Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Sau 2025, 03:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Lap 2007, 19:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.17
Amžius:
50
Automobiliai:
E39
E36 92m

tvarkosi sita radiatoriaus dalis ? pirkti nauja radiatoriu? pirkti tik sia daly?(jei aisku yra pirkti) nesupratau kaip cia galejo plysti.. gerai ,kad neprisipirkau visokiu tarpiniu, o pamaciau per kur leidzia.. patarkit ka daryti.. kiek kainuotu susitvarkyti?

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 09:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
dwarf rašė:
E36 92m

tvarkosi sita radiatoriaus dalis ? pirkti nauja radiatoriu? pirkti tik sia daly?(jei aisku yra pirkti) nesupratau kaip cia galejo plysti.. gerai ,kad neprisipirkau visokiu tarpiniu, o pamaciau per kur leidzia.. patarkit ka daryti.. kiek kainuotu susitvarkyti?

Kaip matau bakeli jau nusiemiai :) Pagal mane, ta dalis nevaidina esiminio vaidmens. Gal tik negraziai atrodys. Svarbiausia, kad nebūtų skyle kur įsistato bakelis tie kraštai ir viršuje ta maza skylutė. :)

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 13:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.17
Amžius:
50
Automobiliai:
E39
oj ne, tikrai vaidina ir gera vaidmeni:) nes per ten leidzia antifriza. ten ir statosi bakelis, paziurek atidziau..

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 13:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.28
Amžius:
42
Automobiliai:
Nissan Silvia S12'84
Opel Monza GSE'84
Mazda MX-6'93
Mazda 6'09
Man viena diena buvo idomus atvejis - kartodrome apsukau viena ratuka truputi didesnem apsukom ir sustojus kolegos rodo, kad varva skystis is manes. Pasilenkiu - akurat per centra radiatoriaus skystis plona srovele baigia begti. Uzsipyliau skyscio ir nuo to karto nebematau, kad dar begtu. Ir apsauga radiatoriaus nuemes buvau ziurejau ir pirstu visur vedziojau, ir kaitinau varikli ant vietos, kad pamatyt per kur ima begt kai susyla ir nieko. Nei lasas nenukrito. Taip ir nebesuprantu nieko. Tiesa apsaugos krastukas dregnas buvo. Man irgi raut ta issipletimo bakeli ir ziuret tarpines? Mistika tiesiog :) variklis 1.6 M43

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 14:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
dwarf rašė:
oj ne, tikrai vaidina ir gera vaidmeni:) nes per ten leidzia antifriza. ten ir statosi bakelis, paziurek atidziau..
Nelabai noriu tiketi, nes bakelis yra uzdara kolba. Atvira tik apacioje kur isistato ir atsisuka uzpylimo korka, O ta vieta tik siaip sulieti radijatoriu su prapletimo bakeliu, kad graziau atrodytu. Tau gal leidzia pro virsutini iejima ir nubegimas pasimato tik per isluzusia dali...

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 15:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.17
Amžius:
50
Automobiliai:
E39
nu nezinau, einu dar pasiziureti.. bet kaip ten jis suskilo?plyso plastmase tai ten turejo buti kazkas..taip gi nesulauzysi paprastai..

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 16:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Grill rašė:
Nelabai noriu tiketi, nes bakelis yra uzdara kolba. Atvira tik apacioje kur isistato ir atsisuka uzpylimo korka, O ta vieta tik siaip sulieti radijatoriu su prapletimo bakeliu, kad graziau atrodytu. Tau gal leidzia pro virsutini iejima ir nubegimas pasimato tik per isluzusia dali...
tu stipriai klysti. Bakelis yra salia radiatoriaus, o cia radiatoriaus krastas, kuris, kaip labai gerai matosi, yra trukes. Ar tai tvarkoma, galetu tiksliau pasakyti tie, kas tvarko radiatorius, nors mano manymus sutvarkyti dar imanoma.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 16:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
:? Nebesuprantu nieko. Tai gal mes snekam apie skirtingus radiatorius... Mano atveju tai issipletimo bakelis islietas vientisas kaip butelys, tik be dugno ir isistato i radiatoriaus vieta, taip sudarydamas paemima ir bakelio dugna... Pas mane net orginaliai zemiau susijungimo su bakeliu yra padaryta vandens isbegimo skylute, kuri reikalinga, kad jei tarpines praleidzia isbegtu lauk...

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 17:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Grill rašė:
:? Nebesuprantu nieko. Tai gal mes snekam apie skirtingus radiatorius... Mano atveju tai issipletimo bakelis islietas vientisas kaip butelys, tik be dugno ir isistato i radiatoriaus vieta, taip sudarydamas paemima ir bakelio dugna... Pas mane net orginaliai zemiau susijungimo su bakeliu yra padaryta vandens isbegimo skylute, kuri reikalinga, kad jei tarpines praleidzia isbegtu lauk...
taigi cia tas pats ir yra. Nuotraukoje issipletimo bakelis nuimtas ir matosi radiatoriaus sonas. Plastmase, kuri sandarina radiatoriaus sona, trukus vertikaliai.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 17:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.17
Amžius:
50
Automobiliai:
E39
teisingai, ji plyso ir pro ja bega antifrizas. Sake, kad imanoma sutvarkyt,pas tuos kur tvarko radijatorius, sulituoja ta plastmase. reikes bandyt tvarkyt

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Tai antifrizas turi buti bakelyje, o ne sone bakelio... Nesuprantu as tos minties... Na nebesigilinsiu, pas mane net skyle orginaliai.... Kazkokia nesamone. Nebent pas jus kai skyles, tai negalite istatyti standziai to bakelio, tuomet gal ir bega pro tarpines... Nebera standumo.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 11:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
o tai ka, tavo nuomone radiatoriuje vandens nera?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 13:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.17
Amžius:
50
Automobiliai:
E39
pas normalius meistrus nuveziau, sako gali pirkt nauja radiatoriu. kaina nuo 300-500lt. Ir dar reikia rasti kur nusipirkti, vel galvos skausmas..

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 15:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
siaip girdejau, kad su plastmases klijavimu radiatoriuje yra ne kas. Pas mane buvo trukus, bet labai arti uzspaudimo prie aliuminio, tai kai nuveziau pas meistrus, is karto pasake, kad net nebandys taisyti. O siaip gali bandyti ir i naudota ziureti. Tas uz 300 lt tai bus geriausiu atveju taivanio gamybos, o srote galima rasti nors naudota, bet kuris dar ilgiau laikys nei taivanskas naujas. Tik reikia ziureti, kad nebutu plastmases sutrukineje, issipletimo bakelis patamsejas ar pan. As saviskiam dejau is sroto, tai jau sestus metus jis pas mane masinoj stovi ir kolkas dar laikosi.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 15:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
dwarf rašė:
Ir dar reikia rasti kur nusipirkti, vel galvos skausmas..
Kad ir "Detalita".Ji kaune bet gal ir Vilniuj yra.Uzeisi i rimtesne parduotuve ,uzsakysi ir parves.Jokio cia galvos skausmo-tik litu turek

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery