Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 10:14

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Geg 2006, 15:36 

Neveike kondicionierius. Nuvziavau pas meistrus, atliko tyrimus ir konstatavo, kad kiauras radiatorius. Norejau pasiteirauti, ar tai tas pats radiatorius, kuris skirtas variklio ausinimui? Ar kondicionieriui yra atskiras? ačiū.

StandartinėParašytas: 13 Geg 2006, 16:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
aisq atskiras. jis stovi tenais kur ir varyklio, tiktai yra siauras

StandartinėParašytas: 13 Geg 2006, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
viskas issamiai apie kondicionieriu:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=383641

StandartinėParašytas: 13 Geg 2006, 23:41 

ačiū.

StandartinėParašytas: 14 Geg 2006, 09:18 

Ne toks jisai ir siauras - originalas yra 3ju eiliu ir dydzio beveik tokio kaip ir variklio ausinimo. Jei is snukio ziureti, jisai stovi pirmas, iskart uz ventiliatoriaus. Pas mane buvo tokia pat problema, nusipirkau nauja todel , kad sutvarkyti mano sena kainuotu virs 200 litu (4 vietuose praleidinejo sujungimo vamzdeliai, o argono virinimas kainuoja apie 40 litu uz 1 vieta+paruosimas) ir dar buvo toks dalykas, kad senas buvo labai uzkimstas musemis ir purvu, ir ji isvalyti buvo neimanoma, tai va, naujas man kainavo 360 litu, Vilniuje Kauno g 30A yra firmele, turi daug visokausiu radiatoriu. Dabar "cholodilnikas" veikia kaip naujas :)

StandartinėParašytas: 14 Geg 2006, 13:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
Andy rašė:
Ne toks jisai ir siauras - originalas yra 3ju eiliu ir dydzio beveik tokio kaip ir variklio ausinimo. Jei is snukio ziureti, jisai stovi pirmas, iskart uz ventiliatoriaus. Pas mane buvo tokia pat problema, nusipirkau nauja todel , kad sutvarkyti mano sena kainuotu virs 200 litu (4 vietuose praleidinejo sujungimo vamzdeliai, o argono virinimas kainuoja apie 40 litu uz 1 vieta+paruosimas) ir dar buvo toks dalykas, kad senas buvo labai uzkimstas musemis ir purvu, ir ji isvalyti buvo neimanoma, tai va, naujas man kainavo 360 litu, Vilniuje Kauno g 30A yra firmele, turi daug visokausiu radiatoriu. Dabar "cholodilnikas" veikia kaip naujas :)

o tik radiatoriu, ar galima ir kitu kondicionieriu daliu toj firmoj rasti?

StandartinėParašytas: 14 Geg 2006, 14:14 

Siaip jie priekiauja radiatoriais ir dar kazkokiom dalim. Ten tikrai nespecializuota parduotuve. O kas tave domina?

StandartinėParašytas: 14 Geg 2006, 23:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
Andy rašė:
Siaip jie priekiauja radiatoriais ir dar kazkokiom dalim. Ten tikrai nespecializuota parduotuve. O kas tave domina?

man reikia keisti receiveri, nu ten tas bakelis tipo netoli kompresoriaus. gal zinai, kur vln ieskoti?

PS pas tave cia 325is tai tipo amerikanskas modelis?

StandartinėParašytas: 15 Geg 2006, 18:17 

Yra servisas salia Siemens Arenos, sukti reikia is Kuro aparaturos puses, pravaziuoji apie 100 metru, ir vel i kaire, ir dar apie 100 metru, bus vieni vartai tiesiai, kiti i desine, tau i desine, ten paklaus Andreju. Man ten sutvarke, jie aplamai tuo uzsiima, zinau kad net montavo kondiske nuo nulio, net masinoj jo nebuvo. Ir kainos normalios.

StandartinėParašytas: 15 Geg 2006, 18:19 

Na tiesa sakant is Voketijos, o kuo jie skyriasi?

StandartinėParašytas: 16 Geg 2006, 00:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
42
Andy rašė:

Na tiesa sakant is Voketijos, o kuo jie skyriasi?

nu man atrodo, nezinau ar cia klystu, bet pvz i USA specialiai gamino is modelius. ten nerasi paprasto 325i kur europoj ejo nuo 92m. kazkaip ten matyt del tarsos standartu kazkoks 325is ir kiti is modeliai ejo. o kuo skiriasi tai nezinau:) tau paciam geriau zinot. gal by default ejo visokios klimos vanosai ir tt ir butinai laikiklis stiklinei :)

StandartinėParašytas: 16 Geg 2006, 00:54 

:) Vanos, klimaxas, cruise control - viskas yra, bet tiesa sakant reikia dar papildomai paskaityti apie si modeli, bet kad is Voketijos atvaziavo, tai 100 procentu :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: