Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 02:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 07:58 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
: E36
Pagaminimo metai: 92
Variklis:
m50b20 vanos
Degalai:
benzinas

Problema: nuspaudus pedala veluoja apsukos beveik 1 sec. O kai atleidziu gaza tai irgi veluoja ir nekrenta taip, kaip turetu. Kai yra atidarytas kapotas, tai vos nuspaudziu gaza iskarto pasigirsta kaip kokia sklende atsidarytu ir traukia ora, kaip zmogus(nesijuokit, tik meginu aiskiau paaiskinti) Trauka masinos yra sumazejus, bet ne baisiai. Apsukos yra pora kartu pasvyravusios vos nusipirkau, bet tuom ir baigesi. Tai kaip manot kas galetu buti? Zvakes, kiauros shlangos, lemda(butu ziauru kadangi pas mane siemens sistema)? Aj, beto siek tiek sriebia daugiau kuro nei turetu, bet manau cia del to, nes as nesistengiu jo taupyt.

Paskutinį kartą redagavo Dynamo 13 Spa 2008, 07:47. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 08:10 

Jei tau sunkiai kyla apsukos, tai pas tave paprasciausiai kazkuris cilindras nedirba ir trauka sumazejo ir kuro sanaudos padidejo :-k

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 08:12 

Bet lygtais visi dirba. Variklio garsas sklindantis is glusho tolygus

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 08:16 

Na buna, kad oro matuokle pastringa ir sunkiai vaiksto, bet kazin ar tai butu priezastis

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 08:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Automobiliai:
330d 285ag 620nm.
jei duodant gazo pridusta ir po to staigiai rauna tai LZ.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 09:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
kai apsukos veluoja, tai labiau atrodo, kad per daug kuro. bet pradek nuo itrukimu tikrinimo, gal kur leidzia ir zvakes pasitikrink. daug cia gali buti priezasciu, bet nuo paprasciausiu ir pigiausiu reik pradet :)
o siaip jei katik pirkes, gerai butu diagnostika pasidaryti.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 20:32 

justas_ rašė:
jei duodant gazo pridusta ir po to staigiai rauna tai LZ.

Pas mane nepridusta. Tik veluoja.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Automobiliai:
330d 285ag 620nm.
tai tas pats. Nera jautrumo.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2008, 21:49 

Suprask Justai, pas mane siemens lz dedas, o jis brangesnis negu boch. Jo kaina kazkur 500 lt o man tai nemazi pinigai. Pradziai meginsiu wynns ir naujas zvakes su kuro filtru nauju(netikiu, kad pades). O del kiauru shlangu tai as neisivaizduoju kaip reiketu jas tikrinti nenuemus isiurbimo kolektoriaus, nes per jy nieko nesimato.

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2008, 09:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Automobiliai:
330d 285ag 620nm.
as suprantu, kad dideli pinigai, man irgi.

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2008, 09:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
LZ nebus, jei kuro daug daugiau neris. man su 2.0 kai LZ parejes buvo, rijo ~17 :) p.s. LZ siemens 700 LTL
pries kanors keiciant diagnostika butu gerai pasidaryti, gal isvis cia tau tik taip atrodo, kad veluoja :)
o slangas patikrint nereik koliko nuimt, uztektu apziuret bent gofra nuo matuokles kur eina ir paziureti, ar nera nusimovusios ar iplysusios slangos nuo jos. na cia ne visas patikrinimas, bet bent pradziai :)
jei su slegiu butu nekas (filtrai ir t.t.), tai ne tik uzveluotu, bet ir apsukos plaukiot gali, pulsuot variklis, gest ir pan.

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2008, 17:45 

all in music rašė:
LZ nebus, jei kuro daug daugiau neris. man su 2.0 kai LZ parejes buvo, rijo ~17 :) p.s. LZ siemens 700 LTL
pries kanors keiciant diagnostika butu gerai pasidaryti, gal isvis cia tau tik taip atrodo, kad veluoja :)
o slangas patikrint nereik koliko nuimt, uztektu apziuret bent gofra nuo matuokles kur eina ir paziureti, ar nera nusimovusios ar iplysusios slangos nuo jos. na cia ne visas patikrinimas, bet bent pradziai :)
jei su slegiu butu nekas (filtrai ir t.t.), tai ne tik uzveluotu, bet ir apsukos plaukiot gali, pulsuot variklis, gest ir pan.

Pas mane dar nebuvo uzgesus nei karto, o siaip jei prireiktu pirkti lz tai pirma ieskociau is sroto, o jei nerasciau, tai imciau nuo ziedu valdovo a6 (kazkas apie 250 lt ir jis tinka mano masinai)

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 09:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
p.s. nesu girdejes, kad del LZ uzgestu... man paciam maziau 500 apsuku nekrisdavo...
ir patarimas tada geriau is kart A6 pirk, nes naudotas tai... pinigai i bala... pasiimsi kur fiske netiks, o laidu spalvos atitiks, tai kai karpyt reikes, paskui grazint negalesi ir t.t. nebent lygiai toki pat rast.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 10:30 

O jei as atjungciau ta lz nuo fiskes ir uzvesciau masina, tai kompas persijungtu i avariny rezima ir bent apsukos neturetu veluoti, kaip manot ar taip pigiai lz eitu pratestuoti? Mano suvokimu tai pigiausias, tiksliausias ir greiciausias budas. Jauciu taip ir padarysiu.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
kadangi pas tave siemens, tai taip neiseis... tikslumo negausi. siemens kompas info ima tiesiogiai is LZ. pvz matavimas testeriu siemensui irgi nesidaro. bosch vazineti gali ir be LZ, o siemens nelabai... (viskas imanoma, bet siaip negalima).
p.s. avarinis rezimas neisijungs.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery