Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 16:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Vas 2005, 09:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
46
Vytautai nesupyk, bet neysikertu bishky - ar tu che specialiai 'zacepu' jieshkai ar nori supykdyti ka nors asmenishkai. Mane jau pradedi nervinti. Parduok savo bmw (nes ish tavo ishsakomos pozicijos susidaro vaizdas kad tai visishkas [CENZŪRA]) ir pirk audi arba vw. Suprantu kad tai tavo (ir TIK tavo) nuomone, bet negadink nuo ryto nuotaikos.

StandartinėParašytas: 23 Vas 2005, 23:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Vytautas rašė:
Pirmu sakiniu norejai pasakyti, kad audi varikliai blogesni uz bmw :D ?
O del to mikroklimato palaikymo tai irgi nusisneki. BMW E36 nuo kelintu metu atsirado elektronine klima? Nuo 96m. O audi jau net bulkoj (audi 80) yra elektroninis klimato palaikymas. O gal tu nezinai kas yra mikroklimato palaikymas?
As giriu nes daugiau uz tave zinau, nes daugiau mates.
Man asmeniskai bmw E36 geras tik nuo 96m, su elektronine klima, kokybiskesniu salonu ir visais kitais patobulinimais, kuriu neturi e36-ti modeliai einantys iki 96m. Ir tik su 2.8motoru (arba m3). Deja realybe tokia, kad kol kas dazniausiai vazineju su 92m 318i. Bet kai tik ateis vasara, stumsiu as ji na*** kam nors. :lol:

Nu vien jau tas nenugincijamas faktas, kad 6 katilu variklis yra technologishkai pranashesnis uz 4 ar 5 (4cilindru BMW varikliai yra padlaiziavimas gamtosaugininkams).
O del temperaturos palaikymo, tai galiu pasakyt tik tiek, kad elektroninis automatinis temperaturos reguliavimas BMW pradetas naudoti ne veliau, kaip 1982 metais, ka tuo metu Audi naudojo tixlei nezinau, bet esu tikras kad viskas vyko per troseliu sistema

StandartinėParašytas: 23 Vas 2005, 23:56 

gogy rašė:
Vytautas rašė:
Pirmu sakiniu norejai pasakyti, kad audi varikliai blogesni uz bmw :D ?
O del to mikroklimato palaikymo tai irgi nusisneki. BMW E36 nuo kelintu metu atsirado elektronine klima? Nuo 96m. O audi jau net bulkoj (audi 80) yra elektroninis klimato palaikymas. O gal tu nezinai kas yra mikroklimato palaikymas?
As giriu nes daugiau uz tave zinau, nes daugiau mates.
Man asmeniskai bmw E36 geras tik nuo 96m, su elektronine klima, kokybiskesniu salonu ir visais kitais patobulinimais, kuriu neturi e36-ti modeliai einantys iki 96m. Ir tik su 2.8motoru (arba m3). Deja realybe tokia, kad kol kas dazniausiai vazineju su 92m 318i. Bet kai tik ateis vasara, stumsiu as ji na*** kam nors. :lol:

Nu vien jau tas nenugincijamas faktas, kad 6 katilu variklis yra technologishkai pranashesnis uz 4 ar 5 (4cilindru BMW varikliai yra padlaiziavimas gamtosaugininkams).
O del temperaturos palaikymo, tai galiu pasakyt tik tiek, kad elektroninis automatinis temperaturos reguliavimas BMW pradetas naudoti ne veliau, kaip 1982 metais, ka tuo metu Audi naudojo tixlei nezinau, bet esu tikras kad viskas vyko per troseliu sistema

Taigi cia apie 3er diskusijos, o 3er pilna klima tik nuo 96metu dedama.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2005, 01:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Vytautas rašė:
Taigi cia apie 3er diskusijos, o 3er pilna klima tik nuo 96metu dedama.

Ash nekalbu apie pilna klima. as kalbu apie bendrus automobiliu gamintoju vystymosi etapus

StandartinėParašytas: 24 Vas 2005, 15:25 

fricas rašė:
Nu šiaip Vycka tu čia gerai palyginai - 1990-1998 ir 1995-2000 metų mašinas. Galiu pasakyt, kad tu nieko neišmanai, nes čia yra visiškai skirtingos automobilių kartos. Šitų metų A4 galėtų lygintis pagal metus su nuo 1998 metų ėjusiu 3er, tačiau tam A4 iki BMW 3er oi kaip toli. Važiavau su abiem mašinom labai daug kartų. Pirmą kartą atsisėdęs į tą tavo A4 tik pastebėjau, koks baisus jos salonas, o apie važiavimą iš viso nekalbu. Labai panašus į VW. Sėkmės gyvenime.

Tu kainas palygink A4, E36 ir E46. Ka rinktumeisi ar 95 A4 (pilnai elektronine klima, quatro ir t.t.) ar 95 E36 (klima paprasta, geriausiu atveju bus blokuotas reduktorius ir t.t.) ? Masinu kaina ta pati, detales audi pigesnes.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2005, 16:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Vytautas rašė:
Tu kainas palygink A4, E36 ir E46. Ka rinktumeisi ar 95 A4 (pilnai elektronine klima, quatro ir t.t.) ar 95 E36 (klima paprasta, geriausiu atveju bus blokuotas reduktorius ir t.t.) ? Masinu kaina ta pati, detales audi pigesnes.

vienareikšmiškai BMW :P

StandartinėParašytas: 24 Vas 2005, 17:51 

fricas rašė:
Nu Vycka Audi nė iš tolo nelenkia BMW nei vienu atžvilgiu. Patikėk, žinau ką sakau.
O šiaip jeigu tau taip jau patinka ta A4, tai pirk ir važinėk sau laimingas. Aš manau, kad čia niekam neįdomūs tavo nepilnavertiškumo kompleksai. Taip, kad eik dergtis kur nors kitur. Ate :wink:

As nesu bmw fanas, nesu ir audi fanas, tiesiog kalba taip pasisuko. O kas ka lenkia ar nelenkia, tai cia irgi tavo nuomone. Vazinejes as irgi su ivairiomis masinomis, todel siokia tokia patirti turiu.
Ir is vis siame forume apie bmw reikia kalbeti arba gerai arba nieko? Manau, kad kitokia nuomone cia tikrai nemaiso.
P.S. pabandyk su savo nerialiu bimbalu pelkej ilgiau pabuksuoti- is karto variklio galva susiraitys :lol:

StandartinėParašytas: 19 Kov 2005, 14:20 

Pofig ta tavo klima .Kai kam ji visai nereikalinga buna.O jei aplamai pradetum lygint Audi ir BMW kaip visa auto.Tai neabejoju BMW daugiau pliusu turi.Gal svarbiausias ir visi puikiai zino kad BMW stabilesne ant kelio.Vien audines ta arhajiska vaziuokle subira per greit.ir t.tna tingiu cia rasinet daugiau. O jei esi baryga tai suprantu kodel tau audi ir patinka. :DIr nebevaryk ant Bumeriu

StandartinėParašytas: 19 Kov 2005, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.22
Amžius:
49
Automobiliai:
E38 740d ex
E60 530d ex
e60 530d Lci ex
e65 745d individual
Sutinku del audi vaziuokles,pas mane per pusmeti suejo.Nuo tolaiko ant audi padejau kryziu.Tarpkitko zmonos opelis laiko zymiai geriau nei audi :D

StandartinėParašytas: 19 Kov 2005, 22:38 

SAULIUSv rašė:
Sutinku del audi vaziuokles,pas mane per pusmeti suejo.Nuo tolaiko ant audi padejau kryziu.Tarpkitko zmonos opelis laiko zymiai geriau nei audi :D

Sutinku Opeliu vaziuokles musu keliais gal geriausia ir laiko na ir mersu tik tvarkymas merso vaziuokles brangiau kainuoja.O didziausias pliusas ir yra kuo maziau maltis po servisus.Na matai Lietuviu mastymas :nusipirksiu pigesne ir geriau bus ,o nepaskaiciuoja to kiek nervu, laiko na ir babkiu uzima vazinejimas po servisus

StandartinėParašytas: 29 Kov 2005, 22:59 

Audi varo priekis :) man labiau tinka galas varomas
Quattro dalys tikrai brangesnes nei bmw3 (bent jau galines vaziuokles 100%)
o sildo bmw E34 2.5 mano puikiai gal pas tave uzsikimses peciuko radijatorius bandyk praplaut gal pades :) o gal termostatas atsidares visada ir ilgai sila variklis ir delto blogai tau ir sildo, o gal duju iranga blogai istatyta (buna kartais :) ), gal ausinimo sistema netvarkinga o peciukas stovi auksciausioj vietoj ir nubega skystis, nevalioja sildyt.
Pas draugeli gal pries 5 metus buvo E30 323 84 metu senas kibiras silde geriau uz mano Audi 200 su klimatroniku tuo metu turejau. Nereikia varyt kazkur ant kazko daug kas priklauso nuo to kiek amziaus masinai kaip eksplotuota ir t.t.
Viena tik teisybe yra kad varikliai BMW bijo perkaitinimu del to pas ju yra didele ausinimo sistemos talpa palyginus su kitom masinom ir trunka ziema variklio uzkaitimas iki darbines temperaturos tikrai ilgiau nei Audi.
Bet kai uzsila valiok laikytis pas mane gali su maikute masinoj vazinetis.
Ir nera buve kad langai vazinejant butu aprasoja kaip nekarta esu pastebejas "Bulku" ypac per lietu.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2008, 22:33 

nu čia visai ne į temą nusivažiavot.... man yra tokia problemėlė pas mane klima yra ir silpnai pučia į saloną, ant langų pučia labai gerai, bet į saloną pučia silpnai.... :x Mikro filtrą keičiau, sklendė girdžiu kaip atsidaro... kur sliekai slepiasi? :oops:

(Temos naujos nenorėjau kurti. O čia maždaug panaši)

StandartinėParašytas: 28 Sau 2008, 14:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.08
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 320TDCi
Nu rimtai Chebra diskusija uzvelet geriausiu atveju i bendro pobūdžio shnekas [-X

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery