Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 04 Gru 2024, 22:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 17:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
slmz rašė:
as tai temperaturos dacika is senuku nusipirkau kainavo 35lt viskas kuo puikiausiai tiko :wink:

ideja :) po darbo reiks vaizuot... tik kad va ju yra nevienas... sakau kitur yra skirtingu spalvu, tik pirmas juodas visur vienodas isskyrus pas mane... pas mane abu juodi tik revelio vieta skiriasi, tai tikiuosi surasiu kurnors toki, tai ryt keiciant LZ ir ji pasikeisciau, gal tada pagaliau baigsis bedos :) nes realiai nebezinociau kur ir ka bekeisti / tikrinti... bus matyt

StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 18:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
36
pas mane tai melynas buvo bandyk pirkt melina jej ka pasikeisi kai ziuri is to sono kur jie stovi jis yra desinysis nu bent pas mane taip :D

StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 18:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
ten daviklis kur signala i skydeli duoda... bent taip turetu buti... matai as buvau atjunges ta antra (ziurint is auto priekio), tai davus degima temperaturos nerode... vadinasi skydelio (mano atveju), o man reikalingas kitas, na dabar jau einu is darbo, tai reik pavaziuoti iki senuku, pasiziureti :)
o kai keitei, kiek tau ausinimo skyscio isbego? nuorinima darei is naujo?

StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 19:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
36
isbego nedaug nuorinimo nedariau nors gal reikejo bet peciukas normaliai kaista :wink:

StandartinėParašytas: 26 Sau 2007, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
uz 38 radau su reveliu reikiamoj vietoj... ryt bandysiu deti ir ziuresim kaip pasiseks. na jei nedaug isbega, tai gal ir nereik nuorint, ok ryt bus matyt :)

StandartinėParašytas: 27 Sau 2007, 14:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
36
pranesk kaip pasikeisi

StandartinėParašytas: 27 Sau 2007, 20:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
temos autoriui: o tu zinai kad ant duju kurti nesveika, kol variklis nepasieke 45-60 laipsniu?

StandartinėParašytas: 27 Sau 2007, 21:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Vyttux rašė:
temos autoriui: o tu zinai kad ant duju kurti nesveika, kol variklis nepasieke 45-60 laipsniu?

O tu zinai, kad 11h ait namo pesciom dar labiau nesveika gali but ? ;]
Vienintelis ten tas nesveika, tai kad gali uzsalt membrana, tai tokiu atveju tektu bekt virduliuka karsto vandens atsinest :roll: Bet jai uzvedes nevaziuoji, o pasildai pora min, tai nieko nenutiks, uzsalt reduktorius gali smarkiai pagazavus. O ir siaip pakabinau as ant tu duju, pareis kas tai ismontuosiu ir ismesiu, visvien mazai tolko is ju dabar kai tarp benzo toks skirtumas...

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 00:31 

nu pas man ir ateinu snd i garaza bandau kurt nieko. net keista :)

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 12:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai va, pasikeiciau LZ, issivaliau LEV, pasikeiciau temp davikli ir vistiek blogai vedasi... viskas, neber minciu... nebent oro srauto matuokle, bet ja turejo diagnostika parodyt... vatokios bedos ieskant galima puse masinos perrinkti...
ar gali buti, kad reikia is kompo klaidas istrinti, kad gerai vaziuotu? nes turi buti pririnkes nemazai man rodos per tuos bandymus...
bet keistas gedimas vistiek... uzsivedes ryte nepavaziuosi, bet kai pasildai iki vidurio ir uzvedi is naujo, viskas ok buna ir gali vaziuoti kaip niekas nieko, bet butinai turi buti pasilus auto. jei pastovi kokias 5 val, ir vel tas pats (kai atsala).
na su srauto matuokle paprasciau bus, isbandymui pasiimi is sroto, jei tinka ir pasilieki ir pakeitimui 5min. tik vel islaidos, nors jei padetu, tai butu islaidos nesvarbu :)
na dabar 7dieni jau nieko nebepakeisi, tai galim eit pavalgyt ir i invalidu pliaza paciuozinet, jei gera danga :) nes klp sniegu geru nedziugina dazniausiai :)

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 13:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Xolen
pabandyk irgi oro srauto matuokle pasikeist... juk su ja buna problemos isidejus dujas, o ant duju vedantis, jos parodymai neturi itakos.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.28
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 523i
Pas mane taipat daros,bet dar tox pastebejimas kaip permazai antifrizo tai irgi apsukos sokineja nes rodo netokia temperatura ir patsosas suveikia.O dar noreciau paklaust kaip ten nunulini tepalus,tai tipo kompas nusinulina ar ipurskimo kompo klaidas istrint yra kox kitas budas?

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 18:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
nuo antifreezo kiekio tokio dalyko nebuna...
nusinulina, paieskok paieskoj cia forume, daug rasya ir DUK yra...

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 18:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Tai tu nesijaudink :) Man ir tas pat, pakeiciau viska kas keices (ta prasme, laidai, filtrai, kompas perasytas ir t.t.), o ant benzo vistiek nedirba. Vakar buvau diagnostikoij velgi nieko :roll: Na oro srauto matuokle gal ir nebolga ideja, kad pasikeist reik. Kiek ji mazdaug kainuotu srote?

StandartinėParašytas: 29 Sau 2007, 12:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
zinok net nesidomejau dar... kadangi dieagnostika nerode jos klaidos, tai ir net negalvojau... ~200 turbut... standartines kainos daliu ant BMW :)
na as nelabia isivaizduoju, kad daugiau gali itakoti toki variklio darba, viskas kitkas kaip ir patikrintas (nebent velenelio daviklis). na srauto matuokle, bet patikrinti paprasta ir pakeisti... tai jei randi kokios reikia, pasiprasai, kad jei ne tame beda, kad kita diena galetum grazinti. bent gerai, kad klp srotai saziningai priima atgal prekes... dar neziurejau, bet tikiuosi, kad su oro srauto matuokle nebus tokio fokuso, kad siemens ji vel kokianors kitokia... va tas tai tikrai atsibode yra... kur tik nuvaziuoji, mano masinyte hibridu isvadina :) na dabar jau kisene istustinta, tai iki savaites galo teks laukti algos, tada vel dalis susipirkineti, per ta laika ir issiaiskinsiu ko reikia ir VEL tikesiuos stebuklo :)
jei pavyks tau anksciau isideti matuokle, parasyk, ar pagelbejo. vilties suteiktum :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery