tada kaip as ja negazavau bet viskas ok dirbo taip tik sakau nezymiai pusluojanciai,sako taip turi buti,nenauja masina,kazkiap nzn,bet siaip mesitras tai jis neblogas visa gyvenima masinu variklius,kas su elektra susije tvarko

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 21:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
sako daug kartu nustates buvau kad blogas LZ,o pas tave jis geras,nu krc nebezinau ka ir daryt,tai gali taip but kad tai veikia tai grybaut pradeda paskuj vel normaliai veikia lZ?ar jei parejo tai jau viskas?

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 22:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.11
Amžius:
38
Pas mane tokia pati nesamone buvo. Lygiai lygiai tokie pat pozymiai. Ir prasidejo ji po praejusios ziemos. Kai buvo dregna, masina purtydavosi iki uzgesimo. Tiesa pamirsau paminet, kad pirmas gedimo pozymis buvo toks, kad tarkim uzkuri masina, biskiuka pasildai ir vaziuoji, pakilus temp rodyklei iki melynos ribos budavo toks momentas, kad ji pradeda visiskai nevaziuot spaudziant pedala, bet po kazkiek sekundziu pramusa ir sauna i prieky. O toliau jau visa diena gali vazinet kiek nori, viskas bus ciki (kita diena vel tas pats). Vasara tie nesklandumai buvo visiskai pradinge, nebuvo jokiu bedu, bet tik ji kuro man naudodavo virs 10-11litru (net ir vasara). Atejus rudeniui ir lietingiems orams. Viskas vel pradejo gesti, trukcioti, kol galiausiai net nebevaziavo ji man, ziauriai perpilinejo. Tada nutempiau pas viena labai gera meistra forumiety Vytas123, jis man viska patikrino, ir diagnozavo kad LZ blogas. Pasikeiciau LZ ir problemos dingo (tiesa dar pasikeiciau naujas zvakes ir zvaklaidzius). Nu ir dabar zinokit ji man net ziema rodos 10litru nenaudoja. Nors tiksliai nezinau, bet tikrai maziau, nei kad anksciau vasara.

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 23:13 

Sveiki. man irgi buvo tokia pati problema, kai salta uzvedus trukcioja, apsuku duoti visai negaliu nes gest pradeda.. o dbr nutiko taip, kad pora savaiciu nekuriau masinos, o kai reikejo vaziuoti ji isvis neuzsikure. visaip bandem kurti, niekas nepadejo. nutempiau y servisa ir pasake kad reik daryt diagnostika nes neaisku kas cia yra tikriausei su elektra kazkas. sake kibirkstis yra, kura paduoda, bet y cilindrus toks kiekis degalu pareina kad zvakes tiesiog uzgesina.. ir nznau ka daryti, vilniuje diagnostikos kainos dideles. gal ka patarti galit? mano benzas 318

StandartinėParašytas: 20 Sau 2010, 23:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.11
Amžius:
38
Gali bandyt kreiptis i furumieti vytas123, zmogus supranta ka daro, o ir del kainos palankesnes susitarsit.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 06:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
na itariu kad ir pas mane LZ,nes kuro sanaudos dabar kaip ji man pradejo grybaut isaugo nuo 10l iki 15-17l,bet tas meistras pasake kad LZ geras tai nzn dabar,o tas vytas123 is vln?diagnostika daro?

StandartinėParašytas: 22 Sau 2010, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.28
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318i
nu va gavau kita liambda zonda is sroto bet atrode pakenciamai,rudos spalvos,o maniskis visas juodas,vaizdas kaip apdeges,nu ziuresiu kaip dabar jausis skirtumas,parasysiu

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 79 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery