Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 09:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
as dar viena toki minusa pridesiu del zemintos masinos, kad eda padangas, vidius sonas buna galiniu padangu daugiau isestas negu isorinis, kai pirkau masina, ji buvo suzeminta nedaug bet zeminta, ir buvo uzdetos 4 continentalio padangos vienodos, tai kai pakele ant stendo iskarto krito i akis galines padangos nes buvo isesti vidiniai sonai
nezinau gal cia tik man taip bet pasidalinau savo problema :)
o del kolegu pastebejimu kad skaicuosi duobes ir ne visur privaziuosi tai tikrai taip :) pamirsk kad uzvaziuosi ant kokios estakados ar privaziuosi prie borto, jeigu pasizeminsi masina tai kol priprasi vaizineti ir parkuotis tai sulauzysi ne viena buferi :)

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 10:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 2x
mtm. rašė:
as dar viena toki minusa pridesiu del zemintos masinos, kad eda padangas, vidius sonas buna galiniu padangu daugiau isestas negu isorinis, kai pirkau masina, ji buvo suzeminta nedaug bet zeminta, ir buvo uzdetos 4 continentalio padangos vienodos, tai kai pakele ant stendo iskarto krito i akis galines padangos nes buvo isesti vidiniai sonai
nezinau gal cia tik man taip bet pasidalinau savo problema :)
o del kolegu pastebejimu kad skaicuosi duobes ir ne visur privaziuosi tai tikrai taip :) pamirsk kad uzvaziuosi ant kokios estakados ar privaziuosi prie borto, jeigu pasizeminsi masina tai kol priprasi vaizineti ir parkuotis tai sulauzysi ne viena buferi :)

pas tave galines padangos nuestos? siaip tai galiniu ratu reguliojamas isvirtimas :idea:

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 10:28 

Padangu vidinius sonus eda tikriausiai del to kad pagal auksti padangos neatitinka standarta... nesvarbu kokios spyruokles stovi standartines ar sportines. Po spyruokliu keitymo siulyciau daryti ratu suvedima.

:twisted:

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 2x
DIA_BLO rašė:
Padangu vidinius sonus eda tikriausiai del to kad pagal auksti padangos neatitinka standarta... nesvarbu kokios spyruokles stovi standartines ar sportines. Po spyruokliu keitymo siulyciau daryti ratu suvedima.

:twisted:

svarbu kokio aukscio spyruokles! po spyruokliu keitimo reikia daryti ne suvedima o isvirtima :wink:

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
nusipirkau naujas padangas, atrodo dabar normaliai viskas needa, na zinoma laikas parodys.o aukstis padangu tai toks kaip ir turi buti 205.55.15
kaip ir knygutej, nusipirkau emkinius ratlankius 17 bet dabar pinigu nebeturiu ant padangu tokiu :oops: (geda kam nors pasakyti bet jau ka padarysi nuo durnumo vaistu nera) bet ne cia esme
dabar pas mane galenaujos continentalio padangos ir nesenei keiciau reduktoriu ir po reduktoriaus keitimo pradejo kalti kazkas galiniuose ratuose kai vaziuoji tartum kazkoks guzas yra, apziurejau is akies atrodo nieko nesimato uzsidejau tuos ratus ant priekio kalimas dingo ir vairas nedreba nors jei butu guzas ar ratlankis sulenktas ar svarelio nebutu turetu arba traukti i sona kuri arba musti per vaira bet nei to nei to nera.
nuvariau kad ratus isbalansuotu irgi nieko nerado, uzsimeciau ratus vel ant galo vel kala tai net pyktis paeme mistika kazkokia
patarkit kame beda? gal ratai uzkeikti? :)

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 16:20 

Gerai nupirkai padangas, o tai kodel ratlankius ne r15?
Arba kodel neatvirksciai r17 ir padangas prie ju? :shock:
Na ka teks dabar pardavineti arba ta arba ana

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 16:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.27
Amžius:
38
:) nesupratai tu
pas mane buvo 15 lieti ratai 205.55.15 (kai pirkau masina) na tokie ir standartiniai yra
ir buvo suestos galines padangos vidiniai sonai isesti ir aplamai technikinio manes nepraleido, tai cia buvo ziema tai ziema pratempiau su zieminem ir tik dabar atejo laikas det vasarinius ratus ziema pataupes pinigu nuvaziavau nusipirkau naujas padangas continentalio visas 4 :)
susidejau nu ir ka po menesio laiko kazkur draugas parsisiunte BMW suakalta su ratais emkiniais 17-kiniais tai jis man tuos ratus pardave (nes kaip mazas vaikas uzsisikau reikia ir viskas :)) o padangas nusieme sau ant audelkos uzsidejo tai ta va taip yra kad garaze dulkes renka mano ratai :) o vazineju su 15-kos :D
todel ir geda :oops:
pasigiri kad turi emkinius ratus o kai pasakai kad be padangu tai zvengia visi :D

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 22:02 

o man klausimas iskilo, cia kazkas rase apie spyruokliu spava, tai pas mane melinos, tai cia jau zemiausios ar kokios? ir dar kazkas rase kad turi ziemai kita komplekt amurtiku ir spyruokliu, tai o amurtikai tie patys netinka?

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 2x
Tomuk@s rašė:
o man klausimas iskilo, cia kazkas rase apie spyruokliu spava, tai pas mane melinos, tai cia jau zemiausios ar kokios? ir dar kazkas rase kad turi ziemai kita komplekt amurtiku ir spyruokliu, tai o amurtikai tie patys netinka?

į spalva nežiūrėk, nes kiekvienas gamintojas jas žymi savaip. O sportiniai amortizatoriai su stock spyruoklem netinka.

StandartinėParašytas: 21 Bal 2006, 22:31 

nu aisku, bet tikiu kad pas mane ne pacios zemiausios spyruokles...
beje mataui cia tavo bolido ta foto, nebaigta... gal gali daugiau foto ymesti, kazkaip norisi pasiziureti kaip atrodo :)

StandartinėParašytas: 22 Bal 2006, 13:10 

O gal tada pasirinkti optimaliausia varianta.
Priekis zemyn 8) galas ausktyn...nebandet nieks?

StandartinėParašytas: 22 Bal 2006, 13:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.30
Amžius:
38
:D Tada tikra sportine, o jei dar maske raudona tai 15 greiciau lekia, nezinau kaip jum, bet sitas tiuningas man tai ne prie sirdies :o

StandartinėParašytas: 22 Bal 2006, 15:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 2x
Tomuk@s rašė:
...
beje mataui cia tavo bolido ta foto, nebaigta... gal gali daugiau foto ymesti, kazkaip norisi pasiziureti kaip atrodo :)

ymesiu kada prie progos :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery