Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Spa 2025, 00:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Spa 2007, 21:00 

Grill rašė:
makarajus rašė:
jis statosi i pacia deze kurioi stovi oro filtras toks juodas i ji ateina 2 slangutes kuriomis cirkuliuoja antifryzas nu ir pats galas bronzinis.
Ogali toks dalykas buti, kad pas mane jo nera.. :( nes kai pirkau, oro filtro dezes nebuvo (greciausiai buvo sportinis uzdetas). Nusipirkau deze daug nesukdamas galvos, ir susidejau, bet kaip matau trukumas. O jo paskirtis susildyti ora?
pas mane 320 irgi nebuvo slangos buvo sujunktos vamzdeliu vazinejau ir tiek seip jis nenaujas nebrangus 30lt

StandartinėParašytas: 23 Spa 2007, 21:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
makarajus rašė:
pas mane 320 irgi nebuvo slangos buvo sujunktos vamzdeliu vazinejau ir tiek seip jis nenaujas nebrangus 30lt
O is kur tos slangos ateina? Pas mane net slangu nera... :? Bandziau ieskoti, bet beveisios paieskos. :(

StandartinėParašytas: 23 Spa 2007, 21:42 

Grill rašė:
makarajus rašė:
O is kur tos slangos ateina? Pas mane net slangu nera... :? Bandziau ieskoti, bet beveisios paieskos. :(
tos slangutes pirsto storio viena eina kazkur gylin link bloko o kita atrodo link isiurbimo kolektorio as taip ir gerai nzn ryt diena reiks pazeti. 320 pas mane jo nebuvo tai deze atsuki ir isimi ,o dabar atsukau patraukiau ir nuluzo viens vamzdukas teko pasikeist,o tu geriau pazek nes jos turi buti gal irgi viena sukita sujunktos.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2007, 21:49 

makarajus rašė:
Grill rašė:
makarajus rašė:
tos slangutes pirsto storio viena eina kazkur gylin link bloko o kita atrodo link isiurbimo kolektorio as taip ir gerai nzn ryt diena reiks pazeti. 320 pas mane jo nebuvo tai deze atsuki ir isimi ,o dabar atsukau patraukiau ir nuluzo viens vamzdukas teko pasikeist,o tu geriau pazek nes jos turi buti gal irgi viena sukita sujunktos.
dar pridursiu jei buni kada pnvz tai yra toks bahuras Vainis jis ardo tik bmw pasji gali gauti visko ko reikia nuo varikliu ir tt.... ir tikrai padoria kaina.

StandartinėParašytas: 24 Spa 2007, 08:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
makarajus rašė:
dar pridursiu jei buni kada pnvz tai yra toks bahuras Vainis jis ardo tik bmw pasji gali gauti visko ko reikia nuo varikliu ir tt.... ir tikrai padoria kaina.
ačiū uz patarimus :wink: Gal galetum i privata man jo nr numesti :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 35 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery