Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 14 Vas 2025, 00:57

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 10:43 

Nu ir jumoristai :) , aišku pakeisti 5 min darbas, bet ar reikia? ar padės. dėl to ir bandau išsiklausinėti.
O dėl įtempimo berods visiems E36 yra nereguliuojami :?

StandartinėParašytas: 11 Lie 2010, 12:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.10
Amžius:
36
Automobiliai:
E38
Nikas:
r3L4x
BMW 730
1996
3l
Benzinas

Problema/klausimas:Sveiki nesenai uzsiregistravau turiu sokia tokia problemele ant zemu apsuku eina kazkox cipimas is variklio buvau pas meistrus nuvazeves galvojom kad vairo dirzelis pakeitem vistiek tas pac ant galo meistrai pradejo zet varikli paime vienas ant uzkurtos dare ta dangteli kur pilt tepalus kai kazkiek atitrauke pasigirdo vakumas ir cipimas praniko bet po uzdarimo atsirado ir vel sake vieniem buvo panasi priblema tai visa varikli isarde kazkokius ten vostuvu filtriukus vale nepadejo tada keite juos ir nepadejo ant pacio galo zmogus nuvaziavo i vilniuje bmw centra ten per valanda sutvarke uz 150lt meistras sake kad smulkmena cia tik tas kad neaisku kaip atrast gedima kazkur nepaduoda oro o 150 esinori moketi uz smulkmena tai vat jei kazkam buvo panasi probIema parasikit kaip tvarkete :roll:

StandartinėParašytas: 11 Lie 2010, 17:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
Ex E36 coupe 318is M42
o kas ten per smulkmena uz 150 litu? nes pas mane irgi cypsi kazkas

StandartinėParašytas: 11 Lie 2010, 20:33 

cia kalbant apie cypima dirzo ta situacyja neseniai ir man buvo 8) pirma EVALDAS teisus M43 dirzo pakeitimas uztruks 5 min beda gal ne ten [-X bent jau man buvo atraminis ytempejas pakeiciau ir dingo tas kvailas cypimas =D> beje nevisuose yrau automatinis dirzo tempimo reguliatorius

StandartinėParašytas: 11 Lie 2010, 21:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.10
Amžius:
36
Automobiliai:
E38
Nikas:
r3L4x
ten pas mane su dirzu ir itempejais viskas ciki zejo meistras automatinei tie 2 itempejai dirza nauja imetem bet ten kazkur nepaduoda oro ir gaunasi tas cipimas tox kaip sviIpimas ar kazkur kazkas uzsikimse ar seip oro fiItra ir tikrinom nes kaip ir sakiau kur varikIi yra tas dangteIis nu kur atidarai ir piIi tepaIus i varikIi tai kai ji keIi ant uzkurtos ta kamsteIi taip siurbe tiesiog tox vakumas dideIis kai tik truputi atkeIi gauna oro ir tas cipimas praniksta bet po kazkurIio Iaiko atsiranda veI va tokia beda kazkam buvo ir ten arde ta visa varikIi keIis kartus nieko neisejo o BMW centre viIniui per vaI sutvarke ten smuIkmena yra bet niekas nezino kur ji

StandartinėParašytas: 12 Lie 2010, 09:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.27
Automobiliai:
Ex E36 coupe 318is M42
kazkuris forumietis cia kazkada buvo minejes problema apie vakuma, kad jauciasi traukimas pro ta dangtuka, ir man atrodo issprende problema, bet db tikrai nesurasiu jo postu

StandartinėParašytas: 12 Lie 2010, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.10
Amžius:
36
Automobiliai:
E38
Nikas:
r3L4x
bIemba butu gerai kazkaip suzinot nes nesinori 150 moket uz smukIkmena

StandartinėParašytas: 13 Lie 2010, 10:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
reIax rašė:
bIemba butu gerai kazkaip suzinot nes nesinori 150 moket uz smukIkmena

ant dirzo uzpursk truputi skyscio (vandens, wd, ar pan) ir tada paziurek, ar dar bus garsas.
pas mane yra tas cypimas - dirzeliai, itempejai, guoliukai nauji buvo sudeti, bet garsas liko. uzpurskus skyscio ant dirzelio jis dingsta tam kartui. garsas tik ant laisvu ir tik pasilusiai masinai.
keli tokia beda issprende pakeitus alkuninio skyva.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery