Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 09:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Gru 2009, 14:02 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:98
Variklis:318tds
Degalai:dyzel

Problema/klausimas:Kaip pas 318tds savininkus ar nebuna tokiu navarotu pvz vaziuoji ismeti begi apsukos truputi pakrenta ir vel susilygina, arba vaziuoji ir stabdi nuspaudi kol neatleidi apsukos siek tiek pakrenta atleidi vel stabilizuojasi ir daugiau viskas kaip buve?

Paskutinį kartą redagavo Germany 11 Sau 2010, 20:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
Temos pavadinime tarpeliu reiktu

StandartinėParašytas: 16 Gru 2009, 15:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
abas
lygiai taip pat ir pas mane, bet nesuku sau galvos, nes jau trys metai tos apsukos pakrinta ir sustojus stabilizuojasi :)
Kodel taip, tai forume skaiciau, bet tiksliai nepamenu.. atrodo turima omenyje siurblio bukle, ar kazkas pan.. (gal klystu).

StandartinėParašytas: 16 Gru 2009, 15:46 

na ant 525tds kur turejau tas pats buvo bet ten tikrai buvo mires siurblys nes pulsuodavo, o db jei sakai 3 metai jau taip tai siurblys geros bukles pas tave, o kiek tau rodo apsuku ant laisvu?

StandartinėParašytas: 16 Gru 2009, 17:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
apsukos tai kiek priklauso, pakrinta ir veliau susinormalizuoja.. bet cia stabdant kazkaip. kokia itaka turi stabdymas ir siurblys - nzn. To vadinamo pulsavimo pas mane nera.

StandartinėParašytas: 03 Sau 2010, 22:17 

pas mane ir taip pat yra 1.8tds imetus i laisva begi nukrenta apsukos ir po to susinormalizuoja. manau cia nieko blogo nera. Pas mane taip pat jau senai tai vyksta.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2010, 11:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.09.24
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E36M 318tds 95
ex E36 325tds 95
ex E46 320d 01
ex E46 320d 02
ex E46 320d 03
ex E46M 320dA 02
E90 320dA 06
E60M 525dA 06
F07 530d 10
gera kura vyrai pilat? :) man tai taip buvo pradeje darytis kai pavazinejau ant baltarusiskos saliarkos..taip apsukos krisdavo laisva imetus kad net uzgesdavau. poto normalios statoilines uzpyliau ir susitvarke siurbliui matyt nepatiko jinai :roll:

StandartinėParašytas: 04 Sau 2010, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
siaip tik neste, lb retais atvejais zalia.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2010, 22:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.05
Amžius:
43
mano auto taip pat daro net variklis sudreba, taciau iskart vel atsistato

StandartinėParašytas: 08 Sau 2010, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Automobiliai:
E36 1995 m. 1.8 TDS
sveiki,
Cia siek tiek ne i tema, taciau noriu pasidometi, kadangi jau cia 1,8 tds savininkai susirinke.
Tai vat, kaip pas jus trauka tu parazitu, 1,8 tds'u?
Pas mane bukas tai nors tu ka.. 1995 metu, darytas kapitalinis motoro remontas. Kai dare sake, kad turbina atrodo sveika.
Galbut vertetu pasidaryti kokia nors diagnostika, nes tiktai yra juokinga.. Spaudi, o nereaguoja.

StandartinėParašytas: 08 Sau 2010, 11:54 

pas mane reaguoja ir gana normaliai kaip 318 tds

StandartinėParašytas: 08 Sau 2010, 16:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
r0ound rašė:
sveiki,
Cia siek tiek ne i tema, taciau noriu pasidometi, kadangi jau cia 1,8 tds savininkai susirinke.
Tai vat, kaip pas jus trauka tu parazitu, 1,8 tds'u?
Pas mane bukas tai nors tu ka.. 1995 metu, darytas kapitalinis motoro remontas. Kai dare sake, kad turbina atrodo sveika.
Galbut vertetu pasidaryti kokia nors diagnostika, nes tiktai yra juokinga.. Spaudi, o nereaguoja.

Lag'as normalus dalykas :) cia tik 66kw..

StandartinėParašytas: 08 Sau 2010, 18:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
Evaldas rašė:
pas mane reaguoja ir gana normaliai kaip 318 tds

pas mne reaguoja irgi. beje , labai padėti įsiurbimo kolektoriaus, egr'o ir temp daviklio(kolektoriuje) išvalymas. - buvo tiek brūdo- tepalo/košės, kad jei nugriebiant dėti į kokią stiklinė tai matyt pilna būtų :D . reiks nuimti kada vėl po kokių metų pasižiūrėt ar dag prisirinko. tiesa nebūtina jo nuimti vien dėl pažiūrėjimo, galima tik egr atsukti :).

StandartinėParašytas: 11 Sau 2010, 01:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.22
Amžius:
33
Automobiliai:
E36 323i
O kur randas tas egr voztuvas, nes vasara as buvau su benzu nuploves kazkoky davikly kur kisasi lyg y isiurbimo kolektoriu tai kaip pabandymui isvaziavau ir paspaudziau gaziuka tai net pats isiziojau, pirma davariau iki 3000rpm ir jungiau antra ir tikrai atrode labai yspudingai kaip 318tds, bet ta puiki trauka isliko kokia 10km :D , veliau paaiskejo kad dar turbo slegio daviklio kazkokia slangele nupuvus, tai ja nauja uzdejau tai irgi trauka atsirado pagerejo negu buvo pries tai, nes pries tai i kalna sunkiai vaziuodavo ir dar kas vairuojat 318tds'a kaip apsukos kyla nuo laisvu iki 2000rpm, nes man kaip vezlys pasiekia tas apsukas.Ir ar jus kaip uzminat iki galo pedala ar yra juodu dumu nors kiek, nes man isvis ant silto motoro jokio dumo nera nors iki galo numinu pedala ir uzkyla iki raudono apsukos ir dumo jokio nera tai galvoju gal koks kuras prisuktas man ir misinys labai liesas gaunasi ir prasta trauka del to pas mane.

StandartinėParašytas: 11 Sau 2010, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
turbo22 rašė:
O kur randas tas egr voztuvas, nes vasara as buvau su benzu nuploves kazkoky davikly kur kisasi lyg y isiurbimo kolektoriu tai kaip pabandymui isvaziavau ir paspaudziau gaziuka tai net pats isiziojau, pirma davariau iki 3000rpm ir jungiau antra ir tikrai atrode labai yspudingai kaip 318tds, bet ta puiki trauka isliko kokia 10km :D , veliau paaiskejo kad dar turbo slegio daviklio kazkokia slangele nupuvus, tai ja nauja uzdejau tai irgi trauka atsirado pagerejo negu buvo pries tai, nes pries tai i kalna sunkiai vaziuodavo ir dar kas vairuojat 318tds'a kaip apsukos kyla nuo laisvu iki 2000rpm, nes man kaip vezlys pasiekia tas apsukas.Ir ar jus kaip uzminat iki galo pedala ar yra juodu dumu nors kiek, nes man isvis ant silto motoro jokio dumo nera nors iki galo numinu pedala ir uzkyla iki raudono apsukos ir dumo jokio nera tai galvoju gal koks kuras prisuktas man ir misinys labai liesas gaunasi ir prasta trauka del to pas mane.

nu pas mane meta dūmą nebent virš 4k apsukų užkėlus.nežinau ar taip turi būt.
aliuminė detalė prisukta prie įsiurbimo kolektoriaus iš priekio. pasinaudok paieška įvedęs "egr"

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: