Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 00:13

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 20:48 

Buvau atjunges, tai apsukos velavo dar labiau

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
zinok ne visada iskart pasijaucia. man pora menesiuku praejo, nuo klaidos radimo iki kol pradejo jaustis :) na cia tarp kitko

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 08:26 

Nesuprantu ko jus cia diskutuoja siemens-bosch. Mano LZ buvo laidas nudeges, tai as pas drauga (jis verciasi katalizatoriais) aptikau bmw duslintuva, issisukau lz, neziurejau nei koks isidejau ir viskas blitz :D

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 08:37 

Tai ka siulai? Deti betkoki? Nesvarbu ar bosh ar siemens? #-o
Prie to paties, del ko vyksta toks velavimas? http://www.youtube.com/watch?v=-6s3vaPwg94

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 09:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Gediminas K rašė:
Nesuprantu ko jus cia diskutuoja siemens-bosch. Mano LZ buvo laidas nudeges, tai as pas drauga (jis verciasi katalizatoriais) aptikau bmw duslintuva, issisukau lz, neziurejau nei koks isidejau ir viskas blitz :D

galejai ir patyleti sioj vietoj...

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 11:01 

all in music rašė:
p.s. nesu girdejes, kad del LZ uzgestu... man paciam maziau 500 apsuku nekrisdavo...
ir patarimas tada geriau is kart A6 pirk, nes naudotas tai... pinigai i bala... pasiimsi kur fiske netiks, o laidu spalvos atitiks, tai kai karpyt reikes, paskui grazint negalesi ir t.t. nebent lygiai toki pat rast.

As su tom fiskem ir laidais problemu nematau cia..
Ir noreciau, kad nors vienas atsakytumet i sy klausima: kai jusu variklis dirba laisvom apsukom ir jus greit numinat gaza(laisva pavara) ar pasigirsta pas jus toks oro ytraukimas? Geriau tas garsas girdisi kai atidarytas kapotas. Jei ne, tai reikstu, kad pas mane traukia ora pro kazkur, o jei taip tai tik diagnostika:(

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 15:09 

pas mane irgi girdisi oro traukimas. Visos zarnos patikrintos, visos sveikos. Shiaip po kolektoriumi (m50b20 bent jau) yra plastmasinis [CENZŪRA] su zarna i LEV einancia, kuris uzsifiksuoja i kolektoriu,tai pas mane jis gan laisvai uzsifiksuoja/atsifiksuoja nes viena ausele nulauzhta. Imanoma jog per jo nesandaruma ora gali traukti.

StandartinėParašytas: 08 Rgp 2008, 20:47 

SailAway rašė:
pas mane irgi girdisi oro traukimas. Visos zarnos patikrintos, visos sveikos. Shiaip po kolektoriumi (m50b20 bent jau) yra plastmasinis [CENZŪRA] su zarna i LEV einancia, kuris uzsifiksuoja i kolektoriu,tai pas mane jis gan laisvai uzsifiksuoja/atsifiksuoja nes viena ausele nulauzhta. Imanoma jog per jo nesandaruma ora gali traukti.

Bet tau del to neveluoja apsukos?

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2008, 10:57 

Dynamo rašė:
Bet tau del to neveluoja apsukos?

Pas mane taip buna http://www.youtube.com/watch?v=-6s3vaPwg94 , tik ne taip ziauriai. Siaip itariu LEV, nes buna kartais uzlaiko apsukas ties 1,5 porai sekundziu, tai nukrenta maziau normos.

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2008, 16:18 

Buvau rades kazkoky tuoleto oro gaivikli ir prisiminiau ta slangu tikrinimo buda. Uzvedziau masina, purskiau po kolektorium ir ka jus manot? Ogi apsukos pacios pasikele ir tai reiskia, kad beda yra paprastoje slangoje! Aisku dar neissiaiskinau kuri ten butent, bet bent ramu, kad nereikes po elektronika knistis..:)

StandartinėParašytas: 11 Rgp 2008, 14:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Dynamo rašė:
Buvau rades kazkoky tuoleto oro gaivikli ir prisiminiau ta slangu tikrinimo buda. Uzvedziau masina, purskiau po kolektorium ir ka jus manot? Ogi apsukos pacios pasikele ir tai reiskia, kad beda yra paprastoje slangoje! Aisku dar neissiaiskinau kuri ten butent, bet bent ramu, kad nereikes po elektronika knistis..:)

spek ka si vakara po darbo veiksiu :D turbut pas daug ka nuo siandien masinos tualetu kvepes :D kiek ten jo purkst reik?

StandartinėParašytas: 11 Rgp 2008, 15:42 

all in music rašė:

spek ka si vakara po darbo veiksiu :D turbut pas daug ka nuo siandien masinos tualetu kvepes :D kiek ten jo purkst reik?[/quote]
Manau 3 bonkiu turetu uztekt kol galutinai ishsiaishkinsi kuri shlanga kiaura yra. O jei 3 bus perdaug, tai i tuoleta pasidesi:)

StandartinėParašytas: 11 Rgp 2008, 16:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na reiks meginti siandien, jei netycia pasitaikytu, kad irgi siurbia ora kurnors, butu stebuklas! :) apsukos sokineja kartais, bet nerandu bedos, oro kaip ir netraukia niekur, bet toks tikrinimas gal efektyvesnis bus, nes tikrinau tik tai, ka nenuemus koliko patikrint eina... kad nebutu taip,kad pro kokia koliko tarpine siurbia...

StandartinėParašytas: 11 Rgp 2008, 17:18 

Geriau megink tikrint ant shalto variklio, nes jei ant karshto purkshi, tai gali blakstienas nusvilt;D

StandartinėParašytas: 11 Rgp 2008, 17:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
rimtai... tada turbut reiks atideti truputi ta reikala, na bet variantas bent yra :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery