Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Sau 2025, 21:03

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 16:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
47
Gal kas turi Malderio telefona? Tai va.. jei turi, tai tegul jis duoda man, persiuncia kontakta ar kaip nors, D.Skali telefona! :) ačiū

StandartinėParašytas: 09 Vas 2005, 22:10 

BMW-Buk Mano Waiduokliu :) . Keisti dalykai dedasi ir man. Viskas veike, po kiek laiko pradejo peciukas neveikti ant 1,2,3 padeciu, spidometras nerodyti. Po kiek laiko viskas savaime pasitaise:)

StandartinėParašytas: 19 Vas 2005, 15:23 

Nu su mano cupo vairuotojo puses langu taip pat yra problema.Toks vaizdas kad uzdarius dureles jis nepakyla iki galo,truksta 1,5 cm(lyginant su kitos puses langu). Vaziuojant daugiau nei 100 pradeda svilpti vejai :oops: .Gal kas nors esat susidure su sia problema.Turit patarimu?

StandartinėParašytas: 19 Vas 2005, 15:27 

Ai ir dar vienas niuansas,atidarius bagazine nusileidzia vairuotojo puses langas,taip pat kaip atidarinejant dureles.Ar tai sunku pagygyt?

StandartinėParašytas: 05 Geg 2005, 14:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.21
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 528 M52
ex E36 320 M52
ex E38 728 M52
del langu bedu,

tai va pas mane coupe E36 toks gedimas su keleivio puses langu, nusileist nuslileidiz anormaliai, o kai nori pakelt ji i virsu iki galo tai jis dakyla iki puses o tada pradeda maivytis ir kelnotis aukstyn - zemyn, akstyn- zemyn, tai tik trumpais paspaudimais pavyksta uzdaryt.

tai gal kas zinot kas per gedimas galetu but?

StandartinėParašytas: 05 Geg 2005, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
48
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Jo, cupe su langais tikrai problema, va as nuvykes i srota nusiprikau visa pakelika, ir ka nuardau duris, o pakelimo mechanizmas (varikliukas ir reduktoriai) visiskai kitokie. Pas mane 94 masina, o ten berods nuo 92. Taigi kazkokia dezute ten papildoma, idomu pasidare kas ten viduje, ko pas mane nera nors masina pas mane naujesne. Taigi atidarom, o ten puse kompiuterio :) valdymo procesorius, mikroschemos ir dar velnais zino kas. Nu ka issiardziau pilnai savo pakelika surinaku paskui atgal ir vekia, nors seniau strikdavo langas nei pirmyn nei atgal, kiek laiko veiks nezinau. :roll: Taigi pagalvoju nenuosatbu, kad uzgribauja tie cupe pakelikai, kai ten tiek elektronikos prisudyta buna.

StandartinėParašytas: 05 Geg 2005, 23:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.21
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 528 M52
ex E36 320 M52
ex E38 728 M52
nu tai speju ir pas mane toks gedimas su elektra bus isimetes, nes kito paaiskinimo tai nelabai suvokiu, reiks kai bus laiko laisvensio pabandyt ir man parakaliot, tikiuosi isardzius ir surinkus veiks normaliai viskas :]]]]
o jei ne teks tarpais langa uzdarinet :]

StandartinėParašytas: 06 Geg 2005, 00:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
48
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Siaip as savos auto problema del stiklo zinau, ten labai neimantri sistema, is varikliuko "sliekas" suka krumpliarati, tai va uzlipa an virsaus tas sliekas ir nebeatitnka zingsniai, visas mecahnizmas sustoja.
O del minetos Narusos problemos, kad stiklas pilnai neuzsidaro( beje islipant stiklas pasileidzia kiek zemyn?), tai gali buti kalti kokie kontaktai rankeneleje, arba yra ant pakelimo mechanizmo toks reguliatorius, kuris neleidzia per daug nusileisti stiklui, taciau kilant stiklui i virsu, ar sis reguliatorius turi kokia itaka nezinau. Teks paciam ardyti ir ziureti.

StandartinėParašytas: 02 Bir 2005, 14:06 

aha,man panasiai yra :lanagas atsidaro ir uzsidaro tik pora santimetru kai paspaudi migtuka.tai reikejo daug kartu spausti.Taciau jai variklis isjungtas bei akumuliatoriaus klema buvo atjungta ir prijungta atgal-tai viskas puikiai veikia :) .Kai tik uzvedu varikli-vel tas pats :cry:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery