Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Bir 2025, 15:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Bir 2006, 16:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
42
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
cia as ta norejau pabrezti, kad nevarva ir nesitaskai kuru vazinedamas :) toks jausmas, kad kaip buna gerai gaza paspaudus, kai nesudegina viso kuro... na ryte uzvedus, kad butu kvapas dar nieko, bet paziurejau, kad ir siaip turi to bendzo kvapo, jei sustoji kur, uzvesta auto, atsidarai langa ar duris ir vejas i mano puse, tai kvapas iskarto jauciasi...

StandartinėParašytas: 20 Bir 2006, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.02.18
pas mane panasiai buvo, pirma savaite tik kvapas salone uzvedus ir jokiu lasu, antra savaite ir lasai pasirode.....slangute prakiurus buvo

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 00:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.09
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318is,e3032x?
analogiska situacija pas mane buvo teko keisti slangelius,einanti nuo filtro ir dar viena maza slanguti esanti po isiurbimo kolektorium einanti i paskutine forsunke,truputi teko pasipis...kol ji pakeiciau nes ten reik visa isiurbimo kolektoriu nuardyt,slanguciai pas mane buvo sutruke,ir retkarciais per juos lasedavo bendzinas,ir tik uzvedus masina
buna kad uzvedus atrodo jog ziauriai perpila nes apsukos nesukyla iki virsaus ir strigineja,davus daugiau gazo pradeda trukciot ir pridusta,bet kai truputi pasyla viskas ciki buna,apsukos neplaukioja nei kiek,kas cia galetu but?

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 09:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
42
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
GiX rašė:
pas mane panasiai buvo, pirma savaite tik kvapas salone uzvedus ir jokiu lasu, antra savaite ir lasai pasirode.....slangute prakiurus buvo

o kuri cia tau buvo parejusi slangute? kur ja rasti?
gal dar ir kokiu kitu yra tuo paciu patikrinti? nesu mechanikas ir nesenai auto turiu tai nelabai dar zinau kur kas pas ja yra...

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
pas mane buwo tas bajeris su kwapu,pakeiciau wisas slangutes nes jau bedo benzas ant zemes,pakeiciau filtra tuo paciu nes jau buwo laikas,o pasirodo kiara buwo slangute esanti po kolektorium isiurbimo,kokiu 3-4 cm ilgio,kur i purkstukus benza paduoda,per ja warwedawo tik kai saltas wariklis budawo,tai keisk ja,manau pades.

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 18:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.02.18
zillwe rašė:
pas mane buwo tas bajeris su kwapu,pakeiciau wisas slangutes nes jau bedo benzas ant zemes,pakeiciau filtra tuo paciu nes jau buwo laikas,o pasirodo kiara buwo slangute esanti po kolektorium isiurbimo,kokiu 3-4 cm ilgio,kur i purkstukus benza paduoda,per ja warwedawo tik kai saltas wariklis budawo,tai keisk ja,manau pades.

ta pati slangute ir pas mane...kol salta, bega per kiarus krastus, ikaista ir uzsisandarina:D

StandartinėParašytas: 21 Bir 2006, 20:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
taip butent taip budawo,bet taip jos pakeist ir nespejau :oops: sudauziau sawo E36 :oops: :oops:

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 10:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
42
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
uzjauciu del auto :?
dekui uz patarimus, reiks patikrint per savaitgali, bet keist nebent kita menesi, kai alga bus :) nes ir filtra jau reik keist...

StandartinėParašytas: 22 Bir 2006, 11:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
as su nauju filtru tik sawaite pawazinejau,ir tai pas mane dujos juk,tai tas filtras tai ir stowi najas,tik weltui i bala pinigus ismeciau :oops: :oops:

StandartinėParašytas: 26 Bir 2006, 20:35 

Pas mane irgi panasi beda. Jei nori staigiau isibegeti, pajunti, kad masina, kaip sako temos autorius, miega. Tiesa, ja "pazadinti" pavyksta permynus akseleratoriu, bet.. noretusi, kad viskas veiktu taip kaip ir turi veikti.
Kazkada variklyje buvo atsirades caksejimas. Issiaiskinau, kad tuos garsus skleidzia kuro vedinimo voztuvas (NIEKAIP TIKSLIAI NEPAVYKSTA PRISIMINTI TIKSLAUS TOS DETALES PAVADINIMO) jis yra po oro srauto matuokle toks cilindro formos [CENZŪRA]. Taigi, anksciau jis caksedavo, o db kaip ir nutiles. Skau, gal jau numire ir stai del jo atsirado tie nesklandumai su akseleravimu. Beje.. daznai, po staigesnes akseleracijos, atsiranda keistas kvapas (greicio nebijau tai kvapas tikrai ne is manes:) ) Sunku ir pasakyti ar tai bendzino kvapas.. gal net sulyginciau ji su ikaitusio metalo smarve.. nu vnz.. sunku pasakyti..

Tai va.. tokios bedos:D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery