Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Vas 2025, 02:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Kov 2010, 23:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
G is for Germany
P is for Parts
D is for Development

Nors salia vokisku daliu turbut ir neguleje (made in taiwan) :)

StandartinėParašytas: 18 Kov 2010, 07:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.31
Amžius:
49
Automobiliai:
2004 JEEP Grand Cherokee , Limited 4.7
ieskok , vaiksciok po parduotuves , domekis pirma kart gal ir nedrasu ar sunku , bet paskui uztat lengviau bus su tuo pasirinkimu . tavo pinigines turinio mes nematom , kiek isleist naujiems amortizatoriam irgi nezinom , tai ka cia tau patart ? vieniem 500 lt uz vieneta nedaug kitiem 150 lt per daug. jei nori konkretaus atsakymo - pateik konkretu , normaliai suformuluota klausima. o dabar noriu nebrangiai ir geru ... kas tas nebrangiai kas tas geri ? man pvz neaisq..
jei sau ieskociau nebrangiu ir geresniu dujiniu ,deciau KYB , Sachs ( arba BOGE cia tas pats gaminys skirtingu pavadinimu ) . KYB kietesni siek tiek uz sachsus , jei tie per brangus kisk kokius tepalinius padoresnius vistiek dyzelis pas tave, nelakstai po trasas ... kazkada buvau ispardavime Bilstein'us nebrangius rades po 220 lt uz vnt . vnz ieskok ir rasi

StandartinėParašytas: 18 Kov 2010, 08:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
mano patarimas neskubeti pirkti nes:ju yra nemažai rušiu,skiresi štokai,stabilizatoriaus tvirtinimai.
praeita savaite keitem E36 teko visas Kauno parduotuves apvaziuot kad gautume.ir tai pigiausi kuriuos gavom (klijanto prašymu) buvo po 420lt.vnt.

StandartinėParašytas: 18 Kov 2010, 09:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.24
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 Compact 318ti M44 M tech 98''
subaru justy 1.2 94 4wd darbininkas..
Jara_E-34 rašė:
GPD turbut.
nuveziau i servisa tokius,sako - jei po poros savaiciu pareis - nenustebk :mrgreen:
bet atvazinejau ir ne pora savaiciu...ziema atlaike gerai.dujiniai buvo.

taip GPD ir buvo :mrgreen:

StandartinėParašytas: 18 Kov 2010, 22:45 

As nesenai keiciau visus amortizatorius tai pirkau devetus, visi dujiniai, galiniai is naujasnio bmw 150 lt uz abu, priekinius kitam srote uz 140 lt abu, priekiniai isvis kaip nauji. Manau kiek turesiu masina man ju uzteks tai moket po 300 lt uz viena nera prasmes, ne nauja masina. Manau kitaisku neapsimoka pirkt kai galima gerus devetus rast. O jei paieskot skelbimuose kas dalim parduoda tai galima ir pigiau rast, tik uztrunka vazinet ziuret.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2010, 09:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.03.24
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 Compact 318ti M44 M tech 98''
subaru justy 1.2 94 4wd darbininkas..
geriausia yra nauji kokibiski ir nesvarbu nauja ar sena masina, a del devetu tai irgy cia kaip loterija

StandartinėParašytas: 19 Kov 2010, 19:37 

Jei neskaiciuojant pinigu tai aisku geriau, o siaip tai ziurint kiek planuoji turet masina jei 5 metus tai nauji turbut protingiausia butu, jei tik kokius metus tai koks skirtumas, darai kaip pigiau.

StandartinėParašytas: 24 Kov 2010, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.03
Automobiliai:
E36 325td, E46 320d
Tai va,gavau alga ir nebeieskojau devėtų.. Nes visi daug nori už tuos devėtus ir šeip rizika. Nusipirkau Bilstein po 220lt mokejau už vienetą, apsaugines gumos po 15lt ir bilstein guioli atramini uz 75lt. Nera labai pigiai,bet gal bus verta. Dekui už patarimus vissiems ;) laikys gal tie bilstein :)

StandartinėParašytas: 27 Kov 2010, 10:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.31
Amžius:
49
Automobiliai:
dulkius rašė:
Tai va,gavau alga ir nebeieskojau devėtų.. Nes visi daug nori už tuos devėtus ir šeip rizika. Nusipirkau Bilstein po 220lt mokejau už vienetą, apsaugines gumos po 15lt ir bilstein guioli atramini uz 75lt. Nera labai pigiai,bet gal bus verta. Dekui už patarimus vissiems ;) laikys gal tie bilstein :)

jei originalus , tai laikys. jei ''imitacijos''- gali but kad irgi laikys ...

StandartinėParašytas: 27 Kov 2010, 12:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.03
Automobiliai:
E36 325td, E46 320d
mhm, o iškur suprasti ar ne imitacijos?apžejau dėže, mortikus visur gamintojas Vokietija. Nors aisq, rašyt bet ką gali. Negąsdink manęs :D jau taip kai nusipirkau paskambinau i bilstein atstovybe Šiauliuose,tai sako neturim dabar,kainos pradėjau klausinėt, sako tie juodi ne stebuklai, geltoni-sportiniai tai labai geri. Bet pas mane aisq juodi,nes ten kiek žinau kaina daugiau nei dvigubai didesne geltonu. Nu nelakstau,dyzelis gi, laikys. Jei sueis parašysiu. Jei ką dar domina ar žadat keisti, tai buvau radęs kinietiški, bet ten kiek supratau vos ne vienkartiniai 80lt, po to kšk irgi nežinoma firma bet atseit geresni 140 lt už vienetą. Toliau Sahs 235lt, bilstein 240lt bet aisq nuleidžia dar ten po biški,man po 20 lt nuo vieno. KYB 420 lt,man uz 320 žadėjo,bet man per brangiai,tai nepirkau,daugiau brangesniais nebesidomėjau. Devėti tai brangiai nori,manau geriau tuos už 140 lt pirkt.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2010, 13:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.23
Automobiliai:
E60 535i 08'
dulkius rašė:
sako tie juodi ne stebuklai.

geri ir juodi

StandartinėParašytas: 28 Kov 2010, 06:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.31
Amžius:
49
Automobiliai:
dulkius rašė:
mhm, o iškur suprasti ar ne imitacijos?apžejau dėže, mortikus visur gamintojas Vokietija. Nors aisq, rašyt bet ką gali. Negąsdink manęs :D jau taip kai nusipirkau paskambinau i bilstein atstovybe Šiauliuose,tai sako neturim dabar,kainos pradėjau klausinėt, sako tie juodi ne stebuklai, geltoni-sportiniai tai labai geri. Bet pas mane aisq juodi,nes ten kiek žinau kaina daugiau nei dvigubai didesne geltonu. Nu nelakstau,dyzelis gi, laikys. Jei sueis parašysiu. Jei ką dar domina ar žadat keisti, tai buvau radęs kinietiški, bet ten kiek supratau vos ne vienkartiniai 80lt, po to kšk irgi nežinoma firma bet atseit geresni 140 lt už vienetą. Toliau Sahs 235lt, bilstein 240lt bet aisq nuleidžia dar ten po biški,man po 20 lt nuo vieno. KYB 420 lt,man uz 320 žadėjo,bet man per brangiai,tai nepirkau,daugiau brangesniais nebesidomėjau. Devėti tai brangiai nori,manau geriau tuos už 140 lt pirkt.

imitacijos su bilstein lipdukais buna , originalus atrodo ispaustas irasas i amortizatoriaus korpusa ( jei gerai pamenu ) nors senai turejau reikalu dabar gal kazkas kitaip daroma... bet jei atstovybej ar kokioj nors normalioj pardotuvej pirkai ir gavai garantija bus geri. visi bilsteinai normalus tiek juodi tiek spalvoti. vazinek ir dziaukis - gerus amortikus gavai :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery