Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 07:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Geg 2007, 15:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
all in music rašė:
Genius rašė:
atrodo po 16 minuciu issijungia, cia tas jutiklis valdymo panelei kur su mazom grotelem uzia

kad greiciau gal max minute... speciau arba uzdarineja ten kanors isjungus varikli, arba varineja ausinimo skysti toliau dar kazkuri laika. siaip cia nemanau, kad gedimas. pas mane irgi taip yra.
jei garsas, tik silpnai girdimas kazkoks zirzimas, tai gali buti rele...

pas mane gal apie 10 min uzia tai tikrai. cia tikrai negedimas

StandartinėParašytas: 04 Geg 2007, 16:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
Povilass rašė:
na as po realom palandziojau ir pastebejau kad ar ratukais ar mygtukais valdymas yra elektroninis nera ten jokiu trosu,trosai yra ant paprasto varianto kur be kondiskes ir klimato kontroles. :idea: vienintele beda yra tas kad fiskes skiriasi,taigi reiktu jas biskuti pakeist. :?

pas mane variantas su suktukais, vadinamas klima, tai kai mikrofiltra keiciausi maciau kad visdelto yra trosas, jis reguluoja kur pust, kai suki suktuka trosas traukia toki kaip dantrati, tas dantratis tik ratu sukasi taip ir reguliuoja oro padavima. cia kazkas rase, kad ner principinio skirtumo tarp el ir paprasto paneles, tai sakyciau gali but variantas kad el panelei yra varikliukas, kuris paspaudus knopke sukasi ratu ir traukia trosa, tokiu budu gaunamas toks pats veikimas.
p.s cia tik mano pamastymai :)

StandartinėParašytas: 08 Geg 2007, 14:53 

del uzimo tai ir pas mane yra toks uzimas, tik negaliu pasakyt kiek laiko uzia. istraukit borto kompa ir kiskit pirstus link klimos (tik neishsigaskit) ten toks varikliukas su sparneliais... kokia funkcija jis atlieka tai nzn bet jisai ten sukas

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery