Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 18:31

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Bal 2008, 10:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
40
su tais tepalais visokiais universaliais ir siaip vandineliu... galima sugandinti ne tik siurbli bet ir kolonele... uzdegs tepalas ir bus pize....

StandartinėParašytas: 22 Bal 2008, 10:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
40
man prie puse metu buvo tokia pat problema, iki tol ir keiciau siurbli ir ko as tik nedariau..., kol isipyliau - PITT PENN premium "dezron III mercon" dingo ir uzimas..ir vairas lengviau pradejo sukiotis ... nereikejo jokiu priedu "daktareliu" kaip siule servisuose ir pan...

isaiskinsiu kas tavo siurbliukui, nuo pasenusio tepalo ne visi vostuveliai pradejo veikti, todel atsiranda uzimas (kai kurie tiesiog sulenda ir uztringa) ...
tai va, tau butinai reiktu padaryti praplovima, bent jau man padejo...
kaip tai daroma:
Isleidi sena tepala prasukiok vaira kad visas isbegtu... tada ipili naujo, uzvedus varikli prasukioji vaira i abi puses iki galo sukdamas kokias ~5 min ir vel isleidi tepala - tai padaryk kokius 3 kartus ... kai sistema prasivalys supili nauja tepaliuka ir vazinesi laimingas.. :)

P.S. tepalas nebrangus 1 litro (balta bonkute su tamsiai melynu lipduku) kaina berods 15-20 lt , i sistema pilasi apie 1 litra... uzteks kokiu 3-4 bonkuciu... ju yra pirkti degalinese neprisimenu dabar kuriose...

StandartinėParašytas: 22 Bal 2008, 20:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.04
tepala pyliau koki priklauso dexron 2, o siurblys mano tikrai jau isgyvena paskutines dienas, kiekviena diena vis garsiau rekia. Senesnio modelio E36 siurbli per foruma buvau rades uz 40lt (pigiau negu 2 bonkutes tepalo :) ) bet jis man netynka, tas kurio man reikia ejo apie 96 metus tai jei kas turit siulykit.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery