Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Geg 2025, 04:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 41 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Rgp 2006, 16:06 

manttys rašė:
bet kam kist tukstancius y masina, kuri tik keliu tukstanteliu verta... :? be to, metai kiti ir prades kebulas rudeti bei panasiai, kils noras auto keisti... Man tai atrodo, kad y tokio amziaus masinas tiek bapkiu kist tikrai nelabai verta... Kokia aparatura ar ratus dar gali kitur ysideti, o kas tau ta tiuninta varikli ims, tai dar didelis klausimas..

Tai tam ir darai masina, kad vaziuoti, o ne saugoti ja garaze anklode uzdejus ir po keliu metu parduoti 8)
Auto ir yra tam kad vaziuotu, cia ir esme darai, lauzai ir vel darai del to adrenalino ir visko kito, tokia jau vyru dalia :lol:
O kam nereikia galios ir t.t., ar nedomina autosportas, tai ir netiuninguoja auto ir taskas.

Nukrypom nuo temos, velenelis ir chip gali tikrai nemazai duoti, jei viskas kitkas tvarkoje 8)
Pasidomek apie veleneliu laipsnius(votuvu atidarymo, uzdarymo), senukams vaz'ams geri meistrai raliui patys sugebedavo dasivirinti ir pasidaryti skirtingus velenelius :shock:

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2006, 13:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.14
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 318i (130ag)
E46 328ci (blue topaz)
sadeg rašė:
manttys rašė:
bet kam kist tukstancius y masina, kuri tik keliu tukstanteliu verta... :? be to, metai kiti ir prades kebulas rudeti bei panasiai, kils noras auto keisti... Man tai atrodo, kad y tokio amziaus masinas tiek bapkiu kist tikrai nelabai verta... Kokia aparatura ar ratus dar gali kitur ysideti, o kas tau ta tiuninta varikli ims, tai dar didelis klausimas..

Tai tam ir darai masina, kad vaziuoti, o ne saugoti ja garaze anklode uzdejus ir po keliu metu parduoti 8)
Auto ir yra tam kad vaziuotu, cia ir esme darai, lauzai ir vel darai del to adrenalino ir visko kito, tokia jau vyru dalia :lol:
O kam nereikia galios ir t.t., ar nedomina autosportas, tai ir netiuninguoja auto ir taskas.

Nukrypom nuo temos, velenelis ir chip gali tikrai nemazai duoti, jei viskas kitkas tvarkoje 8)
Pasidomek apie veleneliu laipsnius(votuvu atidarymo, uzdarymo), senukams vaz'ams geri meistrai raliui patys sugebedavo dasivirinti ir pasidaryti skirtingus velenelius :shock:
dasivirint :D

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2006, 13:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E28
jeigu nori arkliu tai imk 325 arba 328 o ne is 318 bandyk kazka konstruoti. mano manymu cia yra visiska nesamone. nu tau gausis 10 hp daugiau ir nieko tu nepajusi. Imk toki varikli kuris jau turi apie 200 hp ir bus ramu, neka brangiau tas 325 kainuoja.

as gyvenime neburciau 318 :)

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2006, 09:44 

darrrius rašė:
jeigu nori arkliu tai imk 325 arba 328 o ne is 318 bandyk kazka konstruoti. mano manymu cia yra visiska nesamone. nu tau gausis 10 hp daugiau ir nieko tu nepajusi. Imk toki varikli kuris jau turi apie 200 hp ir bus ramu, neka brangiau tas 325 kainuoja.
as gyvenime neburciau 318 :)

nieko nezadu as nei konstruoti nei burti,paprasciausia ketinu restauruot veleneli nes bukle nekokia,tai ir klausiu ka manot.

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2006, 10:11 

ka manot apie sita rinkini??? http://www.linwar.com/item111.31810.11.html

Su parsiuntimu gaunasi kazkur apie 1100lt

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2006, 21:09 

kaip jis man patiktu...

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2006, 07:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
wtf rašė:
ka manot apie sita rinkini??? http://www.linwar.com/item111.31810.11.html

Su parsiuntimu gaunasi kazkur apie 1100lt

o ka reikia manyti,gali-siusk ir dekis

StandartinėParašytas: 01 Rgs 2006, 21:54 

buvau primirses sia tema,zodziu atsirestauravau veleneli palei standarta kaip kad turi but,rezultatu esu isties patenkintas,variklis dirba graziai,tolygai,nera jokiu pasaliniu garsu,trauka kaip m40 tai tikrai nieko. viska dare autotecnikoj,likau patenkintas vyru darbu,truko apie 3h. velenelio ir karomislu retauravimas 250lt,uz darba 110lt. beje mano nuomone geriau jau veleneli restauruot,nes padaro it nauja ,o jei ieskot pirt tai sunku rast nepadrozta ir uz gera kaina,o rezultatas tai tas pats. Tema galim rakint.

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2006, 12:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.31
Amžius:
47
zemaituks rašė:
buvau primirses sia tema,zodziu atsirestauravau veleneli palei standarta kaip kad turi but,rezultatu esu isties patenkintas,variklis dirba graziai,tolygai,nera jokiu pasaliniu garsu,trauka kaip m40 tai tikrai nieko. viska dare autotecnikoj,likau patenkintas vyru darbu,truko apie 3h. velenelio ir karomislu retauravimas 250lt,uz darba 110lt. beje mano nuomone geriau jau veleneli restauruot,nes padaro it nauja ,o jei ieskot pirt tai sunku rast nepadrozta ir uz gera kaina,o rezultatas tai tas pats. Tema galim rakint.
O sakyk ar uzgrudino jie po restauraimo,nes girdejau kad neuzgrudina ir po puse metu atvaziuoji vel restauruot,kokia garantija

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2006, 15:32 

nu situo tai nepasidomejau,klausiau kaip laiko tai sake antra karta dar nieks nera atvaziaves.

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2006, 16:05 

Skambinaus ir as,tipo pasake puse kauno vazinejasi su atrestauruotais ir jokiu problemu :D

StandartinėParašytas: 04 Rgs 2006, 10:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
O Vilniuj restauruoja kas nors? Kazkaip netiketai alga padidino, tai galvoju kaip isleist dabar :)

StandartinėParašytas: 04 Rgs 2006, 20:56 

kiek zinau yra ir vilniuj,bet kauno autotecnika turi uzsitarnavusi patikimu restauratoriu varda.

StandartinėParašytas: 06 Rgs 2006, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Nagi kaunieciai pasakykyt, bent kokius kontaktus to serviso kur velenelius restauruoja, bandysiu tartis del sestadienio (jei dirbs). Paleksiu iki kauno paturistaut.

StandartinėParašytas: 06 Rgs 2006, 13:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
http://www.autotechnika.lt/p_remontas.htm

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 41 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery