Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Kov 2024, 14:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Forumo taisyklės


Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Vas 2019, 14:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Registracija:
2019.02.11
Pranešimai:
1
Automobiliai:
E60
Sveiki forumieciai, iskilo beda su e60 m54b22. Pradejus vaziuoti po 5 min pradeda metyti tepalo slegio lempute (oil pressure too low). Lempute vis atsiranda, kai atleidziu gaza arba sustoju ir variklis dirba ant idle. Pagazavus vietoje, prie aukstesniu apsuku lempute taip pat dingsta, o nukritus apsukoms vel atsiranda. Gal kas turejote sia beda? Arba girdejote kaip indentifikuot problema?
P.s. tepalai su tepalo filtru pakeisti pries 2 menesius i 5w30, iki siol bedos nebuvo nei karto. Tepalo slegio daviklis taippat pakeistas kartu su tepalais.


StandartinėParašytas: 24 Geg 2019, 18:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Registracija:
2018.11.07
Pranešimai:
5
Sveikas, man tas pats idealiai kaip ir tau, pas mane e60 2004m 3d, man viskas prasidejo kai buvau palikes mašina stovet per žiema tai issikrove akumas visiškai. Iśemiau is nuveziau i servisa kur pakrove akuma per nakti, nes reikia tureti agm akumui specialu pakroveja. Idejus atgal mašina užsikure. Pajungus diagnostika mesdavo klaidas S 0177, S 0180, S 0158, S 0364 ir t.t. šios klaidos verčiasi kaip “no communication possible with” ir tai safety module, pdc, steering wheel ir t.t. Po kurio laiko išmete klaida battery low charging. Nusitrindavau klaidas, bet jos vistiek atsirasdavo. Ir tik po kurio laiko pradejo mest klaida oil pressure low, atsirasdavo sekunde ir dingdavo, visiškai jokio pašaliniu garsu ar kažko iš variklio puses nepastebejau. Pasikeičiau tepalus, filtrus visus, oil pressure dacika, išmetimo kolika, vožtuvo dangtelio tarpines, purkštuku tarpines, matavau ir servise spaudima tepalo viskas ok. Pasivažinejus gal diena ar dvi vel išmete klaida engine oil pressure too low. Galvoju del akumo gali durniuot ir mest tas klaidas? Gal kas susidure ir galetu patart kur ieškot slieku tiek del oil pressure tiek del no communication???


Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery