Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 14 Lie 2025, 16:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 11:33 

Kaip juokingai prasideko mano gedimas taip juokingai ir baigesi: nusausinus fiske ir prijungus ja atgal-variklis veike be priekaistu.. :D

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.22
Amžius:
39
man labai panasi problema yra,bet ji buna visa tik tada kai nusiplaunu masina automatineje plovykloje isvaziavus is plovyklos gal po kokiu 5km pradeda gesinet trukciot,sustojus ir gerai iki redline pergazavus kelis sykius viskas susitvarko,tai pagal mane patenka vanduo ten kur jo neturetu but ir uzpila kazka:) nes ir i diagnotiska veziau i ta pacia silutes pl. viskas idealu... :)

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 01:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
EX.E36 316i Sedanas M40 91-92
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
E46 320d Touring 2003 facelift
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
hansas` rašė:
man labai panasi problema yra,bet ji buna visa tik tada kai nusiplaunu masina automatineje plovykloje isvaziavus is plovyklos gal po kokiu 5km pradeda gesinet trukciot,sustojus ir gerai iki redline pergazavus kelis sykius viskas susitvarko,tai pagal mane patenka vanduo ten kur jo neturetu but ir uzpila kazka:) nes ir i diagnotiska veziau i ta pacia silutes pl. viskas idealu... :)

Ne cia sitas ir neblogas.
Man kazkas panasaus,db jei pravaziuoju per kokia bala sakes variklis nebedirba,traukos nulis,uzkeli apsukas netoli redline tada ein.numazini ir wel traukos ner.kaip pradziuna wel wiskas normaliai. Ir siaip siandie bajeris buwa isipyliau 30 ltr benzo ir nuwaziawau tik 140km po miesta o wariklis tik 1.6 :roll:

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 20:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
Hmm... bandziau ziureti liamda zondo fyske,jin sausa nei truputelio vandens,
gal kas turi kokiu minciu kame reikalas? :roll:

StandartinėParašytas: 25 Bir 2007, 14:37 

Manyciau, kad tavo atveju irgi vertetu lembda zonda prasitikrinti, diagnostika pasidaryti, nes 30 litru 140-ciai kilometru nelb normalu kazkaip.... :o

StandartinėParašytas: 26 Bir 2007, 19:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
Nu db tai vapse jau nebezinau del sanaudu jauciu radau problema nes snd prikolas buwa,nulekiau 4 km ir benzas 10ltr nelika + dar masinoj pradejo smirdet benzu islipu o po masina wien benzas.pasiroda truko korpusas kuro matuoklio kur slangute uzsimauna, is ten po spaudimu ware.

Bet tas wariklio nedirbimas is po lietaus liko.gal i paty zonda patenka wandens? nes pas mane tas zondas aptrupejas :(

StandartinėParašytas: 02 Lie 2007, 17:28 

pasiziurek zvaklaidzius gal gavo dregmes...

StandartinėParašytas: 03 Lie 2007, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.28
Amžius:
40
yorkas rašė:
sekmadienio popiete klaipedoje iskritus nemazam kiekiui krituliu buvo pilnos gatves nenubegusio vandens. Nustebau kai mano E36 ivaziavus i didele pelke ir apsitaskiusi po varikliu pradejo gesti, neliko traukos. jau keleta dienu kartojasi tie patys simptomai masina uzsiveda puikiai, bet pavaziavus keleta km nebelieka traukos lyg neveiktu cilindras, truputi krenta apsukos, po kiek laiko vel veikia gerai o dar po kiek vel netraukia.... :( gal turite minciu kas perslapo??? zvaklaidziai ir zvakes patikrinti-tvarkoj.

pas mane irgi tokia beda.pardejo sunkiai vestis.trakos nera(kartais prabira),bet po poros dienu tokio vaziavimo pasirode dumu "uzklanda"is kart pagalvojau kad mano masinite E36 320i uzsidege,buvo ir mintys prokladke praplisho.....dabar net nezinau ka ir manyt.gal kam taip buvo?rasykit prasom i privata.ačiū

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 16:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.28
Amžius:
40
Saniok rašė:
yorkas rašė:
sekmadienio popiete klaipedoje iskritus nemazam kiekiui krituliu buvo pilnos gatves nenubegusio vandens. Nustebau kai mano E36 ivaziavus i didele pelke ir apsitaskiusi po varikliu pradejo gesti, neliko traukos. jau keleta dienu kartojasi tie patys simptomai masina uzsiveda puikiai, bet pavaziavus keleta km nebelieka traukos lyg neveiktu cilindras, truputi krenta apsukos, po kiek laiko vel veikia gerai o dar po kiek vel netraukia.... :( gal turite minciu kas perslapo??? zvaklaidziai ir zvakes patikrinti-tvarkoj.

pas mane irgi tokia beda.pardejo sunkiai vestis.trakos nera(kartais prabira),bet po poros dienu tokio vaziavimo pasirode dumu "uzklanda"is kart pagalvojau kad mano masinite E36 320i uzsidege,buvo ir mintys prokladke praplisho.....dabar net nezinau ka ir manyt.gal kam taip buvo?rasykit prasom i privata.ačiū

Nu viskas atrodo sutvarkiau.buvo pareja trys babinos,ir zvakes.autoservise su diagnostika kainavo 560lt.

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 18:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
42
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Saniok rašė:
Nu viskas atrodo sutvarkiau.buvo pareja trys babinos,ir zvakes.autoservise su diagnostika kainavo 560lt.

kaip tau tikrino babinas? diagnostika, ar mechaniskai?

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.28
Amžius:
40
all in music rašė:
Saniok rašė:

kaip tau tikrino babinas? diagnostika, ar mechaniskai?

kompiuterine diagnostika,raudau greitesne uz 80 lt.deja,siandien nuvaziavau paimt masina,vistiek kazko tai nedadare.... :cry:

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 12:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
42
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Saniok rašė:
kompiuterine diagnostika,raudau greitesne uz 80 lt.deja,siandien nuvaziavau paimt masina,vistiek kazko tai nedadare.... :cry:

svarbu kad beda zino ir ja isspresti gali :) as tai jau daugiau kaip puse metu kovoju, bet turbut irgi bus isspresta greitu laiku. kai tiksliai zinosiu, parasysiu su smuklmenom. is mano bedu turetu daug info kiti gauti :)

StandartinėParašytas: 08 Spa 2007, 15:45 

hansas` rašė:

va man lygai tas pats nutiko, tik po kurio laiko kai uzgeso taip ir nebeuzsivede, toks jausmas, kad benzino nepaduoda, vedasi, bet neuzsiveda, gal kas zinot kur nuvaryt tvarkyt??

StandartinėParašytas: 08 Spa 2007, 16:24 

po plovimo tau taip?
cia kazkas seniau rase kad po plovimo masina pradeda durniuot ir t.t. o pasirode kad y kompa pateko vandens!
kai tik nusipirkau masina ir gi taip buwo.. wesk kiek nori, kura paduoda, kibirkstys buwo.. rezultatas - teko kompa perprogramuot!

StandartinėParašytas: 08 Spa 2007, 22:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.24
Amžius:
45
Automobiliai:
E90 320d N47D20C 2010 LCI M Power kit
E46 325ti M54 2002
E36 nemegsta dideliu balu
kai pamatau priesais apsisuku atgal ir apvaziuoju geriau

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery