Lietuvos BMW Klubas
http://forumai.bmw-klubas.lt/

[F10] spidometru rusys
http://forumai.bmw-klubas.lt/viewtopic.php?f=105&t=148099
Puslapis 11

Autorius:  zenderis728 [ 09 Rgp 2018, 23:38 ]
Pranešimo tema:  [F10] spidometru rusys

Sveiki specialistai, kas gali pasakyt kiek ir kokios yra F10 spidometru rusys ?
Zinau ,kad yra paprastas spidometras ir Led (6WB) berods vadinasi
Bet dar kolega minejo ,kad yra kazkoks tarpinis variantas tarp paprasto ir to pilno led
Gal kas apsvies placiau,p?
Dekui ;)

Prikabinti failai:
f10 6wb.jpg
f10 6wb.jpg [ 43.11 KiB | Peržiūrėta 5692 kartus(ų) ]

Autorius:  vytas85 [ 10 Rgp 2018, 02:15 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Yra paprasta tada 6wa pusiau led ir 6wb pilnai led, paprastas tai abudu chrom ziedai pilnai apvalus ir mazas info displejus apacioj,pusiau led ziedai neturi apacios uzgesintas atrodo pilnai juodas,o jo visa apacia gaunas kaip info displejus,o kaip pilnai led 6wb atrodo manau zinai.

Autorius:  zenderis728 [ 10 Rgp 2018, 02:21 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Labai dekui, aiskiai paaiskinai ;)
Prie to pacio ant marijos zemes kokios mazdaug vidutines kainos 6wa ir 6wb ? Ir kiek tas prikodavimas ?

Autorius:  justyzzzz [ 10 Rgp 2018, 08:32 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

zenderis728 rašė:
Labai dekui, aiskiai paaiskinai ;)
Prie to pacio ant marijos zemes kokios mazdaug vidutines kainos 6wa ir 6wb ? Ir kiek tas prikodavimas ?

pusiau led apie 130-150e., pilnas led nuo 500 iki .....mačiau ir po 700 e., skiriasi su hud ir be hud. Darbas bus nuo 50 iki 100e, kur kaip rasi.

Autorius:  zenderis728 [ 10 Rgp 2018, 13:28 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Kazin verta ta pusiau led isidet, nes kiek ziejau video tai ch paimios , kuo jis ten blatnesnis uz ta paprasta, dar kiti prideda tu video isvis nesuprasi koks skydelis :)

Autorius:  sarensijus [ 26 Rgp 2018, 18:29 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Prie to pačio gal kas turi parduoti full LED spidometra su Head-up?

Autorius:  555bemsaspitakas [ 24 Geg 2019, 21:40 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Ar gali buti, kad vieni spidometrai ejo be effencdynamic? skalės? Kiti su? Pas mane nerodo tos skales, gal ja ijungti reikia kazkur? ačiū

Autorius:  555bemsaspitakas [ 26 Geg 2019, 16:58 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Ačiū, išsiaiškinau, jeigu ksm nerodys tos skalės, per nustatymus, reikia ją įjungti, tiesiog uždėti varną :)

Autorius:  Snailas [ 29 Rgs 2019, 15:54 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Sveiki. Gal zinot kur galeciau nusipirkti ir kas galetu prikoduoti pilnai skaitmenini spidometra.?

Autorius:  zenderis728 [ 29 Rgs 2019, 19:20 ]
Pranešimo tema:  Re: [F10] spidometru rusys

Snailas rašė:
Sveiki. Gal zinot kur galeciau nusipirkti ir kas galetu prikoduoti pilnai skaitmenini spidometra.?

pabandyk fb edgaras stakaitis

Puslapis 11 Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/