Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Sau 2025, 16:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 01:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
zinau kad sitokia tema buvo... bet mane domintu gal kas esat buve iseme ir ideja priekinius coupe stiklus, ten kiek girdejau problemos su sureguliavimu paskui buna... galvoju uzsitonuot stiklus, bet nerandu kas galetu juos isimt, o pats bijau lyst, gal kas esat su tuo susidure?

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 03:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.19
Amžius:
46
Automobiliai:
E46 BMW 320d
kaveiki13 rašė:
zinau kad sitokia tema buvo... bet mane domintu gal kas esat buve iseme ir ideja priekinius coupe stiklus, ten kiek girdejau problemos su sureguliavimu paskui buna... galvoju uzsitonuot stiklus, bet nerandu kas galetu juos isimt, o pats bijau lyst, gal kas esat su tuo susidure?

kiek žinau pagal KET taisykles priekinių langų tonuot negalima.

Alpina B10 3.5 E34 (BUVO)
BMW 740 E38 (BUVO)
BMW 530D E39 (BUVO)
BMW 320d (YRA)

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 09:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
negalima tai negalima, bet matai yra poreikis :-)))
o siaip tai pirmiausia pabandyk su plevele uzvryti ir pabandyti pavairuoti, nes jei jau tonuosi, tai bus nasmert ir nebandes rizikuoji ismesti priekini stikla i savartyna... tiesiog nuosirdziai siulau nepersistengti su tiuningu - gal ir pikciau ir sustriau atrodytu masina, bet nepersistenk :-)
Paulius coupe rašė:
kiek žinau pagal KET taisykles priekinių langų tonuot negalima.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 10:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
jusu ziniai tonavimas nusivalo su specialiu skysciu, nes stiklas nera isdeginamas, o padengiamas kazkokiomis dulkemis vakumo kameroje... o priekinmiai stiklai gali buti uztonuoti 30% tai leidzia taisykles, pats vaziavau nakti kur 40% uztonuoti tai jokios bedos viskas matosi, as galvoju 50% uztonuot, o mentai nieko nepadarys, nes jie aparato neturi kaip nustatyt pralaiduma sviesos, jie baudzia tada kai pamato, kad plevele yra, tas draugelis TA su 40% tonuotais be problemos praejo... tai darykit isvadas

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 10:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
tūlas lietuviomastymas: aš taip darysiu, nes to noriu ir man to reikia, beje neturi manęs kaip patikrinti. taisyklės turbūt ne man kuriamos arba kuriamos tam, kad jas laužyti.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 10:54 

Kai ji letai nes, ant virsaus uzdes 50% tonuota stikla :?

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 10:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
sakau jai nezinojai 30% galima tonuot as ne apie plevele kalbu... O taisykles lauzo visi, ir nesakyk kad netycia kaip pvz greicio virsijimas ar stovejimas neleistinoje vietoje... bet cia jau ne i tema as klausiau gal kas zino kaip priekinius stiklus isimti? o ne moralo klausytis gal is policijos busyt?, tik neiisizeiskit

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
ne iš policijos mes. šiaip, mano žiniomis gali iki 30% būti tonuoti tik tie stiklai, kurie gamykliškai šiek tiek tonuoti jau būna. bet jei gerai pamenu, reikia tureti gamyklos dokumentus, kad pas tave tonuoti stiklai. na bet čia nukrypimas nuo temos lyrinis toks.
o kame sunkumas tuos stiklus išimti, nesuprantu? aš čia jokios problemos nematau šiaip jau.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:03 

Is policijos nebusim. Taciau mano liudna patirtis leidzia ir ipareigoja perspeti tave. Tikrai tavo masina nepagrazes nuo to, kad patamsinsi langa. Geriau investuok i bendra jos bule. O geriau imerginas :D

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
na merginomis nesiskundziu..., o apie stiklus yra taip coupe kai atidarai jie nusileidzia paskui pakyla ir ten kazkaip sunku ta tarpa sureaguliuot bent tas bachuras kur tonavimu uzsiima man sake taip, as ir pats netonuociau priekiniu bet kad ziauriai atrodo kai tik galiniai stiklai uztamsinti, o cia dar pigiai man iseis...

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.29
Amžius:
53
Automobiliai:
E31 850Ci,E23 735i,Saab 9-5 Aero,Saab 9-5 2t
kaveiki13 rašė:
na merginomis nesiskundziu..., o apie stiklus yra taip coupe kai atidarai jie nusileidzia paskui pakyla ir ten kazkaip sunku ta tarpa sureaguliuot bent tas bachuras kur tonavimu uzsiima man sake taip, as ir pats netonuociau priekiniu bet kad ziauriai atrodo kai tik galiniai stiklai uztamsinti, o cia dar pigiai man iseis...

Turbut nori buti kietas ?

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
o geriau vietoj tonavimo uzsikepk plavele ir kitus padek i taupykle masinos remontui arba katafalkos paslaugoms. Netgi inkasatoriai priekiniu neuztamsina - gerai pagalvok, gal vis del to yra tame prasme? :-) kaip ten bebutu tos taisykles, bet nakti (tikrai tamsia be menulio) priekini uztamsinus reikes kompensuoti lempomis. Kas nuo to nukentes? - ogi kiti vairuotojai. Jei tu negerbi kitu - kiti negerbs taves!
o tonuoti vis tiek i firma vesi ar pac peckelintis noretum? Siaip stiklai turi atitikti saugumo standartus, o ne siaip isimu dedu... Tegul sita darba padaro kas ji moka, nes pasekmes bus ne tavo naudai.

ps. kazkaip su galiniu langu yra visiskai priesingai - nakti akinimas zymiai mazesnis, o atbulom vaziuojant galima ir langa atsidaryti :-) galini realiai netgi patarciau uzsitamsinti :-)

pps. Su 1.6i nori buti kietas? tipo super duper masina? tu geriau i AG investuok, o ne i langus! kas padarys daugiau ispudi - geras rovimas is vietos ar bezdejimas su langais tamsintais? O gal tu cia slepiesi nuo gedos, kai visi nuo sankryzos apdeda? :-P

raimis rašė:
Is policijos nebusim. Taciau mano liudna patirtis leidzia ir ipareigoja perspeti tave. Tikrai tavo masina nepagrazes nuo to, kad patamsinsi langa. Geriau investuok i bendra jos bule. O geriau imerginas :D

Paskutinį kartą redagavo PrakalejaS 09 Gru 2005, 11:23. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
noriu perspėti, ji ir toliau moralizuosim temą užrakinsiu. arba atsakom ko prašo, arba patylim. pakaks jau kiek pamokslų parašėm.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
[quote="prakalejas"]priekini uztamsinus reikes kompensuoti lempomis.
as apie soninius stiklus kalbu jai kam dar neaiku:) nezinojau, kad i sonus dar sviesos sviecia, o langu uztonavimas nei 400lt nekainuos ir firmoj tonuos tik isiimt reikia.., o del rovimo iesvietos sankryzoj bmw ne ta masina kuri rauna... galit sakyt ka norit... pas drauge yra civic coupe su 1.5i 120ag tai 325 pana sankryzoj padaro, o tada jau geda.... apie silpnesnius modelius met nekalbu...

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
kaveiki13 rašė:
as apie soninius stiklus kalbu jai kam dar neaiku:) nezinojau, kad i sonus dar sviesos sviecia, o langu uztonavimas nei 400lt nekainuos ir firmoj tonuos tik isiimt reikia.., o del rovimo iesvietos sankryzoj bmw ne ta masina kuri rauna... galit sakyt ka norit... pas drauge yra civic coupe su 1.5i 120ag tai 325 pana sankryzoj padaro, o tada jau geda.... apie silpnesnius modelius met nekalbu...

nebejuokink :)
tai gerai, kad BMW negmina kokio 1.1l variklio, o tai ir tokį nusipirkęs postringautum, kad BMW netraukia ir iš vietos nerauna. aplamai, stebiuosi, kodėl bmw važinėji, jei civic geriau tau traukia. beje, 325 nelygu 325. jei jau civic padarė 325, tai manau jis ubytas buvo. tiek žinių. sorry, kad oftopicas, bet neišlaikiau :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery