Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 07:03

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Bal 2007, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
dadas rašė:
NerkaBMW rašė:
As savo 318 keiciau galinius bugnus i diskus,o priekinius diskus dejau ausinamus,kaladeles naujas,cilindriukus pramankstinau visus, tai dabar ner ka lygint stabdziu kai diena nuo nakties gale keiciau visa sake,manau neverta gailet pinigu ant saugumo
jei gamintojas idejo bugninius tai ju ir pakanka.cia bereikalingas pinigu svaistymas. :P.dabar gali ir varikliuka 2.5 isimest :P
o as gal buvau nepatenkintas bugniniais, nes uztenka pavazinet su masina kur yra bugnai ir diskai iskart pajausi skirtuma.ir nieko man ten jie nekainavo tik viena diena garaze uztrukau, o del 2.5 tai cia jau kita tema :wink: greiciau koky 2.8 reiks det po kapotu

StandartinėParašytas: 08 Bal 2007, 13:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Juozukas rašė:
taip. kiek zinau 316 318 eina su bugnais o galingesni jau gale taip pat diskiniai stabdziai. daugiau galios - reiskias, daugiau jegos stabdymui. Nors pagal mane tai cia nesamone, nes ir su 316 gali prireikt staigiau stabdyt.

tai idomu kodel pas mane (316) gale ir priekyje diskiniai? auto 92 metu, negi koks italas keite stabdziu sistema?nesinori tiketi...

StandartinėParašytas: 08 Bal 2007, 13:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
Vyttux rašė:
Juozukas rašė:
taip. kiek zinau 316 318 eina su bugnais o galingesni jau gale taip pat diskiniai stabdziai. daugiau galios - reiskias, daugiau jegos stabdymui. Nors pagal mane tai cia nesamone, nes ir su 316 gali prireikt staigiau stabdyt.

tai idomu kodel pas mane (316) gale ir priekyje diskiniai? auto 92 metu, negi koks italas keite stabdziu sistema?nesinori tiketi...
kas ja pirko naja norejo gale diskiniu uztai jie pas tave diskiniai

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 13:47 

tai kaip supratau tik nuo 2.0 litra diskiniai eina ar cia tik issimanymai,nes 2.4 d nevisiem bun diskiniai gale,o jjuk litrazas didelis

StandartinėParašytas: 27 Bal 2007, 12:02 

ne litraze esme manu, o masinos modifikacijoj, nes ju tikrai daug yra. Pas mane 1.8 ir visi yra diskiniai, priekiniai ventiliuojami

StandartinėParašytas: 28 Bal 2007, 09:51 

na jo,as ikr dabar taip manau

StandartinėParašytas: 28 Bal 2007, 12:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.20
Amžius:
41
Automobiliai:
GSX600FK2
Lincas rašė:
Jei labai norisi geresniu stabdziu,tai paprasciausiai galima pradet nuo sport tipo stabdziu kaladziu.Kiek zinau tokias gamina gallfer,ferodo,ir t.t.
Jos gerokai minkstesnes,bet ir dyla gerokai greiciau.

Ir stabdziu dulkiu daug generuoja :) Pora dienu pavazineji ir priekiniai ratai juodi juodi...

StandartinėParašytas: 28 Bal 2007, 16:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.25
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 99'
dadas rašė:
NerkaBMW rašė:
As savo 318 keiciau galinius bugnus i diskus,o priekinius diskus dejau ausinamus,kaladeles naujas,cilindriukus pramankstinau visus, tai dabar ner ka lygint stabdziu kai diena nuo nakties gale keiciau visa sake,manau neverta gailet pinigu ant saugumo
jei gamintojas idejo bugninius tai ju ir pakanka.cia bereikalingas pinigu svaistymas. :P.dabar gali ir varikliuka 2.5 isimest :P

as irgi buvau pasikeites su visa sakia stabdymas zymiai pagerejo o su bugnineis daug vargo budavo greit kaladeles sudildavo su rankiniu problemos budavo

StandartinėParašytas: 28 Bal 2007, 17:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
tankas rašė:
Lincas rašė:
Jei labai norisi geresniu stabdziu,tai paprasciausiai galima pradet nuo sport tipo stabdziu kaladziu.Kiek zinau tokias gamina gallfer,ferodo,ir t.t.
Jos gerokai minkstesnes,bet ir dyla gerokai greiciau.

Ir stabdziu dulkiu daug generuoja :) Pora dienu pavazineji ir priekiniai ratai juodi juodi...

as galvojau kad prastos kaladeles jeigu diskus juodai dazo.. ;/ ta prasme plauni masina ir net bega juodymai nuo disku..

StandartinėParašytas: 28 Bal 2007, 18:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.30
Amžius:
39
Dėl juodymu TAIP TURI BUTI , klausimas NerkaBMW: Ar tiesiog bugnus dejai? Ar ABS pasijungei?

StandartinėParašytas: 29 Bal 2007, 12:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
Edvardas rašė:
Dėl juodymu TAIP TURI BUTI , klausimas NerkaBMW: Ar tiesiog bugnus dejai? Ar ABS pasijungei?
nesupratau tavo klausimo as is galiniu sakes su bugnais meciau lauk ir dejau kitas sakes su diskais,abs pas mane nera bet jei butu, nebutu problemu ji pajunkt (idet abs jei jo nebut u masinoi tai jau butu didele problema nes darbo tai ten daug) ir dabar dar galvoju dar gale det ausinamus diskus,nors ir siaip dabar stabdziais patenkintas :wink:

StandartinėParašytas: 29 Bal 2007, 22:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
NerkaBMW rašė:
Edvardas rašė:
nesupratau tavo klausimo as is galiniu sakes su bugnais meciau lauk ir dejau kitas sakes su diskais,abs pas mane nera bet jei butu, nebutu problemu ji pajunkt (idet abs jei jo nebut u masinoi tai jau butu didele problema nes darbo tai ten daug) ir dabar dar galvoju dar gale det ausinamus diskus,nors ir siaip dabar stabdziais patenkintas :wink:

nu nu... :roll:
O priekinius suportus keitei ar tiko tie patys?

StandartinėParašytas: 30 Bal 2007, 01:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.09
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 325
pas mane irgi yra ideti diskiniai stabdziai, skirtumas tikrai labai didelis. Tikrai nereikia manau gaileti pinigu (pirkau jau su diskiniais) kiek zinau i mano masina buvo ideta BMW srote, cia pasyluose gabijos maksimoj aiksteleje garazuose randasi. Tai jei netingi nuvaryk kainas nors suzinosi vistiek matau kad vilnietis esi

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery