Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:31

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 09:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
nu tu pirmas turbut kuriam oranziniai graziau :D

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 09:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Oranziniu pliusas tame, kad nebutina pirkti oranziniu lempuciu. T.y. jei turi baltus posukius (kaip yra pvz mano atveju), tai technikines nepraeisi - reiklaus, kad tie posukiai sviestu geltonai (oranziniai)... Viskas dar priklauso nuo masinos spalvos. Siaip man tai labai fainaij sviecia netgi tos made in taiwan baltos, is toli matosi, nerasoja - zodziu jokiu priekaistu :-) ir kas svarbiausia popigiai :oops:
amerigas rašė:

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 13:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
nu tai cia ir arkliui aisku, kad jei dedi baltus posukius, tai lempuciu geltonu reikia.

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 14:09 

O čia visai neproblema: yra ne oranžinės lemputės kurios šviečia oranžine spalva (pas mane tokios) :) kaip tik tokiems atvejams

PrakalejaS rašė:
Oranziniu pliusas tame, kad nebutina pirkti oranziniu lempuciu. T.y. jei turi baltus posukius (kaip yra pvz mano atveju), tai technikines nepraeisi - reiklaus, kad tie posukiai sviestu geltonai (oranziniai)... Viskas dar priklauso nuo masinos spalvos. Siaip man tai labai fainaij sviecia netgi tos made in taiwan baltos, is toli matosi, nerasoja - zodziu jokiu priekaistu :-) ir kas svarbiausia popigiai :oops:
amerigas rašė:

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 14:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
nu nu... yra pilna kurie vazineja su masinomis kuriu posukiai nera geltoni... taip kad nevisiskai aisku. Uztat kai nuvaziuoji i tech apziura, tai greitai paaiskina kas yra tikrai geltona ar oranzine spalva :-) na zinoma jei tvarkingai eini ne per kysius (kaip pvz as) :oops:
Rytisss rašė:
nu tai cia ir arkliui aisku, kad jei dedi baltus posukius, tai lempuciu geltonu reikia.

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 14:15 

PrakalejaS rašė:
nu nu... yra pilna kurie vazineja su masinomis kuriu posukiai nera geltoni... taip kad nevisiskai aisku. Uztat kai nuvaziuoji i tech apziura, tai greitai paaiskina kas yra tikrai geltona ar oranzine spalva :-) na zinoma jei tvarkingai eini ne per kysius (kaip pvz as) :oops:

Pas mane per TA neseniai prisikniso,kad lemputes truputi per sviesiai sviecia,nu tipo yra truputi tas orandzinis lakas nuo ju pasilupes,nors dar aiskiai matesi,kad normaliai morkavai sviecia.
Nu tai gavau lemputes keisti ir is naujo varyti. :)

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 14:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
ya ya... - same sh*t for me... Pirma karta gyvenime variau technikine, tai pasinaudojo mano moraliniu nepasiruosimu :oops: turiu 4 sveikas baltas lempikes kurias neisivaizduoju kur kisti. Bet uztatai ta oranzine kai sviecia tai ir man patinka - stiklas baltas prieki, gale juodas, o sviecia vis tiek geltonai/oranziniai :-)
Evaldas rašė:
Pas mane per TA neseniai prisikniso,kad lemputes truputi per sviesiai sviecia,nu tipo yra truputi tas orandzinis lakas nuo ju pasilupes,nors dar aiskiai matesi,kad normaliai morkavai sviecia.
Nu tai gavau lemputes keisti ir is naujo varyti. :)

StandartinėParašytas: 25 Bal 2006, 16:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
42
amerigas rašė:
man tai nuluzo tas begis faros vienas tai su super glue teko klijuot ir dabar ciki. laikos kaip naujas :D

As pries kokius metus paimiau masina is serviso del draudiminio ivykio. Posukis buvo idetas labai graziai. Bet ziema viena diena, eme ir iskrito...ir ka ziuriu ? Ogi buvo priklijuotas! Tai pi*dukai, patingejo normaliai ideti, nors buvo begiai isluze. Tai veliau meistras padare naujus begiukus, ir dabar laikosi kaip reikalas :) O veliau isimsi posuki del super glue ? :)

Karlitaz

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery