Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Spa 2025, 16:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 18:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
37
Automobiliai:
E36, 91m. 2.0i black edition :P
Jara_E-34 rašė:
gal voztuvai per stumokli dauzo :shock:
o kaip tai galetu nutikti? joe butu toki aproblema? gaila kad apziuret negalima #-o

StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 18:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
37
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
nebent dirzas persoko,bet greiciausiai tai negalejo atsitikt

StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 18:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
37
Automobiliai:
Edvardutis rašė:
pas mane taip atrodo, kad grynai po galvos aliuminiu gaubtu :) Mano manymu bus kompensatoriai del tepalo, jei ne tai neisivaizduoju :) Gal skyvas, gal indeklai, bet tai grynai tarska po tuo gaubtu arba po isiurbimo kolektoriumi #-o
na grynai po gaubtu barska, db net nebesinori kurt variklio, ir nedirba kaip turetu, gazo duodu, tai variklis stabdo, dirb lb netolygiai... na ir jauciasi benzo kvapas... gal rimtai kas su voztuvais? :?

StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 19:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.24
Amžius:
41
Automobiliai:
buvo E36 M52 320i 96m dabar E32 735-manual
Jara_E-34 rašė:
nebent dirzas persoko,bet greiciausiai tai negalejo atsitikt

Koks dar dirzas :mrgreen: ten gi grandine yra

StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 19:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
37
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
soriux uz neismanyma,neturejau as m50 variklio tai ir nezinau :P

StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
tikrai neisivaizduoju kas pas mane per beda, nors kaip sakiau variklis veikia kaip turi, jei nebutu tik to garso :)

StandartinėParašytas: 01 Spa 2009, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
37
Automobiliai:
Edvardutis rašė:
tikrai neisivaizduoju kas pas mane per beda, nors kaip sakiau variklis veikia kaip turi, jei nebutu tik to garso :)
tokie komentarai ispresti problemos nepades... [-X

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 09:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
tai as suprantu, kad nepades, bet tai beda panasi ir pas mane, todel ir laukiam tu kas nusimano ;) va cia temos papildymas panasi tema viewtopic.php?f=18&t=69128&hilit=caksi

Ir dar irasas su mano variklio darbu :)

http://www.sendspace.com/file/v8ptce

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
37
Automobiliai:
Edvardutis rašė:
tai as suprantu, kad nepades, bet tai beda panasi ir pas mane, todel ir laukiam tu kas nusimano ;) va cia temos papildymas panasi tema viewtopic.php?f=18&t=69128&hilit=caksi

Ir dar irasas su mano variklio darbu :)

http://www.sendspace.com/file/v8ptce
jo rimtai toks pat galiu pasakyt... bandysiu sy savaitgali nuiminet voztuvu dangti, galbtu matysis kas, jei ne teks lyst giliau... matai pas man ne dyzelis ir vaziuot jau tikrai ne labai eina... problema gan rimta, o je kas caksi pas tave tai kompensatoriai greiciausiai, pas save del ju abejociau nes gasas "sunkesnis"... i krastutinumus nelabai noreciau eiti, bet girdejau dar viena ideja kad kazkas negerai gali buti su paciu cilindru, kadangi trauka dingusi... na, viskas, bus matyt rytoj...

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 17:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.03
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 318is coupe.
Bandyk nuvaryt i servisa ir diagnostika pasidaryt.Na kai turejau 2 golfa tai pas mane ko0mpensatoriai barskejo, tai buvo kaltas tepalo siurblys, nepaduodavo y galva, bet cia neesu tikras, geriau nuvaryk diagnostika padaryt sumokesi iki 100 lt ir zinosi.

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 18:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
coukas, del cilindro, tai tu pasitikrink kompresija tada gal :) Jo pas mane dyzelis bet tai garsas kaip ir identiskas, isskyrus tai, kad mano masina vaziuoja, trauka ta pati, sanaudos tos pacios :) Jei cia pas mane kompensatoriai, tai ta beda atsirado nuo laiku nekeiciamo tepalo, nes 12000km dabar prasukta yra ir pries 1000km kazkur pradejo tie garsai skleistis #-o . Pats tai nebetaisysiu, bet butu idomu suzinot kame problema. Del to tepalo siurblio kai pasakei, gal ir tas galetu but kaltas. Nes kaip durnas nebuvau filtro pakeites, tai su tuo paciu tepalo filtru buvo prasukta kazkas 15000km. Kaip speju mano beda tikrai mazesne uz tavaja #-o

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 19:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.29
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M52B28 95'
gal geriau pasitikrink kompresija, jei kartais viename kause nerastum geriau jau nevaziuk niekur, nes jeigu prasoko grandine ir ten jau stumas i sulenkta voztuva dauzosi tai dar pavazinejus gali ir likusius sulenkt ir pramust. cia aisku tik mano teorija ir visai nenoreciau kad ji pasitvirtintintu. o garsas tai lb retai pasikartojantis panasu kolkas beda tik vienam voztuve butu.

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
37
Automobiliai:
DNC rašė:
Bandyk nuvaryt i servisa ir diagnostika pasidaryt.Na kai turejau 2 golfa tai pas mane ko0mpensatoriai barskejo, tai buvo kaltas tepalo siurblys, nepaduodavo y galva, bet cia neesu tikras, geriau nuvaryk diagnostika padaryt sumokesi iki 100 lt ir zinosi.
jei buciau Lt taip jau seniausiai chebra padares buciau, o cia diagnostika uch litais 1200 lt atsieina... #-o

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
37
Automobiliai:
vytska328 rašė:
gal geriau pasitikrink kompresija, jei kartais viename kause nerastum geriau jau nevaziuk niekur, nes jeigu prasoko grandine ir ten jau stumas i sulenkta voztuva dauzosi tai dar pavazinejus gali ir likusius sulenkt ir pramust. cia aisku tik mano teorija ir visai nenoreciau kad ji pasitvirtintintu. o garsas tai lb retai pasikartojantis panasu kolkas beda tik vienam voztuve butu.
pagaliau nors vienas rimta priezasty issake, su kuria buciau linkes ir pats sutikti [-o< db belieka isspresti problema :?

StandartinėParašytas: 02 Spa 2009, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.29
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 M52B28 95'
na jei jau taip remiantis i saibas tai galiu pasakyt kaip pacukai tikrindavom motociklu kompresija :) pakeli viena rata ir imetes 5 gaike suki rata su raktu pagal jo krypti, kadangi tarp mirties tasku atstumai vienodi, turetum pajaust kada vienas cilindras prasoka laisvai. tikslios vertes negausi bet kiaura cilindra tikrai lengvai pastebesi. jeigu jau ta linkme sukant tai buvo cia tema kai vienam suluzo menuliukas fiksuojantis smagrati, tai truputi degimas pabego. bet ar degimas vietoj stovi nenuemes voztuvu dangtelio nepamatysi. taip pat ir pastrigusi voztuva matytum jei tame problema. kaip degimas pradinej padeti stovi gali pasiziureti sitam linke: http://www.beisansystems.com/procedures ... cedure.htm cia aisku su vanosu bet principas turetu but taspats smagratis prie metkes, o ten kur statosi fiksatoriai turetu but skylutes i virsu atsuktos. jei komresija tolygi tai tada visa sita procedura atkrenta. sekmes darbuose.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery