Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 09:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Lap 2007, 18:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
eina rašė:
logiska ne?

ka paryskinai, as ir norejau pabrezti. bet turiu atsiprasyti, nes perskaiciau kondicionierius, o ne kondensatorius...

StandartinėParašytas: 15 Lap 2007, 23:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.27
Amžius:
37
temos autoriui galiu pasakyti kame reples ten :D buwo ir man tokios bedos tokioje klimoje. zodziu ir man issijunginejo arba neisijunginejo. tai nuweziau pas meistrus tie pasikrapste pora walandu sako atwaziuok sutwarkem. nulupo simta lt. tipo kontaktai buwo atsikrate :D pawazinejau pora dienu su ta masina pradejo man kazkas swilti. atsidariau as tas plasmases wisas po kapotu kur stowi pats wentiliatorius ziuriu, kad jie ikise wiela ten kur pacio wentiliatoriaus warikliukas. pasirodo kad buwo sudile angliukai. darbo pakeisti juos tai ten CENZŪRA! bet nieko praktiskai nekainuoja. tai as galiausiai wiska pats isisardziau, nusiemiau panele kad prieiciau prie to wadinamo peciaus ir pats pasikeiciau. remontas kainawo man apie 30lt :D iskaitant ir isgerta alu per tris wakarus :D tiesa pas mane buwo 2.0 litro plyta, bet manau kad reiks ir tau ardyti panele ir issiimti peciu ;) o simptomai tai tikrai grynai tokie patys. tiesa dar pas mane budawo kad kai i duobe kur stukteldawau tai issijungdawo ;)

StandartinėParašytas: 21 Lap 2007, 09:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
96 metu, E36
pas mane su klima irgi problemos..
klimatronika galiu reguliuoti kaip noriu(jis nebuvo niekada issijunges), bet kartais uzeina ir jis apskritai neveikia ant jokios padeties.. kaip supratau, tai kondensatorius cia itakos netures, kiek skaiciau tai kazkokia varza??
gal kas is forumieciu si reikaliuka tvarke Kaune, butu gerai, kad aprasytumet remonto eiga, ar bent mestra nurodytumet, nes - minusine temperatura mane uzsaldys ziema..

StandartinėParašytas: 21 Lap 2007, 23:09 

o pas mane dar idomiau, uzgesta ekraniukas o knopkes dega, bet nebepucia. Issiardziau kaip radau vienam linke, nes galvojau, kad kondikas bus nusibaiges, bet tik kai pajudini melyna fyske per kuria sueina laidai i klima, ji vel pradeda kazkuriam laikui veikt. Tai taip ir neisikertu ar kondikas streikuoja ar ta fyske knisas. (p.s. fyske neisklibus ir visi kontaktai gerai laikos).

StandartinėParašytas: 22 Lap 2007, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
Mietinis rašė:
o pas mane dar idomiau, uzgesta ekraniukas o knopkes dega, bet nebepucia. Issiardziau kaip radau vienam linke, nes galvojau, kad kondikas bus nusibaiges, bet tik kai pajudini melyna fyske per kuria sueina laidai i klima, ji vel pradeda kazkuriam laikui veikt. Tai taip ir neisikertu ar kondikas streikuoja ar ta fyske knisas. (p.s. fyske neisklibus ir visi kontaktai gerai laikos).

pas tave kondikas bus..

StandartinėParašytas: 22 Lap 2007, 11:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Kaip sakė pas tave ne fiške o kondikas į pabaiga. Pradžioj ekranas išsijungdavo, bet knopkės šviesdavo, po kurio laiko tai viskas išsijungdavo. Atjugus fiškes ir vėl sujungus pats blokas atsigaudavo, bet trumpam. Pats kondensatorius vieneim net pertrūkes būna, pas mane tai sveikut sveikutėlis atrodė.

StandartinėParašytas: 22 Lap 2007, 17:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
antandrius rašė:
96 metu, E36
pas mane su klima irgi problemos..
klimatronika galiu reguliuoti kaip noriu(jis nebuvo niekada issijunges), bet kartais uzeina ir jis apskritai neveikia ant jokios padeties.. kaip supratau, tai kondensatorius cia itakos netures, kiek skaiciau tai kazkokia varza??
gal kas is forumieciu si reikaliuka tvarke Kaune, butu gerai, kad aprasytumet remonto eiga, ar bent mestra nurodytumet, nes - minusine temperatura mane uzsaldys ziema..

O kokia iseiti man pasiulytumet?

StandartinėParašytas: 22 Lap 2007, 19:27 

feniksass rašė:
Kaip sakė pas tave ne fiške o kondikas į pabaiga. Pradžioj ekranas išsijungdavo, bet knopkės šviesdavo, po kurio laiko tai viskas išsijungdavo. Atjugus fiškes ir vėl sujungus pats blokas atsigaudavo, bet trumpam. Pats kondensatorius vieneim net pertrūkes būna, pas mane tai sveikut sveikutėlis atrodė.

dekui uz atsakymus, isimsiu mikrochema ir nunesiu pas elektrikus ka perlituotu, nes buvau si vakara pas autoelektrika, kai paaiskines beda, paklausiau kiek kainuos tai plaukai pasisiause, sako apie 300~400 Lt, o gal ir daugiau... tikiuosi, kad kondiko pkeitimas pades :) persilitaves pranesiu rezultatus!

StandartinėParašytas: 24 Lap 2007, 18:25 

Mietinis rašė:
feniksass rašė:

dekui uz atsakymus, isimsiu mikrochema ir nunesiu pas elektrikus ka perlituotu, nes buvau si vakara pas autoelektrika, kai paaiskines beda, paklausiau kiek kainuos tai plaukai pasisiause, sako apie 300~400 Lt, o gal ir daugiau... tikiuosi, kad kondiko pkeitimas pades :) persilitaves pranesiu rezultatus!

na zinokit man kondikas nepadejo... vakar perlitavo man ta kondika, pasidziaugiau puse dienos ir vel tas pats... nezinau ka bedaryt.. gal kas pirkot valdymo blokus, kokios kainos? kas pigiau remontuot ar keist??? kame dar gali but problemos???? HELP :(

StandartinėParašytas: 24 Lap 2007, 20:10 

na vyrai, pradziukinkit mane 8)

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 20:30 

sveiki visi. as tikriausiai vienas is daugelio kuris turi problemu su klimatroniku. pas mane 2.5 td 96 m. pas mane beveik tokie patys pozymiai, kartais veikia, kartais ne, ta prasme ekraniukas kartais uzsidega ir viskas veikia, daznai uzgesta ir niekas neveikia. ryt pas elektrikus nesiu, ziuresiu ka pasakys, jei ka naujo suras butinai pranesiu

StandartinėParašytas: 30 Bir 2009, 18:35 

valio, pakeite kondensatoriu i polini kondensatoriu ir puikia:). gl kas pasakytumet kas gali buti kad nesuka kondiko ventiliatoriaus, gal koks saugiklis

StandartinėParašytas: 30 Bir 2009, 23:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.25
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328
mantoziukas rašė:
valio, pakeite kondensatoriu i polini kondensatoriu ir puikia:). gl kas pasakytumet kas gali buti kad nesuka kondiko ventiliatoriaus, gal koks saugiklis

"Ezys" :lol:

StandartinėParašytas: 01 Lie 2009, 12:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.04
Mietinis rašė:
na vyrai, pradziukinkit mane 8)

galimas daiktas, kad pas tave kazkas yra blogai su elektra, nes tas kondikas islekia esant svyravimams elektros sistemoje, jei sakai pavazinejai puse dienos ir vel tas pats, pasiziurek ar nebus tas kondikas vel nuejes. Kad nebutu kai isidesi nauja klimos skydeli vel tas pats (beje maciau parduoda uz 300 forume kazkas). Man jis sudege, kai pasiklausiau vieno genijaus ir nuemiau akumo klema ant uzvestos masinos.

StandartinėParašytas: 06 Lie 2009, 14:02 

kai savo kondensatoriu klimoi keiciau man norejo det toky pat kondensatoriu, na sena isimt ir idet kita toky pat, bet... taip padarius butu buve tas pats, kelios dienos, menesis ir vel klima streikavusi butu. elektrikas man isaiskino kad reikia det ne toky pat kondensatoriu, o kaskoky tai poliny, tie patvaresni, nebijo temperaturos sviravimu ir panasiai. taip jis man ir padare, idejo poliny kondensatoriu ir valio, vazineju ir jokiu problemu. zodziu reikia polinio kondensatoriaus.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery